Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Létezik még valahol "pszichológus válaszol" típusú beszélgetős oldal? fórum

Létezik még valahol "pszichológus válaszol" típusú beszélgetős oldal? (tudásbázis)

7. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:12
Jó néhány oldal van ahol pszicho válaszol! Viszont szombat van és hosszú hétvége, kicsi a valószínűsége hogy gép elött ülne
ma 09:36

Komoly dologban az AI-t sem érdemes kérdezni mert fals információt adhat.

Vegyszeres permetezéshez most kértem egy fajta tanácsot, az adott válaszát a hivatkozásában is meg akartam nézni, és nem volt ott. Megkérdeztem a a ChatGPT-t honnan vette a fals választ, azt felelte jogos a kérdés. Kikövetkeztette más növények lekezeléséből.

5. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:25
Már nem tudom megmondani de az egyik webhelyen én tettem fel kérdést egy orvosnak és 1 nap múlva emailben válaszolt. Tökéletesen megfogalmazta a problémámat. Webbetegen is lehet kérdezni, de az fizetős.
ma 07:48
Persze. Örömmel adja az idejét és jó pénzen megszerzett tudását bárki.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:11
ChatGPT-től kérdeztél?
2. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:09
Tedd fel itt a kérdésed hátha tudunk valamit hozzátenni.
Régebben voltak olyan oldalak, ahol emberek leírták a kérdésüket, élethelyzetüket és a pszichológus ott válaszolt nekik. Sokszor csak általános választ, de mégis volt benne iránymutatás. Most én is egy általánosabb kérdést fogalmaznék meg, rá is kerestem több módon is a googlen, de igazán nem találtam választ.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook