Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre fórum

TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre (beszélgetés)

❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
411. gomboooc (válaszként erre: 410. - Mistery90)
2014. jan. 14. 20:26
szia, sheát szerintem ne avonból meg ilyen helyekről vegyél. Az enyém a jomtomtól van ( [link] és(igaz,h antalvali, stbstb) de a bionom.hu-n is vannak jó cuccok. amúgy meg millió helyen lehet már venni a neten. :)
410. mistery90 (válaszként erre: 409. - Tretyakov)
2014. jan. 13. 18:10

Köszi :) ilcsi feketeszappanom van!

shea vajat honnan veszed? az avonban csak olyat látok most ami testápoló, meg könyökápoló, arcra konrétan nem láttam! és még egy jól bevált fényvédőt szeretnék beszerezni :)

409. tretyakov (válaszként erre: 405. - Mistery90)
2014. jan. 13. 08:32

Szia mistery!

Szerintem hámlasztás előtt bármilyen méregmentes szappannal arcot moshatsz. Én ezek: [link] közül is a legolcsóbbat használom, de bármelyiket választod, biztosan egyik sem szárítja majd az arcodat.

Hámlás alatt szerintem elég tiszta vízzel mosakodni és jó vastagon bekenni az arcot sheával.

2014. jan. 11. 17:36

Csajok,

itt a fórum, akit érdekel a belsőleg való fiatalodás, a táplálékkiegészítők, hatóanyagok, vitaminok világa, az jöjjön :-))

[link]

407. Bellavita21 (válaszként erre: 403. - Grizus)
2014. jan. 11. 17:16
Valamelyik amerikai oldalról rendelgettem, és ott küldték a vásárolt termékhez mintának (vagy Platinumskincare vagy Makeupartistchoice)ha jól emlékszem.
406. Bellavita21 (válaszként erre: 400. - Gomboooc)
2014. jan. 11. 17:12

Gomboooc, remélem, beválnak majd a szerek.

Szerintem ez nem reklám, nem egy konkrét terméket üdvözítünk kereskedelmi céllal, ki lehet írni. Max törlik....

2014. jan. 11. 15:46
sziasztok! aki TCA előtt, és a hámlás alatt szappannal tisztitja a bőrét.... nem száritja nagyon ki?
404. grizus (válaszként erre: 398. - Bellavita21)
2014. jan. 10. 03:58
Szerintem se normális. Én amúgy csak egy két perces kis videót találtam, amiből szinte semmit se tudtam meg. Erre gondoltál?
403. grizus (válaszként erre: 396. - Bellavita21)
2014. jan. 10. 03:58
Örülök, akkor kipróbálom. De honnan volt a minta?
402. 993dda84ef (válaszként erre: 398. - Bellavita21)
2014. jan. 9. 21:17

Igen, elég zavart a tekintete, mimikája, idegesek a mozdulatai, de ki tudja ennek mi áll a hátterében, talán vmilyen betegség.

Én azért szeretném megszerezni a teljes anyagot, ha egy mód van rá, persze addig is belekezdhetnék, de nálam mindig első az elmélet, a leírt anyag és csak utána a gyakorlat, hogy átlássam az egész rendszert.

401. 993dda84ef (válaszként erre: 399. - Tajine)
2014. jan. 9. 21:13

Szia! Még várunk 1-2 jelentkezőt, és akkor felőlem is mehet, most másképpen nekem nem fér bele a büdzsébe.

Maradj vonalban!:)

400. gomboooc (válaszként erre: 354. - Bellavita21)
2014. jan. 9. 17:20

Bella, most rendeltem az iHerbről, máris alig várom,h megjöjjenek a cuccok :DD(MRM, MSM Cream + Doctor's Best MSM + Now Foods, DMAE)- ilyeneket amúgy nem lehetne kiírni?

És az új topikot is várom ám?

L.

399. tajine (válaszként erre: 395. - 993dda84ef)
2014. jan. 9. 15:32

Lányok!

EZ a "torna" engem is érdekelne, beszállnék

az árába.

2014. jan. 9. 15:01

A video, ami youtube-on van, szerintem amúgy bőven elég!!!!

Amúgy hozzátenném, hogy szerintem ezzel a nővel valami nem kóser. Fura a mimikája, mintha nem lenne teljesen százas...

