Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Exter, millió köszönet, hálám üldözni fog. Lehet kipróbálom :)
töhöske ne gurulj be, téma lezárva... :) Te most mi jót csinálsz?
Vagyok én is egy kicsit. Fent voltunk a kutyuval a futtatón..,annyira élvezi mindig.
Moncsi nálunk ki van írva a rendelőben hogy 1000ft az oltás,és úgy tudom az oltópontokon is annyit kell fizetni..,hát igen kell a pénz az biztos!!!
De miért velünk fizettetik meg (ezt is)????
Itt be is fejeztem,mert csak begurulok.
Hm... Nem hangzik rosszul... Még lehet én is meginnám..
És milyen arányokban kell? Leírod nekem priviben az arányokat, meg mindent, hogy te hogy csinálod?
Ez a kandiscukor milyen? Egyre több helyen olvasom, én még nem is láttam :$
:)) csak nem :)
kell:narancsszörp, fahéj, szegfűszeg, citrom, kandiscukor, vodka . Ezeket mind ráönteni az aszalt fügére, és min.2 hétre be a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, a fügék meg megduzzadjanak.. Fini :)
:) Még a végén azt hiszi, hogy meghúztad a butykost :D
Egyébként hogy csinálod? Finom?
Én csinálnék szívesen koszorút is, de nincs időm beszerezni a dolgokat, meg hát nem is tudnám hova tenni -lakásfelújítás-, meg párom nem rajong érte. Na majd talán jövőre :)
Addig sütinaptárt csinálok apunak :D
Akkor most mi lesz?
Én meg apunak elkezdtem csinálni az adventi mézeskalács naptárat, erre nincs barnacukrom. De én nem szaladtam le, tettem bele helyette sima cukrot. Remélem nem gáz :D
Na vagyok.
Exter, nem jött össze. Akkor már épp kajáltam, amikor te írtad, hogy olvaslak :P
Most már teli pocakkal vagyok itt :)
Na de jó munkát neked...
Rosella, kívánom hogy jöjjön a herceged, a kis nem normális, de szeretnivaló ;)
A barátnőd kisfia tündéri lehet. Didisnek hív? :D
Sajna már csak egy kutyusom van, Maci, a nagy barna. Susikám március 8.-án reggelre elpusztult, Barnusom meg elszökött előtte 2 héttel és azóta sem látta senki sem :( Szóval már csak kutyusom van, nem kutyusaim :'(
töhöske, én úgy hallottam 500 ft körül van az oltás :D Állítólag kell a pénz az egészségügybe :D A végén kiderül tényleg csak azért erőltetik az oltást, mert kell a pénz...
bizony nagyon ügyes volt remélem gyorsan fog neki gyógyulni és a ti segítségetekkel átvészeli ezt a nehéz időszakot.
Borzasztó érzés mikor baj éri őket.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?