Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
Voltam tegnap speedfitnesen:-)
komoly izomlázam van, gondolom a kavival együtt még komolyabb eredményt tudok elérni.
Én 3 alkalommal voltam már, és max 10-11 alkalommal lehet menni 40 percet, utána 3 hó szünet.De persze erre a kozmetikusok tudnak pontos választ adni, nekem ezt mondták.
a zsír visszajön, ha utána nem étkezel ugyanígy, és nem iszol annyi vizet, mint a kezelés alatt.
Köszönöm szépen a gratulációt és a tanácsot. Igyekszem jól csinálni.
A futás amit én csinálok, nem is futás, majdnem inkább gyaloglás. Azért csinálom este, 9-10 között, mert akkor nem lát senki, én szinte gyors gyaloglást csinálok, hogy a térdizületeimet ne terheljem meg a súlyommal, azaz nem csapódok a talajhoz, a lényeg, hogy a felső testemmel, karomat lóbálóm, ahogy a futásnál is szokás, csak kicsit jobban, és a mell alatti résznél, derék résznél nagyon jól lement ettől. És minél könyebb leszek, annál könyebb lesz futni, persze később már majd gyorsabban fogok futni, mert ezzel a gyors gyaloglással, vagy lassú futással 45 perc alatt kb. 55,5 km-ert futok le. És ami a lényeg, élvezem a futást. Tegnap például 2x fél órát futottam, tervbe van véve egy hoszabb 8 km-es futás is, majd azt szabi alatt, ha lesz időm.
És hány kezelésen vagy már túl ?
Én ma megyek a másodikra ! Meddig lehet erre járni, addig míg teljesen el nem tűnik a háj ?
Amit az ulrahang felold és kiűrül a szervezetből zsírsejt az ugyebár állítólag nem jön vissza.
De mi a helyzet a megmaradtakkal ? Azok vajon jobban meghíznak, megnőnek ha nem figyel oda az ember ? Hát lenne azért pár kérdésem, de én is bízom ebben az új módszerben, hogy könnyebb lesz eltüntetni a csípő, has körüli hájréteget, mert ez futással is nehezen megy le !
Gratulálok az életmódváltásodhoz, ritka, aki ilyen elszántan véghezviszi az akaratát!:))))))))
Viszont a futással nagyon vigyázz. Olyan megterhelést kapnak az izületeid, amit most még nem érzel, de 15-20 év múlva már a járás is nehéz, fájdalmas lesz. És ennyi idő után már senki nem emlékszik a hajdani futásokra, pedig az okozza. Próbáld ki egyszer, amikor van kedved az erőteljes gyaloglást. Ugyanazokat az izomcsoportokat mozgatod /gyakorlatilag mindet/ meg vele, de mivel nem emelkedsz el a földtől és nem erőteljesen "csapódsz" a talajhoz, sokkal jobban kíméli az izületeket és a porcokat. Ugyanolyan megeröltető, csak egészségesebb.:))))
Igen, ez az nekem is a CH bevitellel volt gond, de nem akartam minden élvezetről lemondani. És is kipróbáltam mindent, és nagyon keményen edzettem is pl: 6 hónapon keresztül futottam a konditeremben 40 percet heti 6-szor. Délután 2 után pedig nem ettem mellette CH-t. 6 hó alatt ment le 3 kg.
Úgyhogy most semmi olyat nem eszek ami hízlal, de semmit! Most 6 kg-nál tartok, és 8 centinél ( mint alább írtam)Ja mindez 3 hét alatt!.Mától speedfitnessre is járok mellette, de a kavitáció az egyetlen ami eddig segített, azonnal, látványosan, úgyhogy én erre esküszök, de persze nincs mellette nass és megiszom a 3-4 liti vizet.
Szia !
Engedd meg, hogy így ismeretlenül pár dolgot, tanácsot leírjak.