397. Bellavita21 (válaszként erre: 395. - 993dda84ef)
2014. jan. 9. 14:59
Ok, Réka, várjunk. Bár én 2-3 felatadattal most elvagyok, de ha párezerért hozzájutok, akkor annak én is örülök!
396. Bellavita21 (válaszként erre: 394. - Grizus)
2014. jan. 9. 14:59
ja, abból a pumpkin peel-ből egyszer kaptam mintát, nagggyon jó volt (talán MUAC?)
395. 993dda84ef (válaszként erre: 392. - Bellavita21)
2014. jan. 9. 12:43

Bella, ez igazán klassz ötlet, benne vagyok, viszont ehhez még legalább 2 emberre szükség lenne, vagy 3-ra, mert jelenleg nem engedhetek meg magamnak ekkora kiadást, hogy felesben vásároljuk meg, ha még csatlakozna 2-3 személy, az több, mint tökéletes volna. Én mindenképpen az eBook-DVD kombót szeretném megvenni, az éri meg a legjobban, kb. 10.000 HUF együtt, csak a könyv is közel 6000-7000 HUF , ha jól emlékszem.

Ha valakit érdekel a projekt, jelezze bátran, az anyagot könnyen el tudjuk küldeni egymásnak, hiszen letölthető fájlokként férünk hozzá, amit aztán tovább lehet küldeni, vagy teszem azt Google D-r-i-v-e -on megosztani.

Különben LouLou-nak van a YouT.u.b.e-on egy videója, ebben 3 gyakorlata szerepel. Ha beírjátok a YT keresőbe , hogy Ageless if you dare, akkor azt hiszem ezt a videót adja ki elsőnek.

Viszont én nem szeretek és nem is szoktam csakúgy belecsapni semmibe, így addig nem kezdenék bele, míg nincsen birtokomban a teljes anyag, leírások, ajánlások.

Az esetleges érdeklődőknek ajánlom figyelmébe az Ageless if you dare . kom. vagy org oldalt, érdemes végigolvasni, nem olyan hatalmas anyag, mert képet kaphattok róla mi a torna lényege. Nekem az tetszik leginkább benne így látatlanban, hogy nem akar minden izmot megdolgoztatni az arcon, hanem azt vallja, hogy az arc felső traktusában kell fejleszteni az izomtömeget, mivel az emeli meg az arcot, míg ha az alsó részeket is hasonlóan "kifeszítjük", akkor inkább torzítjuk. Ez most egy sommás verzió volt, de valami hasonló a lényege.

Viszont ez a program nem edzi a homlokot, őt az nem érdekli, ahogy olvastam, de mondjuk a homlok, illetve szemöldök területére kismillió használható feladatot lehet elérni, mindegyik szinte ugyanaz a pár mozdulatsor.

No, már nem is tudom, hogy hol kezdtem bele, elnézést, ha egy picit OFF voltam, de hülyeség lenne csak ezért egy arctorna topikot indítani, vagy ha van, akkor sincs kedvem oda írni, ezt nektek szántam.:)

394. grizus
2014. jan. 8. 23:30
Láttam az ebayen egy baromi guszta glikolsavas sütőtökpakolást,tuti veszek majd ilyet... hm, bocs, ez nem TCA, de le kellett írnom...
393. gomboooc (válaszként erre: 349. - Bellavita21)
2014. jan. 8. 19:33
ah, gondoltam, hogy drága a posta, de hogy ennyire... :S drágább, mint a cuccok, amiket vennék :( ezt még fel kell dolgoznom :D
2014. jan. 8. 13:49
ha sokan összeállunk, megvehetjük együtt is.
391. Bellavita21 (válaszként erre: 390. - 993dda84ef)
2014. jan. 8. 13:08

Én ezt is végigkutattam, vettem is dvd-t, de az ageless volt a legjobb.

nem találtam meg a videót sajna.

a Lényeg, hogy erősen mosolyogva fog meg az ujjaiddal az arcpofát, majd így húzd össze a szádat majd erős mosoly újra. Öt után elfárad az arcod és szépen töltődik is fel.... a videót nem tudtátok megnézni?

