Ultrahangos kavitációs zsírbontás (beszélgetés)
A szervezeted heti 40 percet bír el. Ha hetente kétszer 20 percre mész, akkor ugyanarról beszélünk. Ha nem kétszer mész, nem ért hozzá a hölgy.
A 40 percet nem érdemes elaprózni, nem olyan hatékony akkor a kezelés.
Az ő állítását viszont nem tudom értelmezni. Illetve dehogynem, csak égnek áll tőle kicsit a hajam.
A fel nem dolgozott zsírsejt nem veszélytelen. Jó esetben visszaépül, rossz esetben a májban ragad. Tehát a kavitációs idő meghatározása nem a "tök fölösleges" kategória, hanem nagyon pontos, érvekkel alátámasztott adat. Tehát nem lehet többet kavitálni a megadott időn felül, mert komoly baj lesz. Meggyőződése a 20 perc, de meggyőzhető többről? Ne feküdj alá.
Sziasztok!
No, picit beszélgessünk akkor erről a hangról.
A kavitációs hang kívülről nem hallatszik /tehát ha a mami ott ül a sámlin a kezelőhelyiség végében, nem hall semmit/, ha közvetlen a kezelőfej mellett hallgatózol, kicsi surrogó hangja van. Olyan minimális, hogy ha nem figyelsz rá, meg sem hallod.
A vendég azért hallja, mert a csöves csontok vezetik a hangot. Sok köze nincs a zsír vastagságához, ahhoz már inkább, mekkora frekvencián dolgozik a gép. A 40 khz-hez közelítve egyre halkabb. A sima uh 1mhz körül dolgozik már, azért nem hallani semmit.
ez most a kavitációs? /delfinhangos? /
ha az, akkor éles sípolós hang amit hallasz, és amúgy meg fura hogy azt mondta, hogy kívülről semmi hangja nincs, mert én határozottan hallottam, ilyen szitálós mélyebb hangot, amikor elemelte a combomtól...
Sziasztok!
Rákérdeztem hogy milyen hangja van a gépüknek és ezt a választ kaptam:
"Szia!
Hatékony, nem is akármennyire. A kötöttebb zsírral rendelkező vendégek
ciripelő hangot hallanak, de kívülről semmilyen hangja sincs, tehát
nem értem a kérdést."
Szerintetek?
Lányok, a múltkor rákérdeztem, hogy ez a kétszer 10 perc combonként, delfinhangos csoda, hogyan változik, ha a normál áron veszem a kezelést, és nem kuponos?
A lányka rám nézett és mondta, hogy hogy változna? ANNAK AZ IDŐTARTAMA AKKOR IS KÉTSZER 10PERC.
Ha a hasamat szeretném, akkor természetesen ott 20 perc, mert egy terület.
Többet amúgy sem kapnék, mert a szervezetem, képtelen a többi lebontott akármit feldolgozni, és ezért nem is érné meg több időt masszíroznia vele. Ő szívesen megteszi, de tök fölösleges...
na akkor meg azt nem értem, hogy ha a kuponnal ilyen, akkor nem éri meg simán befizetni, mert az is átverés szagú :(
Szia Erdoma!
Kötényhasból csak a zsír fog távozni ezekkel a kezelésekkel a kinyúlt bőröd nem fog változni.
A lipocryo vákummal a kezelőfejbe szippantja a kezelendő hájat, ez a Te esetedben még ronthatja a bőr állapotát.
A k.uh tényleg csak kis területet kezel, de hatékonyan. A tekercselés ez nem igaz.
Szia!
Amit leírtál kavitációra sajnos kevés időt tartalmaz. Csak a kavi és az rf egy óra, és akkor rendben van. A tekercselés akkor hatékony ha az maga 45- 60 perc. Az nem hat, ha bekennek, és szinte azonnal le is szedik.
Nagyon kevés hely van, ahol a fagyasztást jól csinálják, az nálunk még kevésbé kipróbált kezelés, mint a kavi.
A presszoterápia rettentő jó méregtelenítő kúra, de a kavitáció hatásosabb a zsírpárnákra.
Ha van hullámmasszázsuk kérd azt a kavihoz, mert az rf kevésbé hatásos a lekavitált zsírsejtek májba juttatásában, az inkább a bőröd regenerálásában nagyon jó kezelés.
A 6x30 perc kavi+ 15 hullámmasszázs, nem hangzik rosszul. Növeld 6x40 percre/ az a maximum egy hétre/ a hullámot 30 percre, és akkor az már egy erős kezelés, hatékony lesz. Bár kéne tudni, milyen frekvencián dolgozik a gépe. Arra figyelj mindenképp, delfinhang legyen. Ha nincs, nem kavitálnak.
Az rf és az uh kezelés, szerintem nem hatékony a zsírpárnáidra, a bőrödre igen.
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül a problémámmal,miszerint a sokféle kezelés közül vajon melyiket válasszam,ami valóban hatásos és nem ablakon kidobott pénz,amit kiadok rá.
