TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Jaaajjjj, segítsen valaki!
Szóbeli, alap, német, 2. feladat diagramm elemzés, vagy rövid szöveg és hozzá képválasztás.
Csak egy igen vagy nem is elég:)
Bocsi, lenne egy kérdésem...Ha olvasói levelet kell írni, s csak annyi van megadva, hogy a szerkesztőségnek, akkor nekem kell valami címet kitalálni hozzá??? (a kérdés azért vetődött fel bennem, mert a gyakorlókönyvben úgy van a szöveg, h. semmi cím, de a végén azt írja, hogy ne felejtsem el a saját címemet, a címzett címét stb.)
Köszi előre is annak, aki válaszol!
I
Sziasztok!
Angolból melyik az az 5 téma amelyek lehetnek?
köszi
Szia!
Köszi :D! Húh, már nem sok van hátra szombatig...
I
Sziasztok!
Az előző angol középfokú nyelvvizsgán, mi volt a 2 levél téma??
Már eléggé ideges vagyok...
Köszi a tanácsot :D
Sok szerencsét a vizsgához
Szia!
Szerintem lehet farmerben. Vagyis nem fogsz kitűnni, ha abban mész.
Ha meg kicsit már "ünnepibb" akarsz lenni, akkor egy fehér vagy egy fekete felsőt felveszel és kész. Amúgy senki sem nézi, hogy miben vagy, a tudás a lényeg, no meg a szerencse!!! Mert én felvennék estélyit is,ha azzal már meglenne a 60% :D
Szia!
Arra a feladatra gondolsz, amikor van 10 állítás, s keresni kell hozzá az újságcikkekből megoldást? Mert ott az X azt jelenti, hogy nincs megoldás (nincs hozzá illő rész).
Nekem is lenne egy "hülye" kérdésem. Milyen ruhában kell/illik menni? (gondolom nem kisestélyi és tűsarkú cipő, de lehet farmer is???)
Köszi, aki válaszol!
I
Szia!
Nem tudom mennyire megértőek a vizsgahelyeken, de ezt az ő listájukon is változást okoz gondolom, de nem hiszem hogy megoldhatatlan probléma.
Szerintem írásbeli végén már jelez, esetleg a lista elején lévők közül valakit szemelj ki ott helyszínen. Én cserélnék veled, csak más a helyszín...
Kitárást mindenkinek, kemény napok...
Sziasztok!
Én március 3-án megyek vizsgázni telc szóbeli angol középfokon a Hősök terére(XVI. ker. ).
16. 15-re szól a szóbeli időpontom, de nagyon fontos lenne, hogy hamarabb le tudjak vizsgázni. Nem cserélné el valaki az időpontot?Fizetnék is érte.
Köszi előre is
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, tudna nekem vki abban segíteni, hogy német alap, szóbelin a második feladatban mit lehet várni? Statisztika elemzést vagy képekről való beszélgetést?
Különböző példákat hozznak a feladatgyűjtemények, és jobb lenne a biztosra készülni. Köszi, előre is a válaszokat.
Dodóka4!Ezt kerested?:
Hogy néz ki hivatalosan egy tökéletes levél formailag?
Tudna valaki linkelni egy formailag tökéletes levelet?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?