Tényleg akarod? Alakuljunk együtt! (beszélgetés)
Te tudod, de szerintem felesleges felborítani az anyagcserédet egy kis látszatért.
Ha mindenáron bogyózni akarsz, szedj vitamint. Az legalább nem árt és segíti a szervezeted. :) Ha elhiszed, hogy fogyitabi még le is fogysz tőlük ;-).
Persze, hogy nem volt kész a kaja, még csak elő sem volt készítve, így mire kb. 7 órára kész lettem vele, ettem. Ma reggelre csinos kis gyomorfájásra ébredtem ennek köszönhetően, mostanában nem ettem 6 óra, de inkább 5 után.
Jajjaj, nagyon elfog a csábulás, hogy kipróbáljam a formoline-t, pedig bogyesz ellenes vagyok. Ami visszatart egyrészt ugye az ellenesség :), másrészt az, hogy nagyon kevés tapasztalatot gugliztam ki róla, harmadrészt meg az, hogy félek beköltöznék a mellékhelyiségre tőle, az meg a munkahelyen nem menne.
Sziasztok! Csak beleolvastam a fórumba, és nem mélyedtem nagyon el benne. Kíváncsivá tettetek, mi az a Rezsőke? Rezsi?
Köszi K
A víz ivás nálam nagyon komoly probléma. Itt van az asztalomon, de még így is elfelejtek húzni belőle. Ha oda figyelek, lemegy 1.5 lityi. Ha nem, kevesebb.Pedig kéne, nélküle nehezebb a fogyás. Állítólag később beáll, de ha sokat iszom, én is felkelek éjjel. Szörnyű.
Nálam is parileves volt, utána sali, 1 hagymás kiflivel. Még vacsira jöhet 1 grape, és csókolom a mai napra. Gyüminapot most nem tartanék, büntetésként élném meg. Majd ha jó meleg lesz, és dinnye hegyek.
Jelentem, kilóban semmi változás nincs. Gyüminapot nem bírnám végig, talán banánnal, de az meg nem igazán fogyis cucc, pláne, hogy minimum 2 kiló banánnal tudnám csak átvészelni a napot. :)
Végül a reggeli zabpehelye volt, ennek örömére 11-kor éhes voltam, megettem a lencsefőzeléket amit ebédre hoztam teljes kiörlésű rozskenyérrel. Pufi rizset fogok még rágcsálni, 3-at engedélyezek magamnak, aztán 5 körül meg elvileg brassóit fogok enni csirkecombból, köret nuku. Azért elvileg, mert nem biztos, hogy a párom megfőzte. Ha nem főzte meg egyrészt jaj neki :D, másrészt akkor nem tudom mi lesz a vacsi.
Mivel kilóban nincs változás, bevetem a pilatest délutánonként, reggel meg 2x10 perc rezsi. Pihenőnap is kell, majd beosztom valahogy.
Vízivással hogy álltak? Én óránként látogatom a mellékhelyiséget, pedig csak 1,5 l vizet tudok max meginni. :(
Én paradicsomlevest főzök, zöldséges rizottóval. Reggel meg ettem mentás csokit. :) finom volt. Tegnapi tornától meg úgy fájnak a hátizmaim, hogy belepusztulok. megmondta Rezsi, hogy így lesz. Ma combot meg popsit fogok erősíteni- megígértem a picuromnak,hogy azt a rész fogjuk csinálni, amiben rugdoshatja a fenekem XD.
Amúgy párom ma megjegyezte, hogy használ a torna, mert formásabb lett a popsim. :) Nektek is hasonlókat!
Én valami finom zöldséglevet ennék szívesen, mivel az jól eltelít.Én hétfőn voltam úgy, hogy semmi elképzelésem nem volt a napi menüt illetően,úgyhogy tartottam egy gyümölcsnapot. Ha van hozzá kedved szívesen csinálom veled .
Bár ha a családnak esetleg főzni kell, akkor nehéz.Nekem is csak úgy sikerült, hogy napközben nem volt időm csak almát és narancsot majszolni, este 8-ra értem haza mert a nagynak szülői volt az iskolában, majd mese és ének a kicsinek és szépen elaludtam mellete....(persze torna sem volt)
Bocsánat lányok, rengeteg most a munkám, esélytelen, hogy napközben másra használjam a gépet, mint munkára,Visszaolvastalak benneteket és mindenki nagyon ügyes volt!!!
Szerintem a fehérjeturmix jó dolog, de én inkább 1 héten 1-szer, de akkor egéyz nap használnám,mert akkor még nem tartalékol a szervezet.
Rezsőke már engem is kíváncsivá tett, megnézem!
Annyira kíváncsi vagyok súlyban van-e változás, ma munka után elmegyek az egyik gyógyszertárba és méretkőzök, legalább a testzsírszázalékot is megtudom.
Viszont lövésem nincs, mit egyek ma. :S
Lehet, ha később sokat stagnálok, majd porok után nyúlok én is, de most még nem.
Ez már röhej: Colonix béltisztító, jobban fogyaszt mint bármi. Persze, de ha megiszom 3 pohár savanyú káposztalét, ugyan ott vagyok, és olcsóbb volt. :) Igaz, aznap sehová nem mész, mert a jövőhetet is kihajtja belőled.
Ige, fontos, hogy kevés szénhidrát legyen benne. Végülis ha sok lenne, nem fehérjepor lenne. ;-)
Tornáztam sokat, el is fáradtam kellemesen, szóval jó éjt!
Én mindenféle bogyónak ellene vagyok, ettől függetlenül volt már olyan, hogy a dokival kiírattam gyógyszert, hetekig őriztem a táskámban, végül kidobtam. :) Viszont a fehérjeport, valami jó minőségűt lehet kipróbálnék.
Dehogy ütünk, inkább megkergetünk, legalább mi is fogyunk. :D
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A GYES és Álláskeresési járadék tényleg nem folyósítható együtt?