Nézegettem én is a kavitációs ajánlatokat és találtam egyet,amiről kikérném a véleményeteket.
6alkalom kavitácio+6alk rf feszesítés+6alk hatóanyagos tekercselés
a gép 32000-40000hz-en működik,a kezelési idő 40 perc a kavitációra és az rf-re plusz a tekercselés,összesen 1 óra.Ez már komoly,vállalható ajánlat?Elsősorban a hozzáértőktől kérdezném.
És még egy ;leütöttem egy lipocryo kezelést,de még nem fizettem ki.Amit itt olvastam elbizonytalanított.Mondjam inkább le?Igazából azért érdekelt,mert térdtől mellig tekercselnek plusz választható a zsírzúzó öv helye és én combból és hasból is fogyni akarok,a kavitáció meg tenyérnyi területre szól.Van esetleg valami konkrét,ami a kezelés hatékonyságát megkérdőjelezi?
A presszoterápiáról mi a vélemény?hullámmasszázs, nyomásterápia+infra+hatóanyagos tekercselés nyiroködémánál és pici köténynél hatásos lehet mondjuk 10 alkalom?
Sziasztok!Ezt találtam Debrecenben (sajnos nincs nagy választék errefelé)szerintetek melyiket lenne érdemes kipróbálni a hasamra?Nem csak lógó bőr,hanem háj is van alatta rendesen.
Pentapoláris rádiófrekvenciás zsírolvasztás 30 perc, és + 15 perc hullámmassz.+15 perc célzott Sl.torna:
- 1 alkalom 30 perc RF+hullámmasszázs : 6'000.- 6x30 perc RF+Ajándék 15' hullámmasszázs bérletben : 33'000.- Hosszabb kezelési idő esetén az ár és a hatékonyság időarányosan növekszik! Max időtartam a 60 perc!
Kavitációs utrahangos zsírbontás: /Vastagabb zsírpárna esetén./+ 15 perc hullámmassz.+15 perc célzott Sl.torna: 1 alkalom 30 perc Kavi+hullámmasszázs : 6'000.- 6x30 perc Kavi+Ajándék 15' hullámmasszázs bérletben : 33'000.- Hosszabb kezelési idő esetén az ár és a hatékonyság időarányosan növekszik! Kavitációnál NEM növelhető tetszőlegesen a kezelési idő!
Szia Kkata!
Sajnos ami "baromi olcsó" az annyit is ér.
Kavitáció 20000Hz (20KHz) és 60000Hz (60KHz) között létezik. Minél kisebb a szám annál mélyebbre hatol be, nem ajánlok Neked egy 27000Hz-es kezelést. Nem 28000Hz, mert 27KHz-es kezelőgépről még nem is hallottam?
Azt, hogy visszamondtad, jól tetted, az a parasztvakítás kategória volt.
Amit én egy kicsit nem értek, az a 27 khz-s frekvencia.
A kavitációs gépek 25 khz-s frekvencián tudnak dolgozni, de Magyarországon /és még pár országban/ 31,9 khz-en tiltást kapnak, ugyanis alatta nem bizonyított, hogy nincs szövetkárosító hatása. Valószínűleg nincs, de engedély nincs rá, hiába képesek a gépek abban a tartományban dolgozni.
Kérdezz rá a nettó kavitációs időre, mert ha az itt is csak 10 perc, megint nem érsz vele sok mindent el.
Sziasztok! Először is köszönöm a szakértőknek a részletes, hozzáértő, mindenre kiterjedő válaszokat.
Én is vettem egy 6 alkalmas 3 az 1-ben kezelést kuponos cégtől (10-10 perc "kavi", 10-10 perc RF, és 20 perc mikroáramos fényterápia, amit módosíttattam 15-15 perc kavira az Rf kárára), de az itt leírtak hatására visszamondtam. Amikor ugyanis elmentem a kezelésre, a gép egyáltalán nem ciripelt (előtte megkérdeztem, állítólag 40000Hz-en működik), és nagyon melegnek is éreztem. Ennek megfelelően semmi nem ment le a belső combomról, ami ugyan nem meglepő, hiszen egy kezelés alatt nem vártam csodát, csak ezek után nem nagyon bízom abban, hogy 6 alkalom után történni fog valami.
Remélem, jól tettem, hogy visszamondtam. (baromi olcsó volt pedig)
Most egy olyan akcióval szemezek, ahol 27000 Hz-en kezelnek kavis uh-val (rákérdeztem, és ciripel :-)), nincs Rf, de van valami nyomásterápiás nyirokserkentő kezelés hozzá, amit ajánlanak.
Szerintetek mehet???
Kedves Pillangó!
Mivel ez a kérdés nem a fórum témája írtam Neked egy privát levelet.
Sziasztok:)
Köszönöm a válaszaitokat. Azt hiszem még várok egy kicsit, hátha találok egy megfelelő ajánlatot.