TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Nos a jelentkezési lapon ott van a felsoroltak között,h radír, személyi, csekk/bizonylat...stb és 2B -s ceruzát kell vinni. Szóval lehet, hogy a levelet lehetne esetleg más ceruzával is írni? Mert azt tudom, h azért kell a ceruzás töltögetés, mert azt érzékeli csak a javító gép. De a levélnél mi a helyzet?
Kecskeméten vizsgázok amúgy.
Szia!
Én is szombaton megyek középfokú németre. Megkérdezhetném, hogy ki mondta neked, hogy 2B-s cerkával lehet írni a levelet?
Te hol fogsz vizsgázni???
Iza
nekem pedig pont azt írták még itt nem rég, hogy "panaszosra" ne számítsak, mert nem volt mostanság. Ami "mindig" van az a munkára/gyakornoki állásra jelentkezés és emelett talán a valamire jelentkezés/információkérés.
Nos én a novemberin voltam, akkor munkára jelentkezés az tényleg volt, a másik pedig az volt, hogy valami rendezvényre kellett jelentkezni segítőnek.
Márciusin meg elvileg szintén hasonlók voltak...
Én német B2-írásbeli-re megyek . És továbbra is ha van valakinek tanácsa,tapasztalata/okos gondolata, hogy még mit nézzek át feltétlen, vagy mit tegyek a sikeres vizsga eléréséhez azt szívesen fogadom. :)
Előre is köszönöm.
Esetleg aki németből megy msn-es konzultáció/lelki-támasz ?:D
Szia!
Megkérdezhetem melyik 5 téma volt az?
Köszi
Sziasztok!
Nekem TELC-es B2-es német levélmintára lenne szükségem. Tudd nekem valaki ilyet küldeni???
Nagyon fontos lenne, szombaton vizsgázom.
Várom mielőbbi válaszaitokat!
Segítségeteket előre is köszönöm!
sziasztok!
tudna nekem valaki a angol szóbeli 2. és 3. részéhez bevezető meg töltelék mondatokat küldeni??? nagyon köszi!!!
helga.stippinger@gmail.com
ja és kitartás mindenkinek!!!!!
Sziasztok!
Van esetleg valakinek angol középfokra levélmintái és megosztaná velem?Fontos lenne, mert sajnos a levelen bukom a legtöbbet.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Valakinek új angol b2-es könyv nincs meg pdf - ben?
Örök hálám érte!
zsolt.volen@gmail.com
Sziasztok!
Van esetleg valakinek angol középfokra levélmintái és megosztaná velem?Fontos lenne,mert sajnos a levelen bukom a legtöbbet.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Német telc b2 szóbelinél 5 prezentáció közül kell választani, tehát elég csak egyet megtanulni?
Amúgy tudtok olyan oldalt, ahol vannak kidolgozottak?
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?