Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
szép estét mindenkinek,
ha lehet becsatlakoznék,
azt hiszem ismeretlen vagyok, mimózát ismerem:D
szóval -15 kg a nagy cél, de -10 kg már jó, és persze -5 kg -nál is boldog leszek, hisz végre belefogtam.
szóval csatlakoznék a decemberi 5 kg-os menethez, mert végre elkezdtem valamit, nem is az a lényeg, hogy mit, hanem hogy lett végre akaratom.
tényleg akarom.
holnaptól mérlegelek, de már pár napja biztosan fogyogatok.
:D
nem cicis diéta, csak hát nekem hozzá kell szoknom, hogy alapból egy kilók a didijeim:) Hát mit mondjak a kajázás csajok mán a legkevesebb, azt kibírod valahogy ha nagyon erős vagy, de azért éhen nem halok, csak fehérjediétán vagyok NEM RÖHÖGNI! meg azért itt volt ez a sütőtök, csak a vitamin miatt:)) Holnap pl. jól elleszek kaukázusi kefíren, mert imádom, meg gyümi. Dehogy nem leszel annyi kg!!!! Ma voltam tornázni és hát küzdöttem a javából, legyengültem és mondjuk amúgy is utálok bicajozni...de éreztem, hogy erőm nem a régi! De nem adom még mindig fel! Tök jó volt belenézni a tükörbe és látni, látni, hogy már jobb, mint volt!!!!!! Én műtét után az antibiotikumoktól úgy feldagadtam, hogy azt hittem oda ültették be az implit:))))
Sziasztok!
Én is megérkeztem!
Szederke majd lemegy az a vacsi is. Neked mennyi is a célod, hány kg?
Exter: én ma kaját lazulok, na de csak lightosan. Gyümölcs és joghurt volt ma a menü. Na meg 2 kifli a joghurthoz.
Mimó: Nagyon szuper lett a hajad, szerintem nagyon tuti. Én is kérek ilyet :)
rosella: Milyen az a cicis diéta? Nem vágom... Gratula a -1 kg-hoz. Basszus én sosem leszek 57.5 kg
Ezzel az influenzával kapcsolatban tényleg annyi minden terjeng. Kolléganőm látott neten egy interjút vagy mit amerikai orvosokkal és valami olyasmi volt benne, hogy túlnépesedés van és ezzel az oltással gyengítik a szervezetet, hogy így hulljon a gyengéje. Hát.... :D
Én eszek sok gyümölcsöt, szedem a Béres cseppet, c-vitamint, iszom a sok gyógyteát mézzel citrommal, aztán ha így sem elég erős a szervezetem, akkor selejtes vagyok :D
És amit rosella mond, az is igaz. Minél sterilebben élsz, annál jobban lebetegedsz aprócseprő baciktól, vírusoktól is. Nem tanul meg védekezni a szervezet....
nem kell ebbbőlcirkuszt csinálni....csak alegalapvetőbb..mjndjárt jövök,de kézibillentyzetenvagok..megöltemabilltegyszdval....
ja-ja a kezedet egyszerhasználatos törlőkendőben töröld, majd azzal fogd meg a kilincset is:), ja a csapot, mint a sebészek a könyököddel zárd el, ha van rá mód, prüszkölni ha nincs kéznél semmi inkább a könyökhajlatodba ne a kezedre:), ja és a bevásárlóközpontok kocsijait is töröld m eg fertőtlenítő kendővel - képzeljétek Amerikában ezt csinálják, betartják komolyabban veszik! Én néha úgy érzem, hogy túl steril környezetben még jobban lebetegedsz...
Mossuk meg a kezünket! Ha lehet akkor papírzsepibe prüszköljünk,takarítsunk a házban.:D és a többi és a többi.
Azért túlzásokba ne essünk :) együnk narancsot, igyunk teát, sex után takarózzunk be, napközben kössünk sálat, és minden rendben lesz :)
persze van olyan is aki azt mondja erről az egész vírus mizériáról, hogy manipuláció, sőt hallottam már olyat is, hogy katonai idegméreg, nem csodálkoznék már semmin, sok dolog van amiről nem tudunk ...én azt mondom hálistennek!!!!
Pankáék azért lettek beoltva, mert ő 1 vesével született, így biztos ami tuti... sokszor beteg is, mindjárt elkap minden nyüsszt... most is, oltás után.. igazából úgy vagyok vele, hogy még be sem adják, de már azzal vannak tele a hírek, hgoy mennyi fele mutálódott, és akkor már az eredeti oltás nem felel meg...de vicces hogy mekkora feneket kerítenek most ennek az egésznek. Ennyire azért nem gáz a helyzet. Nálatok a srácok megkapták, gondolom a doki ért hozzá, én csak a saját testem felett rendelkezem, de abba nem fogják beledöfni :)
ezzel én is így voltam. Műtét után két héttel már mentem oltatni. Ja és csak akkor van értelme, ha mindkettővel egyszerre állítólag. Csak az egyiket nem érdemes.
