Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Zoledi!!!
Most olvasom, hogy van titkos napló lehetősége mától itt, a Hoxán. Egyből eszembe jutottál! ;)
Szép álmokat mindenkinek, aki még most olvas - a többieknek szép hétfőt és hetet! :D
Tündi!
Az ölelést, amit küldtem, szorozd meg százzal. :)
És tényleg ne bánkódj, bizonyára OKA van, hogy most nem/sem jött össze. Tudom, hogy nagyon várod már a gólyát, de hidd el, az a pici tudja, mikor kell jönnie, és JÖNNI IS FOG!!!
Halihóóóóó! Hová tűnt el mindenki???
Remélem minden okés nálatok!
Puszi, és jó éjt, szép álmokat!:)
sziasztok
Tündi majdkovetkezore ossze jonn bizzal benne. :)
Tündi drága! Most vedd úgy, hogy virtuálisan megölellek!
Ne bánkódj, majd jön az a babó!
Addig meg örüljünk a csajszikánknak!:)
Egyszer majd sikerül nekünk is!:)
Tündi! Tudom, sokszor leírtuk már, de a negatív soha nem biztos! ...és amíg nem jön meg, van remény!!!
Biztosan még picuri az a babóca, és hamarosan ott lesz a 2. csíkocska is!:)
Sziasztok!
De komolyan, Mariann... Ezek után, mit írjak??? :)
Max. annyit, hogy csatlakozom. :)
Edi!
Gondold végig alaposan azt az álmot, nem szabad félned tőle! Emlékszel az emberevő szörnyemre? Legyőztem, legalábbis álmomban mindenképp, mert azóta nem álmodtam!
Ha végiggondoltad, írd ki magadból. Akár itt a fórumon, akár írj róla egy cikket, én el fogom olvasni, és szerintem a többiek is. Ha megosztod velünk, már nem fog zaklatni. :)
Halihóóóóó! Remélem jól vagytok!!!
Edi, fel a fejjel! Majd elmúlik ez a depis időszak!
Tündi, nagyon kíváncs vagyok a holnapi tesztre! Szoríííítok!:)
Puszi Mindenkinek!:) Jó éjt, és szép álmokat! Edi drága, neked külön: nagyon-nagyon szép, és békés, nyugodt, babócás álmokat!:)
Köszi, jól vagyok, csak kicsit sztem túlterheltem magam az utóbbi napokban és szurkálok. Úgyhogy most egy kis stop van. :)
Jól van mindenki? Élvezzétek a napsütést!!!!
Sziasztok!
Csak beköszönök, továbbra is mínuszba vagyok lelkileg és fizikailag is. Kezdem azt hinni, hogy klinikai eset vagyok! Ráadásul olyan szörnyűséget álmodtam már megint. Ez megy már 3 napja, szörnyű. A végén mindig meghalok... jajjj...
Drága Titánia!
Sok-sok erőt és kitartást kívánok Neked!!! És igen, simán lehet, hogy baba mellett van mensid.
Főleg, ha tényleg boszi a főnökasszonyod. :)
(Nekem anno Kiarával az unokatesóm - ő is boszi - telefonban jött rá, pedig nem tudhatta, mert az égvilágon senkinek nem mondtuk, ő meg 500 km-rel arrébb lakott...)
Köszönöm! :)
Próbálok ebben hinni...
Jó éjt!
Titánia! Minden rendbe fog jönni!:)
Ne add fel a reményt!:)
...és kitartás! Egyszer minden dolog jóra fordul!
Lassan mennem kellene szundizni. Sugi már alszik!:)
Szép álmokat, és jó éjt Mindenkinek!:)
Sziasztok!
Voltam dokinál. Kicsit visszarázott a reális világba.
Nagyon poénos doki volt.
Ilyenkor nincs értelme orvoshoz menni, csak ha nagyon erős a görcs, vagy láz van. Én görcsöltem.
Ő közölte, hogy most csak beszélgethetünk. (Mivel UH-n úgysem látna semmit)
Felvázolta a lehetőségeimet:
1. fals pozitív, mert van hibaszázaléka a teszteknek,minimális, de előfordul. Bár szerinte a clearblue egy elég jó teszt.
2. megindult a folyamat, de valamiért vége szakadt, így most távozik...
3. vannak nők, akik terhesség alatt is menstruálnak. Kérdeztem, hogy görcsölnek is? Igen, előfordul.
Tehát várjak kb. két hetet:
1. ha nem lesz mellfeszülés, hányinger, akkor ne menjek vissza.
2. ha van, akkor igen.
Szó szerint így sorolta fel a lehetőségeimet. Sokat poénkodott, nevetve jöttem ki, pedig világvége hangulattal mentem be.
(De mielőtt még azt hinnétek, hogy azért vagyok kiborulva, mert második próbálkozásra nem sikerült, akkor annyit hozzátennék, hogy jelenleg az életemben minden a feje tetejére állt. Egyedül a párkapcsolatom stabil. :) Szerencsére. Szóval nehéz sorsfeladatok elé kell néznem. Rögtön a + teszt után rágalmaztak meg alaptalanul. Valószínűleg akkora volt a sokk-hatás, ami esetleg kiválthatta a 2-es pontot. :S )
Holnap megyek egyébként hellinger féle család-állításra, és a párom is megcsinálja. Remélem a családi dolgok végre a helyére kerülnek!
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?