Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre fórum

TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre (beszélgetés)

81. 8f3f70de10 (válaszként erre: 79. - Bellavita21)
2013. máj. 12. 18:50

köszi!

Nagyon örülök, ennek a fórumnak,és hogy segítesz azoknak akik nem boldogulnak az idegen nyelvekkel.Az ecset biztos jó, mert azzal bizonságosan lehet felkenni.

Itt több segítséget kapok mint a bőrdokinál, utóljára azt mondta hogy csak én gondolom hogy rossz a bőröm.

Megpróbálom megkeresni a terméket , kiváncsi vagyok sikerül-e.

Köszi:Dóra

80. f758a7200f (válaszként erre: 78. - Bellavita21)
2013. máj. 12. 18:48
A mandelic acid az mibol van? Erossege?
2013. máj. 12. 02:03

Kulekovnak üzenem, hogy vannak mindenféle egyéb cuccaik, hámlasztóik az aknés bőrre is.

A nevük forever young uk, rátaláltam a termék neve alapján. És marha olcsók is. 6 font körül van a kis hámlasztó és a közömbösítő folyadék ecsettel. az azért nem rossz.

2013. máj. 12. 00:31

Off topic leszek, mert nem tca témában írok, hanem mandelic acid témában.

Ma kentem fel 3x, a bőröm felszíne szebb simább és nem hámlok tőle.

Jó kis cucc, mit ne mondjak.

Az ebayen találtam, többféle hámlasztójuk is van, majd körbenézek még. Active solutions, kaptam hozzá szupi kis ecsetet is, ezzel nagyon jól fel lehet kenni, úgy, hogy nem a vatta szívja fel az egészet, így nem pazarol. SZupi :-)

2013. máj. 8. 19:15
ebay, skinpeelshop.com
76. dddd
2013. máj. 4. 22:13
En most az aprodon is lattam,de jo draga,es hat...ne tudom,milyen....
2013. máj. 1. 19:54
ja, én eddig a platinumskincare.com-ról rendeltem, de szerintem nagyon jó a MUAC ( [link] is, csak itt drágábbak. Az előbbit egy fórumtársunk találta nemrég és már ki is próbálta!
2013. máj. 1. 19:52

nézd meg a skinpeelshop.com-ot meg az ebayt.

jó ha tudsz hozzá angolul!

73. dddd
2013. máj. 1. 15:30
Sziasztok :-) Honnan lehet venni ilyen hamlasztot es mennyibe keruul?
72. Bellavita21 (válaszként erre: 71. - Grizus)
2013. máj. 1. 15:25

Nyáron semmiképpen sem ajánlanám a hámlasztást erősebb hámlasztókkal.

Szerintem várj őszig, addig olvasgass, nézegess, szerezd be a hozzávalókat.

A tca hámlasztásnál elhal a felső vékony réteg, és kvázi leválik, ezért a ráncosodás, bebarnulás is. Utána megjelenik alatta a friss, picit rózsaszínes makulátlan bőr. Annyira makulátlan, amennyire mély volt a hámlasztás.

Javasolom a lassú hozzászoktatást, nehogy nyáron valaki több rétegben 30%-os tca hámlasztásba kezdjen!!!

71. grizus
2013. máj. 1. 02:55
Sziasztok, új vagyok itt. Most nyár előtt még el lehet kezdeni a hámlasztást, vagy hagyjam őszre? Nekem nincsenek hegeim meg foltjaim, csak pattanásaim és tág pórusu a bőröm és szeretnék fiatalítani, feszesíteni, arra jó? Az erős hámlás hány napig tart? Valaki olyat írt, hogy bebarnul a bőr és ráncos lesz és akkor kezd hámlani. Hogy lehet, hogy utána meg kisimul? Tényleg kisimul? Bánom, hogy eddig nem mentem el gyümölcssavas hámlasztásra, szerintem jót tett volna. Köszi a választ.
70. Bellavita21 (válaszként erre: 69. - Cybergirl77)
2013. ápr. 29. 17:47
Melyiket pontosan?
69. cybergirl77 (válaszként erre: 64. - Bellavita21)
2013. ápr. 27. 22:28

Szia

Az ebay-ről rendeltem..

2013. ápr. 27. 21:26
még jó hogy feltalálták és nem 1800-as években élek ...
67. 8f3f70de10 (válaszként erre: 66. - Bellavita21)
2013. ápr. 27. 20:46

Sajnos alapozó nélkül én se megyek sehová.

Dóra

66. Bellavita21 (válaszként erre: 65. - F758a7200f)
2013. ápr. 27. 19:09
Mindenhova mindig alapozóval. Anélkül nem tudok élni...
65. f758a7200f (válaszként erre: 63. - Bellavita21)
2013. ápr. 25. 20:48

Ez igaz, ha fogi gatlo helyett rogton hamlasztottal volna, nem biztos, hogy ez lett volna a vege. De akkoriban nem tudom, mennyire volt elerheto. Egyebkent az a baratnom, akit emlitettem, o is szed tabit ugyhogy ezt el is fogom neki mondani, hogy lebeszeljem, kosz, hogy megosztottad:)

Es mit csinalsz, egyfolytaban alapozot kell tenned, mindig mindenhova vagy viseled igy es amen?