Én fénykoromban kb. 60 kg voltam, de mivel erős csontozatú vagyok, soka nem látszottam vékonynak a 166 cm magassághoz. A terhesség előtt már közel 80 kg voltam, és jó pár kiló rajtam maradt szülés után. Persze amit nem tudtam leadni.
Visszajöttem dolgozni, közel 30 kg súlyfelesleg volt rajtam, kipróbáltam szétválasztó, és sok egyéb diétát, a lényeg, hogy semmiféle fogyitablettát nem szedtem, de mindig visszajött az az 5-6 kg amit leadtam.
Tavaly egész nyáron bicigliztem, attól igaz kisebb lett a fenekem, és a combom vékonyabb, úsztam is, de darázsderekam nem lett, a felőstestemből semmi sem ment le. Ez sem jött be. Végül vérnyomásproblémák jelentkeztem. Az orvos azt mondta egyek mindenből kevesebbet ! Ezt nagyon nehéz betartani, de nálam a fő probléma a szénhidrátbevitellel volt, sokkal többet ettem, mint amennyire a szervezetnek szüksége volt, ezért nem fogytam.
Májusban eldöntöttem, noha a futás nem ajánlott a túlzott túlsúly miatt, de gondoltam, hátha így sikerül, mert hiába diétázol, mindenhol a sportra helyezik a hangsúlyt.
Persze azért hetente 3-4 szer lebicigliztem és most is megcsinálom a napi 20-30 km-ert.
A biciglizésnek köszönhetően a fenekem kisebb, a combom vékonyabb, és most jön a lényeg.
A futás először nagyonon nehezen ment, 10 perc alatt 5-ször megálltam. Végül egyre kevesebbszer kellett megállnom, és egyre többet jártam futni, kb. heti 3-szor.
Végül már napi 45 percet futok, kb. 5-6 km-ert két hete, az étkezésnél eszek mindent, de kevesebbet, eszek szénhidrátot is, de ügyelek hogy a napi 90 grammot nem lépjen túl, biciglivel járok dolgozni, este csak gyümölcsöt eszek, vagy nagyon alacsony szénhidráttartalmú ételt.
És LÁSS CSODÁT, MÁR 10 KG-OT FOGYTAM ! uGYHOGY továbbra is futni fogok, odafigyelek az étkezésre, már kevesebbel jól lakom, és hanyagolom az édességet, de persze ha egy kis csokit megeszek, vagy kakakós csigát reggelire, nem lesz büntudatom, mert a nap többi részében odafigyelek mit eszek.
Ja és én is kipróbáltam a kavitációs zsírbontást, már csak azért is, mivel kötött izomzatú vagyok, és ezzel elsősegítem, hogy hatékonyabban szabaduljak meg a zsírsektektől.Igaz még csak egy alkalommal voltam, de pénteken megyek a kaövetkezőre.
A cigit, kávét pedig felejsd el, ne így akarj fogyni, hanem természetes úton.
Igyál sok folyadékot, vizet, zöld teát (méregtelenít, segít a zsírbontásban) mozogj sokat, és figyelj az étkezésre.
Ja és ihatsz Who Long teát is (kínai tea ) amit méregtelenít, és kitisztít a salakanyagoktól. Igyál este, reggel garantál rohanni fogsz az illemhelyre, jól meghajt, utána semmi bajod nem lesz. Olvass utána.
üdV:kisneon
Kedves Walley!
Érdekes ahogy mérnek, de a lényeg az eredmény amit Te is tapasztalsz a ruháidon. A méréshez én azért ragaszkodom, mert abból tudom, hogy megitta-e a vendég a folyadékot vagy nem tartja-e vissza a szervezete a vizet. Gratulálok, csak így tovább!
Kedves Csekor!
A tekercselés régi módszer és csak kiegészítő kezelésnek tartom jónak otthonra, de valami hatékony kezelés pl: k.uh kezelések közötti időben.
