Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Vegyél clearblue digit, ami megmondja, h hány hetes vagy!
Mikor szúrtál utolsó ovit?
lőj egy tesztet!
ilyenkor már látszik az 5 napos.
Igen én is így tudom! Viszont akivel a sikeres beültimkor voltam az intézetben, akkor neki is siikerült és neki is fagyibaba volt! Egy ismerősömnek is, szóval szerintem elég sok pozitív tapasztalat van a fagyasztott embrióval kapcsolatban!
Igeeenn, jó lenne egy kiscsajszi, de persze egy kisöcsivel is nagyon boldogok lennénk😍
Sokan azt mondják a FET nem az igazi. A dokik meg azt mondják egy gyerekhez 3 dolog kell
Szép embrió
Jó méhnyálkahártya
Szerencse
Szóval mivel nekem "friss" embris sose volt(lányom spontán fogant még fiatalon) igy csak ezen a téren van tapasztalatom. De látod neked is a FET volt sikeres😊
Jöhet a kistesó...édi kiscsaj💜
Persze ahogy birod...nekik meg van pici lábacskájuk hadd sétáljanak kicsit😊
Nyilván nem ezen múlik a siker, hisz számtalan anyuka cipeli gyermekér terhesség alatt....de hát mint tudjum a mi helyzetünk nem éppen szokványos😊
Nehéz nekik nemet mondani...én ennek a nagylánynak is mindig megteszek mindent😍
Nagyon aranyos a nagylányod! Akkor várja a kistesót:-)
Most nagyon cuki itt nézzük együtt a tv-t! Viszont még emelgetnem kell, mert lusta fiúcska! De próbàlom annyit amennyit muszály!
Éded kicsi lehet...tudom tőlük nem lehet még pihizni.😊
Az én"kis" 16 évesem most kényeztet. Megfőzött, bevásárolt, aztán majd főzés holnapra😊
Nehezen birom a fekvést...remélem nem kell sokáig...
Ha megkívánom akkor tuti iszok!
Az jó hogy elmúlt a barnázás.... pihizz!
Én nem nagyon tudok a 3évesemtől😱
Legalább egyik részét tedd meg😂😂😂😂
Én se mindig bort ittam...volt hogy valami töményet ami épp jól esett persze nem túlzásba😂😂
Úgy tünik el múlik a kis barnázásom, most délutánra már nem észleltem semmi...kezdek megnyugodni...😊
Lehet megpróbálom! Bár most sztem a duphastontól nem vagyok a toppon, nem nagyon kívánom, eröltetni meg nem akarom! Azért észben tartom, hátha lecsúszik valami!
A kisfiamnál nem ittam semmit, bár senki nem tudja mi a receptje a sikernek....
Szia
Akkor indul a visszaszámlálás...megy a drukk😁
Egy kis borocska egy kis etye-petye holnaptól és jön a siker!😁
Sziasztok!
Felébredtek a fagyibabák, és már a pocakban vannak! 14nap mulva teszt🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Azt nem tudni elindult e mind a kettő, de annyit kaptam vissza. Ma még felhivom a Kaális dokit mit mond erre a maszatolásra. Vérvételre is kell mennem HCG, progi. Amúgy semmit nem érzek...néha feszül a mellem meg étvágytalanság...semmi görcs semmi fájdalom...
Jó lenne ha elmúlna...
Helyes, pihenj is, most a bebi a lenyeg.
Nem is tudtam, hogy ketten indultak, vagy a beultetesre celzol, nem a megtapadasra?
Köszi a kérdésed voltam jobban is....tiszta aggodalom vagyok. Barnázok...rohantam is a dokihoz...11mm szép petezsák jó helyen iciri-picirit lehetett is benne látni valamit. A másik babóka sehol.
Most izgulhatok...fekvés és kimélni kell magam...
Apa főz meg a 16 éves lányom..
Igen, korona igazit es vonulunk tovabb!
Te hogy vagy kismama? 😊
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?