Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetős fórum)
mimóza, hogy megy a fogyi?
tart még a 2.napi lelkesedés?
mérlegelőt nem írsz?
én már igen, mától...
Hát ha lemenne az a tizes amit szeretnék akkor gondolom megcsináltatnám...Nekem a hátam nem fáj,de én erős vagyok..
A hajamról,nem értem hogy levágják...Ez minden évben megjön hogy egyszer csak kisebb elsz mint gondolom...A fodrászom hibája...
Szasztok!
Szederke jó munkát!
Megjöttem a fodrásztól,remélem az új frizurámhoz új külső is lesz majd,legalábbis mindenképp bízom benne hogy megindul újra a súlyom lefelé mert most megint stagnálok. Jó lenne már tartósan 67 alá menni,annyira szeretném!!
köszi szederke
annyit hozzáteszek, hogy ugye a fórumcímre jöttem, és mivel tegnap ilyen nagyon bevállalós és optimista napom volt, még egy versenyre is regisztráltam, szóval mától mérek, és karácsonyig nem tudom mennyi megy le, de a fogyiverseny (ahol leginkább magamat és a túlsúlyomat szeretném legyőzni) 6 hónapig, elsején van mérés, mármint az számít, és december 1.-én kezdődik, ma!
:D
így most két fórumon is bizonyítok :D
Jó reggelt Mindenkinek!
Üdv. a csapatban 49,5!
Csajok én mostanában annyira fáradt vagyok,és tök sokat melózom ...... ez nem panasz,csak éjjel már nincs erőm-energiám felnézni ide. :-(,de reggelente vissza szoktalak olvasni benneteket! Ma is meló,de holnap jövök! Szép napot nektek! Kitartás!
Jól van jól van, kicsit később jöttem, de kb egyszerre jövünk, megyünk :D Éjszaka még felnéztem, csak nem volt mit írni... :)
Szép napot mindenkinek!
Hát akkor én meg megyek lelelekre válaszolgatni, aztán meg olvasni!
Jóccakát csajok, holnap este legkésőbb jövök!
Pápusza :)
én nem tudok itt túl sokáig ücsörögni nekem 10-15 perc doszt ölég szokott lenni.
Főztem mosogattam csupa izgalmas dolog.
Rosella: hát tornával, vagy szerinted mással kellene? Nem lehet, mert visszhangzik :D
Exter kabbeeeeeeeeee :DDDDD
Töhöske, cijja, merre voltál elveszve? :) Igen, baromi jó érzés, hogy kész a szoba. Igaz a bútorok tervezés alatt, de legalább már kitapétázva és le lamináltazva. A bútor már csak részletkérdés :)
szia Moncsi tök király! Örülök hogy kész a szobátok,tök jó érzés tudom.
Hajrá a felavatáshoz!
Exter, ne baszogass, me' aztán tegnap kezdem a diétát... :D
49.5- heti kétszer mértem, hétfői, meg a csajokkal szerdai. :D De most nem lesz, vagyis majd ratyi mérleggel... De tényleg nagyon gáz. Ha nem állok rá, akkor a levegő 2.5 kg :D Meg kellene keresni a dobozát, hogy hány év garos, de a mostani szituban lehetetlen!
És csajok. Ünnepélyesen is elkészült a szoba :D Vagyis szegőlécezni kell holnap, de már lehet rajta tornázni. Holnap fel is avatom :D
tudod mit? nem érdekelt soha a mérleg
én igaz ma megmértem magam, de csak az edzőnél, már reggel tudtam mikor felhúztam a nadrágomat:)))
igen, csak kellett egy kicsit provokálni...:D
honnan lesz mérleg?
naponta mérsz?
dec.1. elég kerek szám...ne szalaszd el:D
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?