Tökéletes anya, nő, feleség! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tökéletes anya, nő, feleség!
?:))
Nem ismerem ezt az ételt.
Én fagyasztott zöldbabból szoktam olyant csinálni,hogy vagy pörköltnek,vagy csak simán fűszerekkel,vajjal megpárolom ,és spagettivel ,makarónival,csiga tésztával,esetleg sajttal megszórva tálalom,jó nagy tál salátával(télen sima káposzta salival)
akkor én is türelmes vagyok?:)
a férjem szerint az összes türelmem a gyerekre megy el
szerintem te biztos nagyon jó szívű és végtelenül türelmes ember lehetsz
én tűrök egy darabig de aztán elborul az agyam...aki ismer tudja mikor várható ez
szóval nekem türelmem az nem túl sok van, különösen mostanában, azt meg azokra tartogatom akiktől szintén kapok:)
ne érts félre elég toleráns vagyok, de ez azért megfeküdte a gyomromat
na azóta is csak egyszer látta a dédunokáját, mikor véletlenül találkoztunk a nagypapa és az apósom sírjánál
Itt vagyok no!:)))
Szerintem ezek amikről írtatok örök érvényű és szükséges konfliktusok minden szülő -gyerek kapcsolatban,mert egyrészt,ez az elszakadást,az önállóság utáni vágyat alakítja ki,másrészt így alakulhat csak ki igazán ,hogy mi mit szeretnénk,és hogyan gondoljuk jónak a házasságot,a gyereknevelést,a problémák megoldását,magát az életünket.
Épp tegnap előtt kaptam meg x-edszer anyámtól,hogy olyan pillanatok alatt fel tudom húzni,és hogy olyan hülyén gondolkodom,hogy csak na.
Mondtam neki ,ő ezen ne idegeskedjen,én pont ilyen hülyén szeretek élni,és gondolkodni!:))))
háááát, én utálom
a drága mamika választás elé állított hogy akkor az esküvőre nem jön el ha meghívjuk az anyósomat
(ne legyen ott a saját fia esküvőjén!!!!)
mert ő m,ég mindig haragszik a menyére
ő.
szerinted kit választott volna bárki, akkor az én helyemben?
anyós tönkreverte a házasságukat és elvette a fiait...
a férjem apja annyi ideget nyelt emiatt az állandó veszekedés miatt hogy 3 évre rá agyvérzést kapott és 45 évesen a föld alá került
anyai szeretet...
gondolj bele, tőle a fiat is elvették amikor elváltak a férjével
az uram akkor 14 volt, választhatott, az apjával ment a mamához, pár év múlva az öccsét is odaédesgette a mami, és a fiúk csak huszonévesen jöttek rá, mennyi hazugságot nyomott beléjük a vénk..rva...
az én anyósom kussol, hála az égnek
ő aztán tudja milyen a mindenbe beleugató anyós úgyhogy ő is az ellentétes verziót választotta:)
a férjem nem is beszél a nagyijával évek óta, mióta én is összeakaszkodtam vele. na akkor ismertem meg az aanyósom, nála nagy belépőt jelentett az anyósával való szakításom. a közös utálat összekovácsolt bennünket:)
na és?pletykál!
nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek!:)
nem tudom szerencsére milyen az amikor komoly anyagi gondjai vannak az embernek,
sokszor belegondoltam, hogy sokszor sírunk és másoknak meg még a kaja előteremtése is probléma lehet
a rendszerváltás mondjuk az én családom jólétének is oda...szott, de nekünk már az is nagy lemondás volt hogy nincs autó, meg nem tudunk nyaralni menni...
én ezt inkább kötekedésnek hívnám
hogy belekötöttek mindenbe ne így csináljátok stb
nem?
hogy hol van morgana?
biztos megcsal bennünket és ledér módon egy másik fórumon nyomja:)
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Lefogyok!! Mert édesanya és feleség vagyok!
- A feleségem nem anyának való!
- Hogyan tudná egy feleség/anya a férjét iránta tiszteletre bírni, hogy a férj ne köcsögözze le?
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...