SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Szia! Esetleg valami körülbelüli időpontot nem tudott mondani? Hátha lenyugodnak a kedélyek! Köszönöm
Nem, 10-től volt szó arról, hogy számlán lehet. Senkit nem kell agyon csapni, mert majd 14-én pénteken reggel 6-kor még nem lesz a számláján az összeg.
Felháborító némelyik ember hozzáállása itt komolyan, felnőtt létére egyesek agyon csapnának egy postai kézbesítőt, mert MA nem vitte a pénzt. Szép napot mindenkinek.
El írtam bocsánat! Utalásokat!
Hat neked minek kell beleszolni a nagyok dolgaba.ha nyugodt vagy legyel buszke magadra.senki nem volt rad kivancsi.csak nem szeretem a hulye beszolasokat innen indult az egesz.
Van info, csak nem fogadtad el senkitől, hogy valószínűleg nem jár neked.
Most írta illetékes ember, hogy a banki utálosak még nem kezdték meg!
Olvasni tudsz?
Belinkeltem az egyetlen szabályt, ami vonatkozik rá, az pedig február 15-e. Az összes többi a szerencsétlen kormány próbálkozása, hogy ha egy kicsit korábbi dátumot írnak, talán teljesíthető(nem rajtuk múlik), és akkor az ilyen ingyenélők megnyugszanak.
Elég agyas vagy te, idegbeteg barom. Nem tudom , mire jó ez neked. Lásd be, nem fogod jobban érezni magad, hogy itt okoskodsz. Nézzél már magadba! Mindenki várja, ahogy én is, de attól még nem megyek neki másoknak! Nem fogja elvenni senki a pénzedet, ne aggódj. Hiszti.. Menj szobára, hátha megnyugszol.
Nem is az a bajom, hogy mikor.
Hanem: nincs info arról, hogy kapom, vagy nem. Elvált vagyok pár éve, de jogosult.
Ugyan ugy szidnam a komuvest.a festot.a villanyszerelot akinek van egy hatarideje es nem vegez idoben.
Elég nagy baromarc vagy, de ha már ennyire jól vagy tájékoztatva, az miért kerülte el a figyelmedet, hogy a határidőre azt írták már, hogy február 14-ig kell megkapni mindenkinek?! Annyiban más ez az egész, hogy ez nem a fizetésem, hanem a visszatérítés és itt ezek a határidők vannak, amiket be kell tartani és a technika miatt arra is számítaniuk kell, hogy bármi lehet és akkor rajtuk kérik számon! Ha meg nincs épkézláb hozzászólásod, akkor minek vagy itt fent?!
Kepzeld van egy parom akinek ugyan ugy jar vissza.
Igy mar ertem hogy van ennyi idod osszehordani ezt a sok marhasagot.
Akkor miért szidod a postát??
Kártyára bőven van még határidő megkapni. 😊
Akkor mit osztod itt az eszet a kesesekrol... 😁
Nem mintha közöd lenne hozzá, de tudod a közel 17-20 éves "gyerekek" már nem annyira igénylik a közös játékot. 😂
Az szar lenne mert en szamlara kapom
NEM teged vartalak hogy felvilágosítást adjal mert olyan okos vagy
Postas lennék a tiedet másnak adnám 😂
Te is sokat lehetsz veluk ha folyton irogatod a hulyeseget:))))
Nagyon korlátolt vagy! Mondom magyarkozlony.hu.
Gondolom életedben nem olvastál még el soha egy jogszabályt sem!
560/2021. (IX.30)-as kormányrendelet.
Te szerintem nagyobb barom vagy a tuskó megnyilvanulasoddal!🙂 En az ilyen embereket hagynám legutolsó percre h megkapjak, hadd verje őket a víz addig.😂
Na a masik agyas.te is postás vagy?
K...ára sajnálom a gyerekeiteket, de tényleg! Ebben felnőni, hogy anyát szétveti az ideg, hogy mikor lesz már pénz kenyérre?! Inkább üljetek le velük addig is játszani, az nem kerül semmibe.
Most irtad le a valaszt te barom.8ig kell kifizetni a fizetest is.ezt meg 4ig kellet volna.nem olvasol nem nezel tv csak a sajat faszsagodat fujod.leegetve magad hogy mennyi eszed van.
Sok ertelmetlen tuskó ember, tisztelet a kivételnek. A Postai dolgozok is emberek,nem robotok. Úgy elvan néhány ember magától szallva azt sem tudja mar mit írjon kínjában.Akinek jár ugyis megkapja, lehet 1-2nap csuszassal.Ha megkaptak utanna ismét jön mikor lesz a következő adag penz mert elfogyott az előző osztás.Mi lett volna ha semmilyen pénzt nem kaptak volna vissza?Nem jutott volna kenyér vagy mi?Penzehes népség, tisztelet a kivételnek, most kaptak pénzt a napokban, annyira penzhiany van h képesek lennének egymást megfolytani.Bekellenne osztani a penzt nem itt ugrandozni, osztani az eszet.Ocsaroljak a postasokat azzal azt hiszik hamarabb lesz pénz vagy mi? Szanalmas népség...😏Van az SZJA-n kívül más kihordani való is nekik, vagy erre nem gondol senki... Nevetséges... 😬
Teszek rá, hogy mit minek tartasz! Gondolkodni képtelenek azok ti vagytok! Február 15-ig kell mindenkinek megkapnia a rendelet szerint, ez a hivatalos dátum, ami még igen messze van. Addig senki ne hepciáskodjon itt, mert nincs miért.
A munkahelyeden ha 8-áig van fizetés a szerződésedben, akkor már 3-án vered az asztalt? Gondolom nem. Akkor ez miben más?
Igy van.azota is várom a kenyer árát de nem akar utalni.Nem érdekelne a dolog ha nem hangoztatták volna hogy aki postán kapja az 4ig megkapja.Mindenki aki dolgozik legyen az bármi ugyan ugy idore elkell keszulni vele nem mondhatom azt hogy majd ekkor meg akkor lesz kesz foleg ha meg van szabva egy hatarido ami itt 4.e volt.
Felháborítónak tartom a hozzászólásodat, mert honnan tudod te, hogy kinek mire és miért van szüksége a pénzre?! Ráadásul arra a pénzre, amit tőle levontak év közben? Egyébként meg mindenkinek a magánügye, hogy miért várja nagyon a postást vagy az utalást! Szerintem kellene egy kicsit gondolkodni, mielőtt valakinek ilyen hozzászólást írunk!!!
Látod...
Hétfőn biztosan viszik. En nem reménykedem, szerintem mi kártyán pont 14-èn kapjuk majd. 😅
További ajánlott fórumok: