Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Tudom persze, de olyan nehez megallni!:/
Attol fugg, mi szamit rendesnek? :) a beulti ota minden este iszom fel-egy deci vorosbort! Az rendes? :))
tudod, hogy ilyenkor nem keresgélünk tüneteket, és nem is tulajdonítunk semmilyen tünetnek jelentőséget :)))
iszol rendesen? :)
Szia!
Nekem sem kellett volna várnom, megcsinálta volna a doki azonnal, csak a sikertelenség miatt megcsináltatták velem inkább a lapart. De ha arra nem lett volna szükség, akkor azonnal csinálja a fet-et.
koszonom csajok, aranyosak vagytok! :) nagyon jol esik amit irtok.
igen ez nyugtat engem is, elkesve nem vagyunk, de hat attol meg persze h szar :/
de megyunk tovabb, aztan majd bekoszon a golya hozzank is :)
nektek sok sikert! :*
olvaslak titeket attol meg :)
Van ott még idő hidd el. Tudok nőket akik 47 évesen válaltàk ezt be...és te annyira pozitív vagy...érzem hogy itt jössz utànam h ez most sikerülni fog!!!
Nincs pontos időpont azt mondta doki 2 hét múlva találkozunk. Èn soxor hìvom ugy hogy 2 hét.
Majd a Kaálit felhivom megcsinálnak e egy vérvètelt mert kivàncsi vagyok...persze fizetősbe...
Egyenlőre ennyi....türelem játék😯😯
Mindenki szèpen fogja magàt és jöjjön utánam....💜💜 Ez egy sikeres èv lesz annak kell lennie. Óvatos az öröm itthon is de annyira hittünk benne!!!
Ès ne felejtsetek inni 😀
Nagyon sajnálom Csingo! :( De ne csüggedj, te még tényleg nagyon fiatal vagy, sok a lehetőség előtted! Majd a következő :) Addig is kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel, nagy kincs, hogy az időfaktor nem stresszel úgy, mintha 10-15 évvel idősebb volnál, gondolj erre :) A kilencvenes években születtél, te jó ég!!! :)
Most láttam a linket, amit becsatoltál pár napja, lehet, a dokim is ennek akar utánanézni, ez elég biztató felfedezés...
csajok sajnos nekem nem sikerult... :(
nincs tobb eszkimonk, szal ket honap mulva uj stimu lesz.
Annyit gondoltam rád a hétvégén, olyan jó ilyen pozitív példát hallani :)
És mikor elkeseredem, hogy lassan kifutok az időből, sok erőt ad, hogy azért talán mégsem, van még 1-2 évem :)
Hajrá nektek, hajrá csíkok!!! :)
Micsoda jó hírek....hajrà fagyi babák😊😊
Nekem erősödnek a csíkjaim és a tüneteim is...2 hét múlva UH...izgi 😀
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?