Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tökéletes anya, nő, feleség! fórum

Tökéletes anya, nő, feleség! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tökéletes anya, nő, feleség!

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
17. bd37ba754f (válaszként erre: 11. - 40163fd81d)
2010. jan. 20. 10:30
igazad van de véleményem szerint egy jól beosztott idővel szinte mindenre jut az embernek ideje még önmagára is
2010. jan. 20. 10:25
amugy bar teljesen megertelek ugyanis ateltem.olyan voltam mintha testen kivuli leny lettem volna.ma is csodalkozom,hogy nem kovettem el egy vegzetes bakit.
2010. jan. 20. 10:25
Ne érdekeljen amit mond a sógornőd,igazából ha valami nem tetszik,fogja meg a porszívót,vagy a mosogató rongyot,vigyázzon a kicsire még egy kicsit rendbe hozod magad.Mindig utáltam az olyan látogatókat akik azért jönnek,hogy szétnézzenek nálam,és kritizáljanak,vagy osszák a tanácsot.Még most is van ilyen vendégem.Anyósom!
14. realbrigitte (válaszként erre: 12. - 64feff43a0)
2010. jan. 20. 10:23

megértelek.

detto nincs segítségem...

akinek van segítsége, az pedig igenis használja ki. nem mártírkodni!!!

2010. jan. 20. 10:21
szia .annyira tetszett a cikked ,hogy bejeloltem kedvencnek,de mivel nem jellent meg es nem akarom elvesziteni sok asok mas kozott.igy megszolalok
12. 64feff43a0 (válaszként erre: 5. - Starmama)

Megértelek.Nekem is négy van!!!

Na igen,ha van az embernek olyan aki bevállalja a gyerekeket,könnyű elmenni otthonról pl. fodrászhoz stb...annak is könnyebb aki nem szoptat,mert ez eléggé nullázza az esélyt az elszabadulásra.Nekem nincs segítségem,a férjem szokott egy kicsit besegíteni,ha látja,hogy el vagyok havazva

Ha nem érdekelt volna ,hogy mit mondd,és nem esett volna rosszul,akkor nem írod ki cikkbe,egyszerűen csak legyintesz és kész.

Azért ha lesz egy kis időd,ne a takarítással,főzéssel töltsd,hanem önmagadra:))

2010. jan. 20. 10:20
gratula cikkhez! jó volt! nálam is 4 gyerek van,én is átestem egyszer ezen, hogy majd én megmutatom mindenkinek. á, nem így van! de az első pár hónapban ne akarjunk tökéletesek lenni semmiben. az egészség legyen a fontos. lazán venni mindent és nem rágörcsölni a dolgokra. minden helyre fog jönni, ha beáll a rendszer.
2010. jan. 20. 10:17

A másod babánál már minden könnyebb! Zuhanyozni is el mer menni az ember, akkor is, ha csak kettesben van az ember lánya a babával(igaz nyitott ajtónál)

Nem kell tökéletesnek lennünk, csak törekedni kell rá!

8. azure_ (válaszként erre: 5. - Starmama)
2010. jan. 20. 10:17
Én jelen pillanatban ezt elképezlni sem tudom. :) Minden elismerésem a nagycsaládos anyukáké!
2010. jan. 20. 10:16
Ez tökéletesen így van ahogy leírtad.Négy gyerekem van,a legkisebb 6 hónapos.Gondolhatod mennyi időm van magamra.....Míg a baba alszik ide szoktam ülni egy kicsit,mert ez az egy szórakozásom maradt.Az internet.Úgyis lesznek nagyobbak a gyermekek,majd akkor talán más lesz a helyzet addig is kitartást kívánok neked,magamnak,és sorstársainknak!:)
2010. jan. 20. 10:15

Teljesen egyetértek veled. Mosolyogva olvastam a soraidat hiszen akár rólam is szólhatna. :) Rámférne na egy teljes generál. Tegnap találkoztam egy ismerősömmel és láttam pásztáz nagyon a szemével majd nem szól semmit. Hm. Három hónapja szültem és a kilók rendesen rajtam vannak. Nincs nagyon időm magamra mert egész nap a kisfiam körül forog a világ. Éjjelente meg újfent sokat fent van így örülök ha szabidőmben alhatok. :) A lakás meg az egyéb dolgok megvárnak.

Azt hiszem egy cipőben járunk. :)

2010. jan. 20. 10:14

Hurrá! Akkor most szorozd meg néggyel a dolgot, nekem ennyi gyerekem van. :)) Majd lesz ez másképp is!

Ügyes vagy, hogy megírtad, mert az csak a Liptai Claudiának és társainak megy, hogy szépek és mosolygósak...de vajon ki van a gyerekükkel a fontos első három évben?

2010. jan. 20. 10:14
Hát örülök,hogy nem vagyok egyedül evvel a problémával,csak nekem a párom nem érti meg miért nem foglakozok magammal.
2010. jan. 20. 10:12
Szia! Nagyon tetszett a cikked. Gratulálok a kis családodhoz és minden jót nektek!
2. oliv
2010. jan. 20. 10:08
tetszett nagyon a cikked! Örülök, hogy így fogod fel! Nagyon pozitív!
2010. jan. 20. 10:03
Azért gondoltam, hogy megírom ezt a cikket, mert a sógornőm volt olyan kedves megjegyezni, hogy szalad a ház, teljesen elhanyagoltam magam és különben is líg-lóg rajtam minden, ha meg akarom tartani a férjemet, sürgősen változtassak ezen!

Ugrás a teljes írásra: Tökéletes anya, nő, feleség!
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook