TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Esztike05!
Én októberben megyek középfokra németből, a TELC- re. Érdekelnének a könyvek.mennyiért adnád át?
szia!
Én májusban voltam angol középfokú nyelvvizsga felkészítőn(30 órás),és nagyon elégedetlen voltam vele,igaz a nyelvvizsgám sikerült.Egy üzletben megkapható könyvből dolgoztunk(!),és az órák sokszor a feladatok ellenőrzésével menetek el,vagy ott helyben oldottunk feladatokat,illetve a tanár 1-2 embert szóbeliztetett,a többiek meg hallgatták...Úgy gondolom,hogy ezt az öt hetet hasznosabban is tölthettük volna.
Szia:)
Sajna nem...de már nem is érdekel:)
Ősztől Ausztriában fogok dolgozni:)xd
:)
Sziasztok!
Szeretném eladni 2 német Telc B2-es könyvemet.
Felkészüléshez,gyakorláshoz kiváló...
-Telc Német Nyelvvizsga Gyakorlófel. B1 B2 +Cd-Rom
-Test- und Übungsbuch TELC Mittelstufe B2 + 2 Cd-Gárvány Hajnalka és Péntek Bernadett
Amennyiben érdekel írj ide nyugodtan:)
Várom az érdeklődőket:)
Esztike
Nagyon sok TELC-es feladatot csináltam meg,amennyit csak megtaláltam a neten meg itt-ott.Azokat csináltam.Minden nap egy,volt hogy kettőt.Olvastam a CNN honlapját,kaptam pár angol könyvet is. Scrubs-ot néztem magyar felirattal,később angol felirattal. Azt hiszem,hogy igazából ennyi.
Ja,meg beszélgettem egy 85 éves nénivel aki 60 évet élt Amerikába.
Hol találok panaszlevélhez és pályázati levélhez segédletet? Kidolgozott leveleket? Ha valakinek van ilyen a birtokában, legyen szíves elküldeni az alábbi email címre. harcos007harcos@citromail.hu
köszi szépen
Ha esetleg valakinek hasonló problémája lenne, nekem válaszolt a Telc a francia kérdésemmel kapcsolatban. "...ilyen esetben egy nemzetközi eredménylapot tud átvenni ügyfélszolgálatunkon személyi igazolvánnyal. Amennyiben 2012. december 31-ig leteszi nálunk a hiányzó írásbeli részt, akkor fog csak kapni nemzetközi bizonyítványt..."
Ez azt jelenti, hogy megvan a szóbelim! Nagyon örültem neki : ) 90%
Sziasztok!
Mi tudtok, mikor lehet átvenni a biztit és hol. Mert én még semmi értesítőt nem kaptam.
Itt egy link:
Igaz, hogy telc angol levelek vannak benne, de 7 levélen keresztül bemutatja, hogy milyen hibákra vonnak pontot.
Pl: ha a tartalom nem jó,akkor a másik két szempontot már nem is nézik vagy ha annyira sok benne a nyelvhelyességi hiba, hiába lenne jó tartalmilag és formailag akkor is DDD kap.
Sziasztok!
Augusztusban megyek német B2 írásbelire és a segítségeteket szeretném kérni. Eddig nem volt gondom a levéllel, de nulla pontot kaptam a májusi vizsgán és nem értem miért. Visszaolvastam az üzeneteket, mik lehetnek a hibák, amiért nulláznak, de az apróságokat leírnátok?Valaki írta a dátumot, a téma megjelölést, azoknál mi lehet a rossz?? Kérlek segítsetek!Köszi!
Sziasztok!
ha valaki tud nekem küldeni angol középfok prezentációkat annak nagyon örülnék.
rohacs.a@freemail.hu
Jön valaki viszgázni 08.13-án, angol középfokra? És tanfolyamra 07.12-től du. a telchez?
Sziasztok!
Vki kapott már értesítést a felülvizsgálatról?
Ha vki kapott, legyen az pozitív ill. negatív akkor írja már meg, mert nagyon kíváncsi vagyok!!! Nekem fél ponton múlik a vizsgám és már tűkön ülök, h kapjak vmi választ!
Végre átvettem a nyelvvizsga bizonyítványomat és kb. 30 nap múlva kezembe a diplomám.
Már csak a többi problémámat kéne valahogy megoldani.
De mérhetetlenül boldog vagyok!!!!!!!
Sziasztok!
Volt vki angol TELC felkészítő tanfolyamon??
Itt Telcen a német B2-es vizsgán levélírásnál mindig ugyanazt kell írni, csak más a téma? Pályázat és Panaszlevél? Ha igen, hol találok hozzá sablonokat, levél formátumokat? Most megyek először augusztusban, nagyon nagy segítség lenne, ha tudnátok küldeni ilyen anyagokat, aki már volt ilyen vizsgán. Előre is köszi szépen.
e-mail: dilon.krisz@citromail.hu
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?