Dolgoztam RF-val, de nem voltak a forgalmazó által ígért eredmények. Úgy alakult, hogy két géppel is dolgoztam (pont ugyan olyan gépekkel) és érdekes módon más eredmény volt az egyik és más a másik gépnél. Mindenki azt mondta, hogy nem létezik. A két gép ugyan olyan és a beálltásuk is. Belső információból tudtam meg, hogy nekem volt igazam csak ezt tilos volt bevallani.
Nem találkoztam romlással, igaz akkor még fogyasztó gépnek adták el a rádiófrekvenciát. Megtennéd, hogy privát levélben megírod, hogy melyik gépről van szó.
Ilyenkor arra lennék kíváncsi, hogy mit mond aki a kezeléseket végezte. Megkérdeztétek a véleményét?
Készültek képek a kiindulási állapotról?
Most jönne jól egy előtte és utána kép.
Így látatlanba, ahogy az Andi is írta nagyon nehéz véleményt írni.
Mit ígértek nektek a kezelések előtt?
Ezért nem is szoktam centizni.:)))))
De gratula, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább.:)))
Hello mindenki!
Igen, hát nem egy combomé volt 115:-))) Hanem összezárt lábbal körbe a fenék alatt.
Nagyon megdícsértek, mert nem jött vissza semmi az előző kezelés óta, sőt 107cm-nél tartok!!!!!
2 kezelés után, ez 8 cm-t jelent. Persze lehet, hogy nem mindig pont ugyanúgy áll a centi, de ma rámjött egy nadrág ami eddig nem,(leülni még nem bírok benne)tehát látványos a javulás!
Bár nem én lettem megszólítva, de talán nem baj, ha én is válaszolok.:)))
A testtekercselés sajnos úgy került be a köztudatba annak idején, hogy akár centiket is lehet tőle fogyni. Nos, ez nem feltétlen van így. Ez a módszer kiváló méregtelenítő, /és a narancsbőr végül is méreganyag lerakódás/ de van ott zsír is, ami a nyirokkeringés felturbósításával még nem tűnik el. A tekercselés 10 alkalmas kúra, idő előtt lett abbahagyva.
A rádiófrekvenciás kezelés hatékony, de a tapasztalataim szerint 5 alkalom nem az, és ennél azért vannak gyorsabb eljárások is. Én az elektroforézist jobban szeretem, jobban haladok vele.
Ahhoz, hogy ezt el lehessen dönteni, mindenképp látni kéne, miről van szó.
Kedves Walley!
Jól értem a combod kerülete 115cm volt?
Szép eredmény a 4cm, igyál sok vizet (napi 3-4 litert), hogy megmaradjon az eredmény sőt akár még nőhet is a következő kezelésig. Csak Rajtad múlik.
A 100 cm alatt már csak 1 cm. Szerintem a következő 6 alkalommal ennél többet fog csökkenni a combod kerülete.
Inni, inni, inni! Vizet vagy teát.
Én nem hallottam róla.
Voltam ma,nekem Cavi star géppel csinálták a külső combot 20-20 perc, majd utána 20 perc hullámmasszázs következett.
Jól éreztem magam. Előtte- utána cm:115-111
csináltak fotókat is és majd a 7.alkalom után is készítünk, ott majd én is láthatom a különbséget. A cél:100 cm alatt.
Nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog.:-)))
És köszi a biztatást
Az alábbiakat egy kuponos oldalon találtam.
"Egyedülálló technológia Magyarországon az egyik legjobb kezelési forma a XXI. században, a pásztázó kavitáció elvén alapuló zsírbontás, alakformálás! A készülék új, pásztázó technológiája lehetővé teszi, hogy az ultrahang hullámhossz folyamatos változása miatt ugyanazon kezelt területen, ugyanazon idő alatt sokkal hatékonyabb kezelést végezzünk, vagy a kezelési idő rövidebbé válik, miközben vastagabb zsírrétegben képes a készülék kezelésre. Összehasonlítva a folyamatosan konstans frekvenciát használó, „általános” kavitációs technológiával szemben, sokkal jobb eredményeket lehet ezzel az új technológiával elérni.
