Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
kcal-t számolsz?
számolsz, néztem a naplód utolsóit, nagyon szigorú
később enyhítesz? úgy értem, ha csinálod majd hetekig :D :D :D
bocs, ne haragudj, :D :D :D
szia,
képek vannak? ha már így körülírtad magad, megnéznélek :DD
az edző legyen kemény, hiszen a nehéz pillanatokban csak neki csináljuk, logikus.
olvastam ma egy jót:
onnan lehet tudni, hogy nem igazi az éhség, ha hirtelen jön, az igazi éhség lassan érkezik,
ha konkrét ételt kívánsz, akkor sem igazi,
ha nem igazi, akkor ki kell dumálnod magadnál, és nem kell enni............állítólag.
a süteményevésedről jutott eszembe....
milyen értelemben van a para? hogy nem fogysz? vagy hogy nem bírod? vagy hogy árt valami miatt?
joshi? te szerepelsz benne?
nem vagyok nagy tv műsor ismerő....
Hihi, akkor ismerősek vagyunk egymásnak :)
Na én vacsira ettem egy kicsi tejfölös ubisalit. De jól esett...
igen.........azt többször éreztem, hogy van közös témánk, szerintem a kilóid egyébként megindulnak, vagyis én el nem hiszem, hogy kötöttebbek, csak meg kell csinálnod egy programot, hiba nélkül.
olvastam, hogy szerepelsz tv-ben, mondj egy időpontot, műsort, most szerda is valami ilyen?
kezdj el valamit nagyon, és 2 nap alatt több fogyást érzel a valóságosnál.
te atkinsozol, mint thames, nem????????,
én is, a nevedben nem voltam biztos, de az adatlapodra emlékszem, többször odajutottam már
:D
tehát a magad terve és esze szerint,
és működik.
én sem követek konkrét leírást,
illetve én egy dologban hiszek:
kcal megvonás, csak ne kelljen számolni.
mimó, te akarsz egyáltalán leadni? mennyit?
engem nem is az zavart a végén már, hogy mennyit, hanem az, hogy nem voltam képes egyetlenegy kilót sem leadni! ez a teljes akaratgyengeség vagy elhagyommagam-ság.
ha megvan a minusz első kiló, akkor már jobb, akkor már lehet tervezni a mennyit
részt venni
nem az evésen jár az agyam...csak elütöttem
168 cm, 55 már jó, de annyira berágtam, hogy magasabbra tettem a mércét, amikor regisztráltam, akkor meg minden betűkombinációm foglalt volt, szóval most már 49,5 kg leszek, bevonzom a vonzás törvénye alapján :D
a CH-ról, én azt nem kerülöm, ha abonett, vagy HAMLET, vagy alma, azaz kcal.szegény, de nem CH szegény, én azzal nem tudom magam gyötörni.
melyik fórumokat nézegetted?
én általában a módszereken kínlódósokon tudtam szerepelni, mert, hogy az érdekelt, most már megpróbálok az eredménycentrikusokon is részt enni :D
Sziasztok!!Hát leszódáztam a billentyűzetet...bakker,konkrétan ráborítottam egy pohárral...most laptopozok,holnap pedig veszek egy új biilt.
49,5 szijjja örülök hogy itt vagy:)
Köszi,mármint a frizura vélemény,de holnappppppbrutál lesz:)MINDEGY DE LEGALÁBB KEDVES VAGYOK/MÁHAMÁ SZÉP NEMLEHETEK:)/
olyan értelemben neeeeeem vagyok zárkózott, csak nem igen esik szó nálam másról,
nekem a hoxa a fogyi! :D
szóval ilyen értelemben jócskán nyitott vagyok én is!
megnéztelek, mert ugye van, aki bevállalósan arccal van itt, gratulálok, több, mint 7 kg, nagyon benne vagy!
mi a módszered?
Rosella, akkor azt hiszem értem. A fehérje diéta sem lehet rossz, de azért ne vond meg magadtól a szénhidrátot. Kell az is a szervezetnek. És igen is csini vagy és majd még milyen leszel? :) Csak így tovább... Hol voltál tornázni? Mit tornáztál? Nekem most készül a szoba, lehet míg párom vacsizik én felavatom egy tornával :D Majd látom....
49.5 üdv a csapatban :) Másik fórumról már ismerős vagy, igaz sosem beszéltünk :) Sok sikert neked is a mínusz kg-hoz. Egyébként hány cm magas vagy, hogy ennyi szeretnél lenni?
most már biztos sok leszek, bocsánat, még egy szó magamról:
szóval eddig főleg azzal kínlódtam, hogy hogy a fenébe adjam le a felesleget, vagyis a módszert kerestem, mert egyszerűen nem akaródzott elkezdeni se semmit...
más témában nem igen szoktam itt szerepelni, bocsánat, itt kicsit zárkózott vagyok, valójában nem, szóval fogyás témakör miatt regisztráltam, és nagyon sokat segített.
:))
igen, a frizura,
mimo: jó! nagyon aranyos vagy :)))
jahh, igen :
a nevem a célom, illetve 50 és 55 kg
most bőven 60 kg felett vagyok, holnap kiderül.
madárcsontú vagyok, nem anorexiás :))
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?