64. Bellavita21 (válaszként erre: 58. - Cybergirl77)
2013. ápr. 25. 12:32

Cybergirl,

Gratulálok, hogy ilyen jók a tapasztalataid! Honnan rendelted a tca-t?

63. Bellavita21 (válaszként erre: 60. - F758a7200f)
2013. ápr. 25. 12:30

Eredendően szeplős a bőröm, de mindig utáltam a napot. még tizenéves koromban jártam szoliban, párszor, de a probléma a fogamzásgátólóval kezdődött. Mivel elég pattanásos voltam, igy diane-t szedtem 18-26 éves korom között, a végén már kezdtem picit foltosodni is tőle. Lett egy orvos barátom, ő kérésére abbahagytam a fogamzásgátlót, nagyon ellene volt, mert tönkrevágja a szervezetet. Akkor olyan ragyás lettem, hogy csak na, durva nagy mély gennyes pattanásaim lettek. Ekkor beadtam a derekam egy roaccutan kúrának. Na, az fényérzékennyé teszi a bőrt és totál foltosodni kezdtem, mélyen, dermisz szinten lett a változás, ugyanis én azóta nem fekszem napra egyáltalán (bár előtte se napoztam soha, mert utálom a napot és egyáltalán nem is bírom, úgyhogy kár a szenvedés)- a végén az arcom egy nagy melasma lett, és photoaging, láncos, pettyhüdt, összetört bőrrel, mindezt még 30 éves kor előtt. Úgy néztem ki, mint egy 50 éves, nem hazudok :-) Akkor jött az ipl kúra, amitől nekem a foltjaim nem halványodtak, csak a bőröm törött össze még jobban. Bármilyen csodakencét kenhettem, semmi sem segített. Mindent kipróbáltam.

A rollerezéstől lassan halványodtak a foltok amúgy- bár a dermisz rétegben lévő melasma az attól rossz, hogy szürkés, és nem olyan, mint az epidermiszben lévő látványra sem és nem lehet vele mit csinálni.

Szó mi szó, nálam a roller segített sokat, bár a hegeimre nem, de az arcom picit feltöltődött, szebb lett. A melasma is javult valamelyest.

A fehér foltok 2011 körül jöttek, a mellkasomon, a hátamon és az arcomon, nem tudni mitől. Hol gombának mondták, hol napozáskárosodásnak- nem tudni mi ez. A rollerezésre se mozdul sajna, pedig nyomom ezerrel. Most a legújabb az, hogy autoimmun :-)

Szóval ennyit az én hátteremről.

A tca segít, egyenletesebb lesz a bőr, segíti a sejtek megújulását és jók a tapaszatalataim, csak kár, h itt a nyár....:-((

A mandaleic acid peeling pedig állítlag jó a dermiszben lévő melasmára is, most ezt rendeltem.

Hát, ez az én kálváriám...

2013. ápr. 24. 16:13
Ha ősz lenne,akkor 4 hetente csinálnám:)
61. f758a7200f (válaszként erre: 54. - Slöj)
2013. ápr. 24. 14:39
Persze, vigyazok:)
60. f758a7200f (válaszként erre: 53. - Bellavita21)
2013. ápr. 24. 14:37

Bellavita, te sokat napoztal, esetleg szoliztal a multban?

Mert van egy baratnom, aki fiatal lany, velem egyidos de o napsutotte orszagban nott fel, en meg nem. Egyforma feher bortipusunk es szoke hajunk van de neki termeszetes volt mindig, hogy egesz telen sielni, egesz nyaron napozni van es kozte egy par szoli is. Nem szokott kremet tenni mert nem szereti, ha ragad, csuszik, olajos a bore, viszont tenyleg napimadorol van szo, sosem barnult le annyira, de hobbibol mar csak kifekszik. Egyelore nincs meg ranca, mert fiatal, de nem tudom, 5 ev mulva mi lesz, amikor elkezd latszodni a kotoszovet, szoval ami most meg takarasban van.

Bocs a hosszu bevezetoert de neki pont az a baja, hogy tele van sotet es feher szeplokkel, a dekoltazsa is, az arca kevesbe, de a dekoltazsa szornyu es hata, mindene. A borgyogyasz kerek perec megmondta, hogy feny-eloregedes (nem tudom, hogy mondjak magyarul), vagyis a sotet foltok a nap miatti melanin tultermelestol vannak, a feher foltok pedig mar egy lepessel utana, vagyis ahol mar ki is merultek a melaninsejtek. Neki lezeres feheritest ajanlott es azt, hogy soha tobbet ne menjen a napra, hamlasztas az o eseteben semmit sem tesz, mert nem a hamreteg egyenletlensege okozza, viszont ahogy napra megy, ujbol sotet lesz, ahol sotet a folt, ezert total napvedotej es lezeres feherites (azzal a villantos lampaval)

59. 8f3f70de10 (válaszként erre: 58. - Cybergirl77)
2013. ápr. 24. 14:37

szia

biztos én se mennék ki, mivel kis városba élek, sok az ismerős nem győzném a magyarázkodást, hogy mi történt velem.

