Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szia. Itt vagyok ahogy ígértem! Úgy sajnàlom. Mondtak valamit hogy mi lehet a gond?? Én ma ràjöttem a sikertelenségünk okàra! A lànyomat ma kihülés miatt vittük korhàzba. Az iskolàban nem volt fűtés az utolsó pàr óràban. A lànyomnak meg nem erőssége a vastag ruha/ kamasz/. Utàna a buszig kb egy óra volt vissza. De közben rosszúl lett a baràtnője hívott minket! Mire beértünk 31fokos volt a testhője! Az orvos szerint pm gondja is lehet! Az eredmény holnap lessz meg! Halàlra réműltünk most nagyon nem lett volna jó ha beülti utàn lennénk! Ezt nem kívànom senkinek! A testhő most 34,5. Még így sem az igazi de jobban van.
Bocs hogy elkalandoztam!
Mikor mentek újra??
Mind a két helyen egy-egy vérvétel volt. A genetikán megnézték az alap vizsgálatot, ami a kromoszómák vizsgálata. Nincs-e deformitás vagy bármi más zavar. Ezt mind a kettőnknél megnézték.
Immunológián is a leggyakrabban előforduló dolgokat nézték. Pl gluténérzékenység.
Egyes lombikcentrumokban, mint például ahova én is járok, csak kb. a harmadik sikertelen beültetés után küldenek el ezekre a vizsgálatokra. Én úgy voltam vele, hogy a második beültetésnél nem azon szeretnék agyalni, hogy mi van ha ezeknél nem stimmel valami. Engem megnyugtatott. :)
Aranyos vagy, köszönöm! :)
Kicsit kifejtenéd nekem az immunilógiát és genetikát? Ezek a vizsgálatok pontosan miből állnak? Mert akkor már egyből kérdésekkel bombáznám a dokit, ha megyek hozzá...
Ne már!!!! Annyira sajnálom, nagyon drukkoltam!
Hát én az első után még immunológiára meg genetikára mentem el, hogy megnyugtassam magam.
Igazad van evetke...valamit muszàj keresgetni 😀
Viszont èn holnap felhivom a nődokim...szerintem gyógyszerallergiàm van mégpedig az utrora...aggódom egy kicsit szerintetek ez így àrthat?
Csupa kiütés a nyakam és mellkasom és van az arcomo is...kicsit viszket ég...😯
kitudja evetke hogy mi szamit jo es rossz tunetnek... :)
amugy meg minden szervezet mas, szerintem ahany ember annyi erzes :D
A szurka úgy szünt meg mintha a szèl fújta volna el😀😀😀 Teljesen jól vagyok....jönnek mennek ezek a dolgok.
Inkább az idegesít hogy kijött rajtam néhány kiütés ami kicsit viszket. Kézfejeme,combomon,meg a mellkasomon de csak kevés....nem tudom mire vélni. Egyèbkènt ha lefoglalom magam el is felejtem mibe vagyok 😀😀
Irigylem a tüneteiteket :) Nekem szinte semmi. Ettől a barnázástól eltekintve semmit nem érzek már. Cicifájdalom volt, de az ET utáni 2-3. napon az is megszűnt, gondolom, ahogy kiürültek a szurik. 5-6. napon fájdogált a méhem, néha volt szurka is, de már napok óta semmi :(
Én is próbálom nem figyelni magam, de azért tisztában vagyok mindennel. Szörnyű ez a várokozás....
Remélem én is😊
Nem figyelgetem nagyon,sőt teszek-veszek itthon,bevásárolok stb,de ami fáj azt nehèz figyelmen kívül hagyni.A melleim is fájnak rendesen,gondolom a sok utro. Hát majd meglátjuk hamarosan....
nekem azt momdta a biologus csaj, hogy tobbet nyugodtan tehetek az exeltisbol (valakinek ugye ultro) mert h ezt tuladagolni nem lehet, meg ha ugy erezzuk h kicsit tobb visszafolyt v vmi, akkor inkabb tegyunk tobbet mint kevesebbet. es amit mondott meg, hogy miutan feltettuk masfel ora fekves, mert ugy tud szepen felszivodni. :) csak egy jo tanacs :)
en ma vagyok fet+ 8napon, es ejjel nagyon eros megjon erzesre ebredtem.. amilyen gyorsan jott, olyan gyorsan ment is, de nagyon eles eros fajdalom volt.. valakinek volt ilyen?
Ezt a felesleges inszeminálgatást ismerem... :(
Remélem most tényleg sikerrel jártok! :)
Szia Szofi! Hogy most éppen mi a gond, azt csak a Jóisten tudja. Kezelt PCO, IR-em van, a megműtött méhösszenövésemkor kiderült, hogy az egyik oldali petevezető el van záródva, pedig másfél éve nézték, akkor még minden rendben volt. Az összenövést is 2x műtötték, mert 3 hónap múlva visszanőtt (mensiből tudtam, lecsökkent, alvadékos lett megint). Mire ez kiderült először, 2 évem elment inszeminálgatásokkal, spontán próbálkozásokkal.
Tehát elvileg mindezek most kezelve vannak, minden orvos szerint a legjobb esélyeim vannak, a decemberi műtétkor mindent átfújtak bent, ilyenkor állítólag még jobbak az esélyek. Szóval az ok bármi lehet és akár semmi is :) Párommal legalább nincs gond :) kop-kop.
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?