Az ultrahang technológia legújabb vívmánya a pásztázó kavitáció elvén alapuló zsírbontás, alakformálás. A kavitáció során a zsírszövetben található víz, azaz intercelluláris likvid ultrahanggal szembeni reakcióit használjuk fel. A folyadékok közös tulajdonsága, hogy csak kis mértékben összenyomhatóak, ellentétben a gázokkal és egyes szilárd anyagokkal. A folyadékokban az atomok, molekulák kis golyócskák módjára gördülnek egymáson, és ezért jó hatásfokkal töltik ki a rendelkezésükre álló teret. A buborékok összeomlása egy másodpercen belül bekövetkezik, s összeomlásuk ún. shock hullámokat hoz létre, melyek szelektíven károsítják a zsírsejtek falát. Ennek következtében a zsírsejtek széttöredeznek, s a mechanikai sérülés során a zsírsejtek „kicsomagolódnak” az őket körbezáró struktúrákból. Ezáltal jelentős térfogat-csökkenés érhető el, s javulnak a cellulitos csomók okozta egyenetlenségek."
Ti ismeritek a PÁSZTÁZÓ KAVITÁCIÓS eljárást? Ha igen, akkor mi a véleményetek róla? Telefonos érdeklődésre azt mondták, hogy 32,5-46kHz közötti frekvencián dolgozik a gép, van halk hangja és EU-s a gép, nem kínai.
A kávé még elmegy:))))), de gratulálok, hogy erős vagy cigikérdésben.:))))) Örülök annak is, hogy jó és alapos tájékoztatást kaptál.:)))
Várom a beszámolód, kiváncsi vagyok, hogy alakulsz.:)))))
Szia!
Tényleg nem tanácsos menses alatt kavitálni, bár az is igaz, tapasztalatom szerint ez csak az első 3 napra vonatkozik. Amellett, hogy visszatartja a szervezet a vizet, felerősödhet a menses és fájdalmasabb is lehet, mint szokott. Az is egy méregtelenítési folyamat, és a nyirokmasszázs felerősíti.
A pörit meg szoktam engedni, lightosan /olaj a zsír helyett/, sovány húsból /ha szárnyas, akkor az a legjobb/, savanyúsággal. Néha. Természetesen a fő energiaforrás a zöldség- hal -sovány tejtermék- sovány hús kell legyen.
Az előző hozzászólásokhoz...
170 cm-hez voltam 60 kg, szülés után 77, lefogytam 70-re, majd cigi elhagyás után 85. Millió diétát kipróbáltam, naponta sportoltam, max 80-ig lement, de tartósan semmi, már-már ott tartok, hogy visszaszokom a dohányzásra, mert a kávé-cigi rendben tartja az emésztésem, és fogyni fogok, tudom, mert ilyenek a génjeim..
Akkor olvastam a kavigációról, kipróbálom.
Én ezzel figyelek az egészségemre, hogy mégsem álltam meg a kúton cigit venni. Naponta 15km-ert bringázok!
Tehát senki ne okoskodjon!
A többi hozzászólást köszönöm, mert segítettek többet megtudni, habár a kozmetikában nagyon pontos tájékoztatást kaptam.
Az eredményekről majd írom a beszámolót.
Én csak holnap kezdem, de a kozmetikus a megbeszélésen elmondta, hogy a menstruáció alatt nem csinál kezelést, mert a test megtartja a vizet, és nem fog a "zsír" eltávozni.
A pörkölt jobb lenne csirke, uborkával, de szerintem megeheted egyszer. (Onnan gondolom, hogy az unokahúgom cukros, és két étkezés között simán adahtok neki egy kis pörit, ha nagyon éhes)Viszont sok csemegeuborka tartalmaz cukrot, ha nem házi, nézd meg az összetevőket.