Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Titina, nagyon szuper, drukkolok nektek!!!! :9
Csajok, én ma felhívtam a dokit, hogy hogyan tovább, nagyon sejtelmesen azt mondta, hogy adjak neki pár napot, mert valaminek utána akar nézni, olvasni, van most vmi mozgolódás a témában. Hát nem tudom, mire gondolt, de nagyon remélem, hogy valami nagy felfedezés van kilátásban, ami megoldja a problémámat :)
Szóval pénteken megyek hozzá 8. napi uh-ra, aztán jövő héten ébresztünk mi is eszkimókákat, drukkoljatok! :)
Jaaaj olyan aranyos vagy 😊
Ne aggódj semmit,fiatal vagy több időd van. Jol teszed hogy nem fexel sokat. Csak szèpen ügyesen,és ha teszel-veszel az el is tereli a gondolataidat,úgy hogy csak jót tesz 😊
Én 41 éves leszek február an,a férjem mist 33. Gondolom így érted miért is vagyok itt 😀
Szorítok neked nagyon 💜💜💜
tinus ha nalad nincs ovitrelle akk az tuti szuper siker :D holnap biztos szep magas hcg lesz :)
en ugye szurom, szal en nem merek igy tesztelni.
az elso beultinel en is szigoruan fekudtem, nagyon betartva mindent. most en is iszom a bort, es csak 3 napot fekudtem utana mindnt csinaltam ahogy eddig csak ovatosan es emelni nem emelek semmit.
en csak 24 vagyok, alitolag mi vunk a legfitalabbak a pecsi medibe, de nekem mindegy ti hany evesek vagytok, akkor is sok erot adtok nekem :)
Akkor egy cipőben járunk..szupi😊
Az elsőnél feküdtem,stresszeltem alig mozogtam.
Most a fet. után másnap negyed órát szoba bicajoztam. Minden nap boltba nagy sétàval.
A bor 1,2-2 deci volt de a töményet is ajánljàk nagyon. Pálinkát mondjuk kis kupicàval😊Sokat tudok aki itta😊
Holnap mèg teszt aztán hivom a dokit sztem kedden megejtek e vérvètelt mert a Kaáli a szomszèdban van csak átugrok.
Itjál privit veled mizu? Miért vagy erre felé???
Jaaaaj...vagyoook bocsi😊
Mindenki azt irta ne keresgessük a tüneteket. Én megpróbàltam,nem is voltak tünetek. Mindent ugy csináltam mint fet. előtt. Főztem,mostam,bevàsároltam,takarítottam...csak mindent kicsit óvatosabban,minden nap ittam alkoholt,jagert de főleg vörös bort.
Szóval nem a tünetek kötöttek le. Most csütörtökön viszont olyan furcsán éreztem magam.....hirtelel nagyon megnyugodtam pedig addigra tele lettem herpes simlex kiütèssel....felirtàk a szteroidot is. A melleim elkezdtek furcsán fàjni....irtam is h bedurrantak,de nem úgy mint eddig a utrotol vagy estrofemtöl. A bimbók lettek érzèkenyek és kétoldalt a hónljnál....meg is dagad nèha mint a beton😀
Szombaton reggel már elég furcsa volt....amolyan diszkonfort érzésem lett....émelygés vagy ilyesmi de el is múlt. Elkezdtem sokat inni ezeben a napokban és ez azóta is tart. Szinte folyamatosan iszok na ès persze pisilek. Előjött a fàradság pl. most keltem aludtam 2,óràt.
Furcsa h már vannak ilyen tüneteim...a lányommal semmi nem volt....igaz akkor 24 voltam most meg 41 😀
Ja és a fagyibabák pont olyan jók mint a többi....sőt...ők túl élnek egy majdnem -200 fokos fagyasztást 😀
Köszi lányok😊 Nem szúrtam semmit úgy hogy nem szabadna h bármi befolyásolja az eredményt.
Ma vagyok et+12. napon,reggel egy 25-el csináltam tesztet az is halványan de pozitív.
hetfon mesz vervetelre te is?
ezek utan te csak jo hirt kaphatsz nyugi :)
Köszönöm!!!!!!!😊
A teszt egy mumus számomra is ne aggódj...és nem is àllt szándèkomba 2 hétig megcsinálni.😯
mivel en a pecsi medibe jarok, nyomon kovetem a kutatasaikat is, es ez a legfrissebb eredmenyuk. erdemes elolvasni, ez a kutatas bebizonyitja h mar nem a szepseg szamit.
nekem azt mondta a biologus amugy, ha felebrednek a fagyi babak akk ugyan ugy teljes ertekuek mint a frissek.
jajjjjj de orulok neked tinus!!! :))) persze h maradnak ez nem kerdes :)
en ovitrelle miatt nem is merek tesztelni ne h pofara essek h pozitiv, aztan a vervetelen meg kiderul h nincs semmi csak az ovitrell..
majd hetfon kiderul :)
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?