Hát az oltásos sztori nálunk a következő..Van egy nagyon tuti dokinénink aki 17 éve felügyeli akölköket,és ráadásul minket is,mertt nagyon nagy szaktudású hölgy,ellenben a körzeti felnőtt dokinénivel,akinél még én is jobb vagyok diagnosztizálásban:)
Szóval egy hónapja azt mondta az oltásra:Dehogy is!!Sose oltottuk a srácokat,erős kemény sportoló gyerekek,minek??Megkértem rá ,ha majd az unokáit beoltja/oltás ellenes/akkor csörrentsen rám...Hát a múlt héten megcsörgetett!Azt mondta mutálódott a vírus ,és mire februárban járvány lesz belőle,nem tudni mivé válik,de egyszer már spanyolnáthává vált,és most vérzéses tüdőgyülladást okoz,egyenlőre...Hát én azt gondolztam/bár még fejfájás csillapítót se veszek be/de az oltás következményei,és a nem oltás következményeit mérlegelve úgy döntöttünk,hogy érdemes ebben a helyzetben oltatni:)
Sziasztok! Szederkém kezet foghatunk:) Tudod én alapból most a cicik miatt 1 kg-mal nehezebb vagyok a megszokottól, de ma én is 57,5 voltam!!!! Ezt csak azért írom mert meg kell szoknom a cicis kilószámítást is:))))FOGYTAM EGY KILÓT!!!! Hajrá, hajrá tovább is, ha azt mondod az agyadnak, hogy fogyni akarsz, akkor fogysz is:)))! Sokat jelent én mán látom, de még azért vannak hurkácskáim:))))))
Tesómék is beoltatták a kölyköket -mondjuk magukat is, mert ők még kicsik és csak így lehetett velük bizniszelni...- Pankám a héten beteg volt ,lázas meg taknyos meg minden, a többieknek nincs bajuk.. nem mondom hogy hülyeség az oltás, de nekem nem kell..
Nálunka srácok le vannak oltva mi nem...
Dehogy vagyok..kell a csudának... tavaly beszuriztak minket munkahelyen, h mekkora jó lesz, rá 1,5 hétre 40 fokos lázzal mentem haza és feküdtem otthon 1 hétig..meg ez most nem takonykor, hanem hátnyavaja :S :)
Köszi..de az egész picitből leugrott kb 5 centi...,nem bír magával a fodrászom,csak nyír és nyír....áhhhh mindig ez van...
Szerinted Pooocika??Én a héten atkins papával diétázok együtt!Igaz az öreg lentről ,én meg itt fent próbálkozom:)Most nyalom be a natúrspenót tojással című menümet:)
Ohh,ne is mond.Már hónapok óta 60 kg vagyok.:( Palacsinta?Imádom,de most másfél hónapig nem ehetek,ha tényleg azt akarom,hogy lemenjen ez a valami itt oldalt.Jobbulást kívánok neked.Be vagy oltva?:D
Háj háj :) Kedd óta beteg vok, szerinted?:) ilyenkor csak palacsintával lehet vigasztalni, ehh.... de legalább + deka/kiló nem jött fel. Ez egyszer örvendek a stagnálásnak :D
Sziasztok!
Látom pörögtök ezerrel.Tiszta jó lett a hajad Mimó.
Holnap lesz az első nap a kondiban.Ma egy ici picit fogok edzeni,hogy ne fájjak holnapra nagyon.:) Kaja nagyon jól ment.Reggel 4 szelet graham kenyér,sajtos párizsival,lapka sajttal,ebédre natúr csirke mell,pici kenyérrel,majonézzel.Holnap nem tudom tudok e gyümi napozni.Perecet fogok készíteni.:) Bár lehet még ma,hogy egy kicsit egyek belőle,de holnap nyista tőle.:) Ti,hogy álltok?24 nap csajok!!!Parázok.
Eccsém, mit panaszkodsz? szerintem nagyon klassz lett :) és naaaaaaaagyon jó a színe is! :))
Hát elment,lehet vicceskedni:)
Kqva rövid lett,és még holnapra fel is ugrik,csini lesz:)óhhh csattok és gumik öreganyja....
Hát figyuzz,megjött a "bébim"/17 év/és lekattolt a mobiljával,elméletileg mindjárt bementi a naplómba...
stílus..ehh.. ez kimaradt az új és :D között ehhee..
nem matek tanár vok h genyó legyek, teeeee :))) Én csupán egy naív érdeklődő vok, aki szívesen megnézné hogy a tegnapi(?) nike cipőhöz mennyire fog menni az új style :D
Majd ha hazajön valaki akinek kompatibilis a telója a géppel:)Majd szólok,de ahogy most néz ki a fejem,csak egy korlátozott ideig lesz fent ,a kedvedért:)
Tegyél fel képet, hadd gyönyörködjünk :)
További ajánlott fórumok: