Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Tudnátok nekem segíteni? Hogy megy a FET, miben más egy "friss" stimulációs transzfernél? Spontán ciklusban egyszercsak beteszik a felébresztett manókát? Vagy kell szúrkálni előtte? Mikor derül ki hogy felébredt-e? Csak aznap reggel? Előző ciklusban milyen vizsgálatok vannak? Sima hormonok és Tsh, vagy mi kell az induláshoz?
Jaj és ahogy visszaolvastam, sokótoknak sikerült most, nagy gratula és ha bármi tipp/trükk van, ne tartsátok magatokban ;-)
Ki a dokid?
Igen ez tényleg nem garantálható, bízzunk benne hogy valaki minket választott:-)
En is oda jarok :)
Sajnos tenyleg nem garancia, ha mar voltal terhes, de nyilvan nehany problema kizarhato, mint pl osszeferhetetlenseg.
Izgi hetunk lesz 😄
Mi a bp-i kaáliba!
Képzeld hogy több ismerősömnek sem sikerült pedig már van baba! Ugyhogy én sem élem bele magam hogy ha egyszer sikerült akkor biztos hogy most is fog....de azért halkan reménykedek.
Én is nagyon remélem:-)
Az Ovitrelle Hcg-t tartalmaz! Egy kis rásegítés a szervezetnek.....
Tüszőrepesztésre is ezt adják!
Ez tetszik, remelem, a tortenelem ismetli onmagat! 😄 En a nyaron toltottem a 37-et 😊
Az Ovitrellet minek szuratjak ilyenkor? Nekem csak egyszer kell, h a spontan tuszo megrepedjen, utana nem. Vagy nyh vastagitasra hasznaljak?
Nekem is kellett ovitrellt szúrnom! Mondta a doki hogy ennek sikerülnie kell! Mondta hogy nem szokott adni,de ad ovitrelle szurit! Na attól nagyon szarul voltam, de csak 1-2napig!
Hova jársz, melyik intézetbe?
Szia! Semmit nem éreztem semmi jele nem volt! A nemvárt napján mensis érzés, és derékfàjás! Féltem is hogy megjön, 2naponta teszteltem, és persze vérvételre is elmentem hogy biztos e!
A barátnőm is pont így volt! Ő is lombikos, és semmit nem érzett, a nemvárt napján mensis fájdalma volt, de ő is pozit tesztelt!
Szia!
Igen izgi nagyon! Drukkolok én is mindenkinek! Idén leszek 37éves!
Mikor Benivel izgultam hogy sikerül e akkor is leveleztem egy lánnyal, de akkor ő járt elöttem 3nappal! Neki is és nekem is sikerült! Remélem most is bejön ez a hasonlóság:-)
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?