Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Edi, én a helyedben egyébként nem várnám meg az eredményt
most felhívnám a régidokim és szépen bejelentkeznék hozzá, töviről hegyire elmondanám hogy mit is akarok, és nézzen szét alaposan
Edikee!
kérlek ne haragudj, de most leírnád pontosan hogy állsz.. valahogy nem vagyok képben teljesen
Azt amúgy én sem értem, hogy mit akartál volna vele még vizsgáltatni??? Rákszűrést megcsinálta, sőt, hüvelyit is... Mit kellett volna még?
Lehet, hogy hormonanalízist csináltatott vérből, akkor nem kell vizelet. Itt nem is láttam még, hogy vizeletből csináltak volna, mindenkit vérvételre szokott elküldeni a hentesem... Amúgy, szerintem a vérből nyert eredmények megbízhatóbbak...
Sziasztok!
Edikee, nem tartozik szerintem hozzá közvetlen, eddig egyetlen egyszer vizsgálták csak a mellem.
És a hüvelyin nem látott semmit se?
Hát, nekem még soha egyik doki sem nyólt hozzá a mellemhez...
Ezt meg nem értem:
azt m lehetek 14 hetes terhes. .
Édesek vagytok, hogy így bíztattok. :)
Bocsi, hogy ilyen lassan reagáltam, csak közben reggeliztünk (jó korán, mi?), és közben nem szoktam pötyögni, max. olvasgatni.
Mondjuk nem csodálom a fogyást, mert pl. tegnap is reggeli: fél kifli, amit 15 perc múlva kihánytam
Ebéd: 4 db háztartási keksz, megmaradt bennem
Délután: szőlő, még le se ment teljesen, már jött vissza
Vacsi: 3 falat kenyér magába
Ez megy már kb. egy hete (péntek óta)
Szia!!! Minden rendben! Képzeld! A rosszullétekre találtam egy tuti tippet!!! Nekem legalábbis nagyon bevált!
Itt olvastam a hoxán, hogy a citromos víz, vagy csak egy félbe vágott citrom nagyon jó!
Most ittam egy nagy pohár citromos vizet! Elmúlt a hányinger! Sőt tudtam enni is egy kiflit! És ezt tuti nem fogom kihányni. Végre már valami segített!
Kezdtem aggódni, mert már egy hete ez megy és reggel ráálltam a mérlegre! -3 kg!!! Persze nem baj, mert sajnos van miből leadni, de azért ez már csak nem természetes.
Te hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?