Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek! (tudásbázis)
Sziasztok
Tündi ez nagyon jó hír :)
drukkolok nagyon!
Mariann várunk majd :)
és drukk hogy hamar legyen a lazulásnak eredménye :)
Sziasztok!:)
Tündi, szorítok!:)
...mi egy kicsit felfüggesztettük a babaprojektet!:( Megnyugszok, lazulok, rendbekapom magam testileg-lelkileg, utána majd ismét...
De azért jövök, ha nem bánjátok!:) ÚÚÚgy megszerettelek Titeket!:)
Szia!
Ez azért jó hír, nem??? Örülünk veletek! ;)
A "melóról" meg annyit, hogy tudod: a mennyiség nehogy a minőség rovására menjen... :D
Sziasztok :)
Mindenkinek szépséges napot kívánok, én ma védőnőhöz megyek, aztán pedig koncertre este :(
Edi még nem szóltam, nem tudom mikor szóljak, egyre erősebb bennem a vágy hogy megvárom a köv uh-t. és ha ott is minden ok akkor akkor szólok, az elméletileg jövőhéten lesz esedékes...
Bár a puffadás miatt rendesen nagy hasam van, így a párom mindig mondja hogy szóljak, mert ez már feltünő... de még várni akarok kicsit.
(pedig én mondtam hogy elmondom amint lehet.... most meg itt hezitálok :D)
Sziasztok!
Nem tűntem el, csak láthatatlan voltam! :DDD
Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
Sylvi! Ment egy privi!:D
Sziasztok!
Én is szép hétvégét kívánok!
Remélem, felétek jobb idő van, mint itt. Mert bár az eső nem esik, a nap se süt. :( Pedig olyan jó lenne...
Sziasztok!
A húsleves tényleg jót tesz! Mama is mindig azt főzött, ha valaki beteg volt a családban!
Főleg a kisgalamb-levest főzte előszeretettel!:)
Minden rendben. :)
Babóca nem sokat érez abból, hogy én benáthásodtam. Ő jól el van a kis burkában. :)
A húsleves meg úgy érzem használ.
Olvastam ám a húslevesről! :P
Köszönöm, megvagyok, most épp nagyjából egyenesben. :)
Álmodtam egy brutált, magam is meghökkentem. :DDD Majd leírom a naplómba, csak még nem jutottam odáig...
Most fő a szilvásgombóc. :) Az előbb sikeresen odaégettem a zsemlemorzsát, olyan szag van, mintha embert égettem volna. Pedig már nyitva az ablak is...
Köszönöm, kicsit jobban. :)
Azért még takonypóc vagyok és köhögök is, de ma felturbóztam magam egy jó erős húslevessel. :)
És te Sylvi? Lelked?
Szia!
Jobban vagy?
Sziasztok Lányok!
Beköszönök egy kicsit. :)
Remélem mindenki jól van!
Edi!
Babacuccokat a 25. héten bőven elég elkezdeni venni. Még akkor is korai, csak ha olyan vagy mint én (mindenből olyan kell amit kitaláltam) akkor így lesz rá időd. :)
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?