TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
A szóbeli sikerült:)
Az írásbelinél a nyelvtani részen ment el a levelem meglepően jó lett.
Én örülök a részsikernek is:)
nekem 100%-os lett a levelem, es ugy jottem ki, hogy biztos kivagnak. Magamtol keszultem. Bele se tudtam irni, amit akartam, mert nem fert ki.
Sot, ugy ereztem, hogy alig irtam bele valamit, ezek szerint nekik jo volt!
Fel a fejjel!
Azért, mert tuti puhány a tanárod (és/vagy túl gyenge feladatokat ad). Az enyém egy vadállat, ha valami nem stimmelt, úgy lepontozta mint a huzat. 90%-os lett most a levelem, de ha kapok még 3 percet akkor még jobb lett volna, mindegy de megvan.
Szerintem valamit vagy nagyon félrenézel mindig, vagy rondán írsz, vagy nem fejted ki eléggé a szöveget, vagy annyi nyelvtani hibád van mint állat. Egyébként sosem értettem, hogy lehet 0 pontos levelet írni.
Azért ne csüggedj, csak most meg a tanárodnak, hogy legyen szigorúbb és adjon keményebb feladatokat.
Nekem nem lett meg. Már 3xra nullázták le a levelem... nemértem... tanárnál 80-90%os leveleket írtam. Minden tuti jó volt. Most is alig fértem be a levélnek szánt helyre. nemértem... :(
sose kapom meg a diplomám :(:(
grat mindenkinek akinek meglett
Sikerült!!!!!! Felfoghatatlan boldogság!! :))
Tényleg, ez egy jó kérdés Kitti!
Ugye a C-s bizonyítványt állítják ki, ha a szóbeli már korábban sikerült? Végülis utána tudnak nézni a rendszerben ha nagyon akarnak!
Lehet csak az én hülyeségem, de én olyan bizit szeretnék amiben C van, és nem kettőt külön A-val, B-vel.. Persze a lényegen nem változtat!
SIKERÜLT!!!!!
IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sikerült :)
az is elo szokott fordulni.
nezd meg jobban
nevek helyes sorrendje
Sziasztok,
Nekem azt írja ki, hogy ehhez a névhez nem tartozik eredmény. Magyarán olyan, mintha nem lennének jók az adataim. Szerintetek?
nekem minden patent lett, meg a level is 100@, es azt hittem, hogy kivagnak!!! Az elso feladat a szubjektiv cimadassal mentem el.... de igy is jo! :)
na varom, hogy a tobbieknek milyen lett!
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?