390. 993dda84ef (válaszként erre: 383. - Bellavita21)
2014. jan. 8. 10:26
Nekem nagyon szimpatikus ez az Ageless, if you dare nevű program, amint lehetőségem lesz rá, megvásárolom a letölthető anyagot, ki kell próbáljam. Köszi az ajánlást! Érdekes módon őt még senki nem ajánlotta nekem, de elolvasva a honlap információit, az arctornához való viszonyát, kimondottan szimpatikus, de a pudingot illik megenni véleményezés előtt, így azt mondom, egyenlőre befejeztem az észosztást a témában...:)
389. gomboooc (válaszként erre: 388. - Bellavita21)
2014. jan. 7. 17:32
a simától, a szalicilest nem próbáltam még. De lehet a te bőröd már edzettebb. :) Ha rendszeresen használnám, (ahogy az útmutatóban is van,h x idő után 4 naponta mehet), lehet,h már semmi hámlás nem lenne :) most kipróbálom majd.
388. Bellavita21 (válaszként erre: 385. - Gomboooc)
2014. jan. 7. 12:01

Gombóc,

Érdekes, h te meg hámlottál tőle. A sima mandulasavtól vagy a szaliciles mandulasavtól?

Látjátok, tényleg igaz, hogy ahány ember,annyiféleképpen reagál a bőre...

387. grizus (válaszként erre: 386. - Tretyakov)
2014. jan. 7. 00:11

Köszönöm, viszont kívánom.

Sajnos tök lutri ez az egész. Ami az egyiknek használ, az a másiknak nulla vagy káros. És minél több véleményt olvasok, annál inkább így van ez.

2014. jan. 6. 23:20

Ne haragudj grizus, hogy le Gizusoztalak! Figyelmetlen voltam.

Arctorna tanítást nem vállalok! :-) Főleg online nem! :-D Ez nagy felelőtlenség lenne részemről. Viszont egyik álmom, hogy elvégezzem a trénerképzőt.

Leginkább a magam örömére.

Gyönyörű szépülést kívánok néked!

385. gomboooc (válaszként erre: 376. - Bellavita21)
2014. jan. 6. 22:55
én is ezt használom, csak én ebay-en vettem, már nem tudom miért. Talán nem volt készleten, mikor rendelni akartam innen. Kb 4e Ft volt ott is postával. Én párszor ettől is csúnyán lehámlottam, rettenetesen néztem ki. Ha kihagyok 2-3 hetet és újra kedzem használni, akkor mindig nagyon kirügyezik a fejem, de utána ált. 2-3 hét múlva elmúlik. Legutóbb azért hagytam abba, mert én meg mindig hámlok tőle, ha nem is nagyon, de olyan "korpásan" ,és ha rajtam nincs alapozó, rettenetesen nézek ki, hámló bőrön meg nem túl szép látvány :) szóval ezért hanyagoltam. De most kitartok, és szerintem már a 4 naponkéntit is bírni fogom. A lényeg,h eljöjjön az idő (akármikor is) hogy alapozó nélkül is emberi ábrázatom legyen :)))))
2014. jan. 6. 21:39

elvileg itt van Loulou video, én nem tudom lejátszani sajna:

[link]

2014. jan. 6. 21:29

Én nem voltam Bojtor Márta óráján, de a lent belinkelt oldalon ezer meg ezerféle gyakorlat van. Vettem dvd-t is, többfélét is, meg a youtube is tele van tornagyakorlatokkal. Biztosan van valamennyi hatása, ezt nem tagadom. Ugyanakkor nem Márta találta fel az egészet, ő csak ügyesen összerakta a sok külföldi tudást, megmarketingelte és kész. És rájött, hogyha dvd-t ad ki, azt másolni fogják, így inkább trénereket képez, meg órákat tart, az jobb üzlet.

Pár gyakorlattal karbantarthatod magadat. Én most is néha csinálom, nem gondolom, hogy hülyeség, sőt az elmélettel is egyetértek- ugyanakkor ahogy a test izmai, úgy az arc izmai is összeesnek, ha nem használod. Én meg nem tudok rendszeresen arctornázni is, elég a bajom. Emellett inkább a bőrfelszín ragyogóvá, pattanásmentessé és foltmentessé tétele volt fontos, még nem vagyok 70 éves :-)

382. grizus
2014. jan. 6. 17:58
És egyébként Bojtor Márta is öt hónapot mond.
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook