Tökéletes anya, nő, feleség! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tökéletes anya, nő, feleség!
píszelni szeretnél?
az én lelkemben már béke van, ma megjött, tegnap premenstruális feszkó volt ezek szerint
szeretek ám én is tükröt tartani mások elé...na aki ..szogat az fogadja el hogy őt is viszont ...sztathatják:)senki sem tökéletes, szerencsére
( ja bocs, csak az ÉLET:)
Ez biztos,ugyanis függő vagyok.
Egész napomat itt töltöm,nem törődve semmivel.
De azért törekszem az absztinenciára.:))
na jóó, nem mocskolódás, inkább, öööö, számonkérés, így jó?
"A koszos melegítő , és a frizura, és egyáltalán a fórumtéma közelében sem jártál, csupán leírtad milyen nehéz volt neked az az időszak.
Igazából , nem is tudom , hogy mi a véleményed a tökéletes anya, nő, feleség témáról?:)))"
.......aztán ..."oh tényleg" írtál....
oh?ennyi?"BOCS, nem láttam, " nem szerepel a szótáradban? úgy látom, nem volt sok időt megtanulni a szüleidtől, hogy ha hibázunk akkor belássuk és megkövessünk...
Tudod mi a vicces?
Hogy nem is mocskolódtam,te vagy dühös valamiért ,de nem én vagyok az oka,hanem valami más.
Próbálj elgondolkodni azon,hogy mi.
:))
Oh,tényleg:)))
Én vagyok olyan elvetemült ,hogy már több mint egy éve nem festem a hajam,fodrászom pedig soha nem volt.
Hogy ez mások számára igénytelenség lenne,és ezt gondolják,tegyék,
Számomra pedig fontossági sorrendben kb a le ne késsem a kedvenc sorozatom,és a szükségem van még egy pár zoknira között van:))
nos ha elolvastad a firzurás hozzászólásomat akkor befekjezheted a mocskolásomat
Köszi
szia
Ha te így látod akkor nem az élet szar, hanem a te életed szar:))
ezt írtad
szerintem is nagyon vicces volt, ezekkel a kis mosoly jelekkel
nem, nem az a baj hogy "that's life"
hanem, hogy nem mindenki él olyan filozofikus magasságokban mint te...
Teljesen egyetértek:))
Én is így gondolom.
Nem én mondtam ,te mondtad.
:)))
Én csak elfogadtam,hogy így gondolod,de ezért nem az életet kell okolnod,hanem a saját gondolataid inkább...és gondolkodhatsz másként is:))
Bizalmaskodás?
Álljon már meg a menet,te miről beszélsz?
Fél oldalt teleírtál milyen szar az életed,aprólékos részletességgel a történésekről,az emberekről,ki bizalmaskodik kivel?
Egyszerűen csak berágtál,hogy volt olyan ,aki azt merészelte mondani,hogy ez az élet?
Hogy igen,történnek benne szar dolgok is de túl kell lépni?
Ugyan már ...:(((
na akkor még mielőőt lelépek:
amin megsértődtem:
akkor a te életed szar
Akkor nem értem miért "pakoltál ki",ha nincs közünk mindehhez?Sem azt ,hogy valójában min is húztad fel magad?
A koszos melegítő ,és a frizura,és egyáltalán a fórumtéma közelében sem jártál,csupán leírtad milyen nehéz volt neked az az időszak.
Igazából ,nem is tudom ,hogy mi a véleményed a tökéletes anya,nő,feleség témáról?:)))
Eszemben sincs ezért ,vagy bármiért letorkolni bárkit is.Olvass kicsit vissza,és ott megtalálod mi erről a véleményem:)))
Anyukád meghalt,fél év talán kevés idő még,hogy mosolyogva tudj visszagondolni Őrá,amilyen volt,stb,de ez lenne a cél,hogy éld tovább az életed ,és igen önfeledten is kacarászhatsz,ez nem von le semmit a gyászod értékéből.
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Lefogyok!! Mert édesanya és feleség vagyok!
- A feleségem nem anyának való!
- Hogyan tudná egy feleség/anya a férjét iránta tiszteletre bírni, hogy a férj ne köcsögözze le?
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...