Tökéletes anya, nő, feleség! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tökéletes anya, nő, feleség!
megértelek.
detto nincs segítségem...
akinek van segítsége, az pedig igenis használja ki. nem mártírkodni!!!
Megértelek.Nekem is négy van!!!
Na igen,ha van az embernek olyan aki bevállalja a gyerekeket,könnyű elmenni otthonról pl. fodrászhoz stb...annak is könnyebb aki nem szoptat,mert ez eléggé nullázza az esélyt az elszabadulásra.Nekem nincs segítségem,a férjem szokott egy kicsit besegíteni,ha látja,hogy el vagyok havazva
Ha nem érdekelt volna ,hogy mit mondd,és nem esett volna rosszul,akkor nem írod ki cikkbe,egyszerűen csak legyintesz és kész.
Azért ha lesz egy kis időd,ne a takarítással,főzéssel töltsd,hanem önmagadra:))
A másod babánál már minden könnyebb! Zuhanyozni is el mer menni az ember, akkor is, ha csak kettesben van az ember lánya a babával(igaz nyitott ajtónál)
Nem kell tökéletesnek lennünk, csak törekedni kell rá!
Teljesen egyetértek veled. Mosolyogva olvastam a soraidat hiszen akár rólam is szólhatna. :) Rámférne na egy teljes generál. Tegnap találkoztam egy ismerősömmel és láttam pásztáz nagyon a szemével majd nem szól semmit. Hm. Három hónapja szültem és a kilók rendesen rajtam vannak. Nincs nagyon időm magamra mert egész nap a kisfiam körül forog a világ. Éjjelente meg újfent sokat fent van így örülök ha szabidőmben alhatok. :) A lakás meg az egyéb dolgok megvárnak.
Azt hiszem egy cipőben járunk. :)
Hurrá! Akkor most szorozd meg néggyel a dolgot, nekem ennyi gyerekem van. :)) Majd lesz ez másképp is!
Ügyes vagy, hogy megírtad, mert az csak a Liptai Claudiának és társainak megy, hogy szépek és mosolygósak...de vajon ki van a gyerekükkel a fontos első három évben?
Ugrás a teljes írásra: Tökéletes anya, nő, feleség!
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Lefogyok!! Mert édesanya és feleség vagyok!
- A feleségem nem anyának való!
- Hogyan tudná egy feleség/anya a férjét iránta tiszteletre bírni, hogy a férj ne köcsögözze le?
- Baba az egyetemen. Avagy hogyan legyek egyszerre jó anya, példás feleség és évfolyamelső...