Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Ő majd este/nekem értsd éjszaka:)/jön kb10 óra:)Poooval együtt,/neki meg hétvégén van randija:)boldog gyerekkor:)/
Holnap hidd el együtt a csapat!Gyerekek 4 hét!!!!!És az 5 maradt!!Ez szar!
mi lehet szederkével? régen hallottam f előle!
nAGY főzőgép vagyok:)De egyébként is a következő a szitu Ha azt mondod ma 12 órán belül kéred az összes csillagot akkor hozom,de ha azt kéred hogy egy hónapig naponta egyet hozzak az gáz....Ilyen túlpörgött vagyok:)
Azta bele... Ezt mind te csináltad? Le a kalappal előtted, te aztán tudsz ;) Hány napot töltöttél a konyhában? :)
Köszi:)A katalin állítólag azt jelenti:Mindig tiszta:)Háta belső szervekre/mint gyomor/eznem hiszem hogy vonatkozna:)Énse ismerek olyat ,aki a négy fogásos vacsit visszautasítja/bár én "csak"húslevest zöldséggel,és natúrhúst kínai erős zöldkörettel ettem,és otthagytam a rántott cs.mellet,a cordon bleaut,a gombás marhát,és a sültkrumplit,valamint a májjal töltött csirkecombot krumplipürével.../íés ha hozzá vesszük ,hogyx mindezt meg is főztem,szerintem nem vagyok akkora gáz.......
Rosella, felújítás...
Mimó a Katalin név még nem jelenti azt, hogy jól bekajál az embör fia :D Van aki vissza tudja fogni magát, csak én olyat nem ismerek :D
mondtam már, hogy boldog névnapot? Úgy emlékszem igen, de lehet elfelejtettem. Szóval ha igen, ha nem, még egyszer Boldog Névnapot utólag :)
Nevem :Katalin:)Szerinted???
miért nem lehet, a költözködés miatt vagy felújítás ha jól emlékszem?
Nem tán neked is lakoma volt? :)
Holnap:::)Szépszó ugye???Asszem mindenki ezt teszi ...holnap:)
Na hazaértünk.... Úgy bekajáltam anyuéknál, hogy semmit sem kívánok csak vizet, meg max gyümölcsöt :D Holnap lehet valami erősen gyümölcsnap félét kellene tartanom. Lehet egy joghurtos, gyümölcsös napot tartok..
Jajj, akkor tessék vigyázni a fogyival, nehogy gondok legyenek... Tornázz és szálkásíts :) Követnem kellene a példád és tornázni, de még nem lehet. Szerintem kedden már nyomhatom. De várom... :)
ja és képzeld mondták a melltársaim, hogy nagyon nem lehet fogyni műtét után, de az a 4 kg belefér, de több semmiképpen, mert baj lehet, látszani fog az implim, azt meg nem szeretném, jajmár megyek is hasizmozni:)
szerintem király lett, bár lehetett volna magasabb, de úgy jártam, hogy szerintem régebbi volt a tojás és ilyenkor aztán csinálhatsz bármit nem lesz igazán kemény hab, de nagyon finom volt, Stáhl recept:)))
Jó hogy könnyű és én is zabálok, majd kidurranok :)
citromos felfújt? Az finom lehet. Hogy sikerült? Én még nem is ettem olyat...
citromos felfújt lett belőle:)))
azért ez már túllép a kínzás határán! Kis családom tejespitét kíván...a francba, muszáj lesz egy szeretet megennem...
hát így könnyű,ha anyukád főz nektek...:))) Nem tudom, de ha rám anyám főzne tuti zabélnék:))))
Én nem is tudok, de az anyukám....... :) Még lakodalomban is főzött anno... :)
Nyamm, na megyünk is ebédelni, majd estefelé jövök!
Szép vasárnapot nektek!
Hát igen, nálunk is összefogás van! Én főzőm a húslevest anyu meg a többit! Ez nagy érdem ám,hogy nekem adja ezt a feladatot, mert szép tiszta húslevest nem könnyű ám főzni:)
Hm.. nyamm, nyamm... Én nem is tudom mi lesz az ebéd. Anyuéknál kajálunk :)
jó reggelt mindenkinek:) Vár a húsleves főzés...:)))
Reggelt, gondoltam beköszönök :)
Te mit ügyködsz mimózácska?
Bocsi mindenkinek:)Ekkora a kaja rubik...sajna én is töltöttem...
Már megtettem, de nagyon apró méretű, és nagyon kockás felnagyítva sajnos.
Szia hogy honnan töltöttem nem tudom..de mentsd át...szeritem símán menni fog...
mimó, miért lennénk új generáció? :D Én inkább mennék vissza a tv mentes időkbe. Habár net nélkül nem tudom hogy lennék meg...
rosella, köszi, számítottam rád ;)
További ajánlott fórumok: