Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
szia
Az azt jelenti hogy a beágyazódás után 3 nap az pedig általában a metermékenyülés után 1 hét!
Én Lily-vel teszteltem, a 27. napon lett pozitív.
Igaz, nekem 26 naposak a ciklusaim sajnos. :(
Akció után 3 nappal semmiképp sem mutathatja ki, mert még nem is biztos, hogy találkoztak, vagy ha igen, akkor is a petevezetékben vannak, nem termelődhet semmi hormon, ami utal rá...
Rengeteg megtermékenyült petesejt végzi úgy, hogy kiürül a mensivel, mert nem, vagy nem megfelelően tud beágyazódni...
szia.
én mensi elmardása utáni 3.4. napon teszteltem pozitívat,és a clearblueval,ami nem olcsó de az egyik legjobb.
sok sikert!
No, ez úgy van, hogy a petesejt megtermékenyülése után megnemmondom hány nap, míg leér a méhbe, aztán ott még vegetál kicsit, meg megkeresi a helyét, majd beágyazódik. Ezután kezdődik a HCG-hormon termelődése, ami egy ideig még nem mutatható ki, de úgy rémlik, minden nappal megduplázódik.
Mivel 7-e vasárnap volt és a fent leírt folyamat kb. 2 hetet vesz igénybe, én egy hétfő hajnali/reggeli első vizeletes tesztet javasolnék, bár az még olyan sok idő, érthető be vagy sózva... :)
(A mostani terhességem előzménye: okt. 9-10én, jó 2 hét késéssel megjött, 16án szűnt meg teljesen. 17én összebújunk Felemmel, és ma vagyok 24 hetes... Kiarámmal is hasonló volt a helyzet, ezért vagyok már otthon a témában. :P)
Ha érzed, hogy ketten vagy, az nagyon jó, csak nehogy tényleg a görcsös baba-akarás beszéljen belőled! :) Szurkolok!!!
Szia!
A negatív teszt nem jelent semmit szerintem, próbáld meg 2-3 nap múlva még1x!
Nekem is negatív volt a teszt, sőt a doki se látta még akkor az ultrahangon...
De én tudtam! Szóval ha a szívedben érzed, az jó jel!:)
...és a negatív-tesztes nagylányom 8 éves lesz nemsokára!:D
Szio!
A masodik Babamat,aki most a pocakomban van,mar elöbb megereztem a szivemben.A letet ereztem,müködött a megerzesem,pedig az esely minimalis volt es nem is gondoltunk ra,hogy lehetseges lenne.
kedves Sylvia81!
Látom nem vagy laikus a témában, segíts! a peteérésemet pontosan tudom, mert szerencsére nagyon jó jelei vannak. Ez minden hónap 6-7-e, mikor hogy. A mensim pedig 30-31 napos ciklusos, 18-19-én szokott lenni? Ebben az esetben mikor teszteljek megint? köszi előre is!
Nekem az elmaradt mensi előtti este már pozitív volt a teszt. És nem valami puccos drága teszt, hanem a vaterán vettem 100 ft / db - ért párat, olyan...
Ja igen és nem lepett meg a pozitív eredmény. Szóval ha érzed ösztönösen, az jó jel. Tudom, hogy nagyon nehéz kibírni, meg türelmes lenni, de próbáld meg holnap a reggeli vizeletet tesztelni, mert ilyenkor még kicsi a hormonszint, amit a teszt mér.
Szia!
En a menstruacio idöpontja elött 4 nappal teszteltem elöször pozitivat korai teszttel.
sziasztok!
18-19-én kellett volna megjönnie, de még semmi... 5 percenként járok a mosdóba, nehogy mégis mensi legyen. Már 7 hónapja próbálkozunk, és eddig semmi eredmény. A mensim mindig pontos, 30-31 napos a ciklusom, tehát tegnap már tutira meg kellett volna jönnie! Nagyon izgulok! Tegnap csináltam egy tesztet délután, de negatív lett, ennek ellenére úgy érzem, hogy most sikerült. Nincs semmi terhes tünetem, csak a szívemben érzem... lehetséges, hogy valaki megérzi, ha babát vár, ösztönösen? Vagy csak túlságosan akarom?
Légyszi, segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?