TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
ja, értem! így nyilván bemegy az ember. :)
lányomnak sikerült, de azért ő is bement, hogy biztos legyen benne. :)))
Sziasztok
Én most csináltam először, de csak írásbelit és nem sikerült.
Jelentkeztem megtekintésre,mert kevés a hiányzó pontom.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Nem, nekem sikerült egyszerre a nyelvvizsga, a C-hez kaptam.
De egyébként keményfedeles a részbizonyítvány is, az unokatesómnak úgy lett meg és mindkettő kemény. :)
Jó ég, ez a papír a nemzetközi?
Hát ha nem kaptok ilyet, ne sajnáljátok, mert én azt hittem, hogy csak egy papír, amin közlik az eredményt. El se olvastam, látszódni meg nem látszik rajta, hogy valami nemzetközi dolog lenne.
A megtekintési kérelem fizetős vagy ingyenes? Ha fizetős mennyi $? Ma van a határidő.
Megnézem mit produkáltam, hátha okosabb leeszek. :-)
Húúú, de figyelmetlen vagyok! Elirtam az email címem. Na, akkor mégegyszer nekifutok: ha valaki tudna nekem angol b2 irásbeli feladatlapokat küldeni, az légyszi tegye mg. Nagyon-nagyon megköszönném. Előre is köszi mindenki segítségét.Nagy ölelés.
Email cim: majornemonika@gmail.com
Sziasztok!
Végre itt vagyok és kíváncsian olvasom, kinek hogy sikerült. Sajnos előbb nem voltam internet közelben. Ja és eredményem sem volt: a megadott adatokhoz nincs eredmény! Hát ehhez mit szóltok? Elírták a nevemet! Német B/2, ami mostmár végre sikerült megvan a szóbelim és az írásbelim is!Szóval a válaszom:, bocsi eddig másról írtam! De úgy örülök!
Rossz hírem van:Sehogy! próbálkozhatsz, de kár! Tapasztalat! Inkább készülj a következő vizsgára!
A, ne bantsd! ugysem erti!
hat ha CAE olyan nehez, akor inkabb hagyom. Jonnek ezzel hogy elismerik, de hol? szerintem tok mindegy, max kulfoldi egyetem, de azt nem celzom.
Azert koszonom! :)
CAE: Certificate in Advanced English
Cambridgei nyelvvizsga, nemzetközi, nagyon nehéz, viszont a legelismertebb... Akinek az megvan, az tud angolul. :))
Na takarodj a picsába, bazzmeg.
Baromarc.
vazze, ez a csaba24 gyerek kesz!!
haha, de felrohogtem!
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?