Felkented a több réteget, és ennyi elég is volt a bőröd megújításához, egy alkalom volt.

Ha nem lenne ilyen napos idő, akkor mennyi idő mú,lva válalnád be a következő kezelést (gyűjtöm a tapasztalatot őszre)

58. cybergirl77 (válaszként erre: 57. - 8f3f70de10)
2013. ápr. 24. 14:23

Szia

Itthoni munkám van már 6 éve..nekem a munkába járás így nem probléma. Igen ha mélyhámlasztasz akkor azt kalkuláld bele a 3-4.- ik napon ha jól sikerült a hámlasztásod erősen hámlani fogsz:)Én nem vállaltam be,hogy kimegyek ilyen fejjel az utcára..persze ez egyén függő is biztos van aki simán elsétál úgy a boltig pl de nekem tényleg cafatokba lógott a bőr így én inkább nem mentem ki.

57. 8f3f70de10 (válaszként erre: 56. - Cybergirl77)
2013. ápr. 24. 14:08

szia

Ügyes vagy, örülök a hogy sikeres volt a probálkozásod.

Ősszel mindenképpen megpróbálom én is.

Majd beszerzem valahogy a TCa-t.

remélem értekezünk még addig itt a fórumon.

hétvége volt a 3 4-ik napon vagy nem dolgozol ?

gondolom bele kell kalkulálni ezt a hámlást , és olyankor csinálni mikor fontos programunk nincs.

Dóra

56. cybergirl77 (válaszként erre: 44. - Bellavita21)
2013. ápr. 24. 13:34

Köszi, megcsináltam 4 rétegben a 3.ik és a 4-ik napon nagyon hámlott az arcom utcára nem tudtam kimenni a bőrcafatok miatt:)de MEGÉRTE.Jobb eredmény lett mint a szakember által csinálta green peel mélyhámlasztásomnak, ráadásul az drága volt. Most szép egyenletes színű bőröm van a pigmentfoltok rengeteget halványodtak! Ha nem lenne hajszálér tágulatos a bőröm (kezdődő rozaceám van) nem kéne alapozót sem feltennem..még ezekre az hajszálerekre ki kell valamit találnom:(

50 faktoros krémet használok fényvédelemre (biola homoktövis)

Szóval én nagyon megvagyok elégedve a TCA-val,most már csak ősszel csinálom majd.

köszi a segítséget.

55. slöj (válaszként erre: 53. - Bellavita21)
2013. ápr. 18. 17:41

Nincs semmi gond. :-)))

De inkább ne tedd, inkább menj el egy jó szakemberhez.

54. slöj (válaszként erre: 52. - F758a7200f)
2013. ápr. 18. 17:39

Szia,

Lehet, hogy neked sikerül, és nem leszel fehér. Minden ember más. Sok sikert! De csak Óvatosan. :-)))

53. Bellavita21 (válaszként erre: 51. - Slöj)
2013. ápr. 18. 00:25

Bocsi Slöj, értem én, hogy nem te vagy a hibás. Sajnálom, ami történt. :-(

Amúgy mivel én tiszta barna-fehér folt vagyok, azaz hipo és hiperpigmentált, és nem tudok tőlük szabadulni, hogy amiután írtad az esetedet, beugrott, hogy mi lenne ha az egész arcomat lehidrogénperoxidizonám? És akkor lehet, hogy kinyírok minden pigmentet, viszont egyenletes lesz a bőröm :-)))

52. f758a7200f (válaszként erre: 51. - Slöj)
2013. ápr. 17. 13:59

Ezt a keverést nem értem, miért fehérítene jobban így a peroxid, de ki fogom próbálni magamon egy rejtett helyen, hogy ugyanez történik-e velem is. Ne aggódj, úgyis én annyira fehér vagyok, hogy esetleges pici folt nem érdekel. Van egy nagyon halvány májfoltom, nem nagy, a belső combomon, ott ki fogom próbálni. És akkor összevetjük.

Egyébként az ilyen mély hegekkel az van, hogy nem elsőre fog elmúlni, én minden évben hámlasztok már évek óta, nem lehet egyszerre lehámlasztani a bőrt egy az egyben, de ha minden évben megcsinálod szezonálisan ugyanazokat a kezeléseket, akkor a bőrödnek van ideje regenerálódni, nem túl vastagodni, hanem normális ütemben újratermelni a hámsejteket, megelőzöl is, és kezelsz is, nem megy egyik napról a másikra, hosszú távra tervezz!:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook