Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Izgalmas lesz ez a jövő hét :) 3 nappal előttem fogsz járni. Hajrá! :)
Elárulod, hány éves vagy? Folyton stresszelem magam emiatt, de hála az égnek, azért van itt olyan példa, amiből reménykedhet az ember, hogy van még idő...
Szia!
Köszönöm....úgy izgulok mintha az első lenne!
Az első stimulációból a fagyasztott beülti sikerült! 6db 8sejtes kismanó lett a 3.napra!
Szia Vikibeni!
Szorítok nektek is keddre! :)
Azt megkérdezhetem, hogy a kisfiadnál hogy volt? A második beültetésből jött össze ezek szerint?
Kösziii...tiszta anyja😊
Lesz segitség...apukánál van 2 kicsi+egészségügyes úgy hogy be lesz v😊onva
Sziasztok! Eddig csak olvadgattalak titeket, jövőhét kedden lesz fet-ünk! Nagyon izgatott vagyok, pedig van már egy 3éves kisfiam szintén fagyasztott embrió beültiből.
Sok sikert mindenkinek......akik már pozit teszteltek gratulálok:-)
aemi! mi a helyzet?
valami újdonság mára ?:)
de szép szeme van :)
akkor lesz segítség a kistesó(k)nál :)
Hűha. 16 éves?
Megkérdezhetem, h hány éves vagy?
Sikerülnie kell mindenkinek!!! Még mindig óvatos vagyok de azért boldogok vagyunk itthon. A 16 éves lányom mindig ölelget 😊
Persze nincs kizárva hogy ketten vannak...szép embrikéink voltak, a férjem nagyon örülne....én is....de egy is elég lenne😊
Gratulálok!
Lehet, h ketten vannak?
Most màr sinen vagy:-). Talàn legközelebb nekünk is sikerűl! Szívből
örülök a sikerednek:-).
Sárgulok rendesen :)))))))
Hajrá Tinus!
Sziasztok csajok😊
Jó hirek a HCG-m 1,5 nap alatt 580-ról 1500-re emelkedett. A dokik örültek. A progim se rossz(21,4) de azt mondta az orvos h megtámogatjuk egy kis szurival.
Hát nem úsztam meg a szurkálást de nem baj....bármit😍
Olyan aranyosak vagytok lányok...ha kicsit elkenődök...elolvasom mit irtatok és tök jó lesz....köszönöm 💜
Isteniek ezek a fagyibébik látjátok....igazi túlélők 😍😘
Evetke te kis pozitiv ölellek....bàr tudnàm a receptet nagyon jó lenne😊 Te ott vagy a toppon èrzem.
Zs79 köszi dràga....régóta tudod a helyzetem....el se hisszük mèg a férjemmel....óvatos vagyok azèrt de jónak kell lennie. Mennem kell mèg hcg-re meg progira.
Nèha vacakul vagyok nèha meg semmi....nem is bànom ha rosszul vagyok elhihetitek 😀
Na csajok a hcg-m 580😀
Három doki mondta rá hogy nagyon jó😊 mostmár kicsit meg nyugszom😊
az igen :)
csak folytasd szépen! :)))))
(na jó, akkor elárulom, nekem még a cicim sem feszült a 6. hét végéig)
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?