Főoldal » Írások » Babák & Mamák témák » Tökéletes anya, nő, feleség!

Tökéletes anya, nő, feleség!


Azért gondoltam, hogy megírom ezt a cikket, mert a sógornőm volt olyan kedves megjegyezni, hogy szalad a ház, teljesen elhanyagoltam magam és különben is líg-lóg rajtam minden, ha meg akarom tartani a férjemet, sürgősen változtassak ezen!
Tökéletes anya, nő, feleség!

Aki szült már gyereket az tudja, hogy fenekestül felfordul az ember élete, aki még nem, az talán el sem tudja képzelni, milyen lemondásokkal jár az anyaság, és ha a nap 48 órából állna, akkor sem biztos, hogy utol tudjuk magunkat érni benne!

Fiam születése előtt álomképek éltek bennem, csak azt láttam, hogy ott vagyok tökéletesre belőtt séróval az új házunkban, az új babaszobában, a vadiúj kiságy előtt és nézem, hogy az én gyöngyszemem édesdeden alukál, én pedig boldog mosollyal éppen azon tűnődöm, vajon mivel lepjem meg a férjemet ebédre?

Hát alaposan meg kellett lepődnöm az első itthon töltött napok után!

Az én kisfiam, akinek a kórházban hangját sem lehetett hallani, nemhogy édesen aludt volna, hanem végigüvöltötte az első éjszakáját itthon, én pedig apa egyik agyonhasznált pólójában ugráltam a gyerektől a pelenkáig a pelenkától a mellszívóig és mire észbe kaptam reggel lett, én ott álltam kócosan, elnyúzottan, ugyanabban az elnyűtt pólóban, amin most már tejfoltok is virítottak...

No ekkora aludt el édesdeden a fiam...

Ez így ment napokig és bár minden nappal egyre több tapasztalatra tettem szert, időm az nem lett több!

Nekem nem teher a gyermekemmel lenni, főzni, mosni, vasalni, csak az idővel állok hadilábon, pedig Apa nagyon sokat segít nekem!

Szégyen, nem szégyen, volt, hogy 3 napig nem zuhanyoztam, mert nappal nem mertem felügyelet nélkül hagyni a picit, estére pedig vagy annyira fáradt voltam, hogy erőm sem volt hozzá, vagy a fiam épp elaludt és úristen, nehogy felébredjen a vízcsobogásra!


Azonban a sógornőm hatalmasat tévedett és elfelejti, hogy ő is volt ugyanebben a cipőben! Én még jól emlékszem, hogy a kislánya születése után hetekig ugyanabban a barna gatyában flangált, mert nem volt ideje bekapcsolni a mosógépet!

Nem haragszom rá, csak mosolygok rajta, mert én jól tudom, hogy bár az ebédünk egyenlőre házhoz szállítással van megoldva, sokszor majdnem hanyatt esem a babajátékokban, amik a földön szétszórva hevernek, fodrászhoz örülök, ha kéthavonta jutok el és valóban nem nyertem még vissza a szülés előtti alakomat, szerencsés vagyok, mert az én férjemnek így is tökéletesen megfelelek, hiszen tudja, hogy szívesen elmennék szolizni, műkörmöt csináltatni, fodrászhoz, de ezeket háttérbe szorítom a baba érdekében! Neki most is tökéletes anya, nő és feleség vagyok, akit szeret és aki megajándékozta egy kicsi élettel!


Lesz ez még jobb is! Lehet, hogy másnak a frizurája az első és az, hogy mit gondolnak róla mások, nekem és a férjemnek a gyermekünk a legfontosabb a világon, az, hogy őt mosolyogni lássuk, minden más mellékes, mert most csak Ő számít!
Írta: 651a3db25d, 2010. január 20. 10:03
Fórumozz a témáról: Tökéletes anya, nő, feleség! fórum (eddig 377 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook