Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
haho!!!!!
NEm latszodtok ki a sok kajabol???
Sziasztok!
Én meg azt hittem majd alig győzök visszaolvasni...De nem igazán jártatok erre a Húsvét alatt...Remélem jól telt ez a hosszú hétvége is mindenkinek!
Szép napot!!
Sziasztok!
Én most"eltűnök"...De csak pár napra:)Még este lehet"rátok nézek"...Jó hétvégét mindenkinek!!
SZép napot!
Sziasztok!!
Teljesen igazad van,én is ahelyett h.folyamatosan itatom az egereket,és tömöm magam,összekaphatnám már magam...
Ma se tornáztam,csak "karra" meg "arcra"...emelgettem a kezem,h.tömjem a kaját magamba.
Jó mondjuk most nem panaszkodom mert végre vettem uj rucikat magamnak amiben nem érzem olyan fosnak végre magam:))
Na én még csak probálkozom sajnos,de lesz ez még jobb,remélem:))
Lehet, hogy megint nem lesz tul nepszeru amit irok, de kikivankozik belolem: szoval szerintem ha komolyan, kilepve egy kis idore a komfortzonabol dietaznanak a fogynivagyok, akkor senkinel nem tartana tobb honapig/evig a fogyokura. Zaros hataridon belul el lehet jutni a sulytartasig!
Nekem is nehez volt, en is csak az utolso par kilotol akartam megszabadulni, hozzam is ragaszkodtak volna, csak ugy dontottem, ha mar csinalom, akkor 100%osan csinalom, mert annal rosszabb nincs, amikor le is mondasz sok dologrol, ugymond "szenvedesnek" tunik az egesz, de eredmeny meg meg sincs... tudjatok: Tedd vagy ne tedd, de soha ne probald! A probalkozasnal nincs rosszabb es kimeritobb, mert az pont a rossz kombinaciot hozza.
Jo reggelt!
Mizujs Csajok? Engem fenekbe kellene billenteni, a heten meg nem tornaztam!! Nem is emlekszem mikor volt ilyen 3 napos kihagyasom utoljara... de most huzos napok vannak mgottem. :( Ma viszont tuti lenyomok valami kemeny kombinaciot!!
Nem valami sok gép van...De a lényeg,h.mozogsz Acska...:)
Klári!Súlytartás?!Hmmm...Bárcsak ott tartanék...:D
Tenyleg osszesen 2 gep van a teremben?? Vagy csak ennyit hasznalsz?
Amugy annyira sokat nem foglalkozok a sulytartassal, vagyis nem ez tolti ki azert a gondolataimat. :) Csak a reggeli merlegeles utan szoktam elgondolkodni rajta, azert jo lenne megtartani ezt a -5.5 kilot, ha mar igy lement rolam! :)
Te is tul sokat gondolsz ra mint
Vicus. legyetek kicsit lazabbak, ne gorcsoljetek annyira ra!
Szia,
en itt vagyok, csak el vagyok foglalva a sulytartasi parammal, probalom beloni hogy lenne jo. Egyik nap feljebb megy, utana meg megint rekordalacsony szamot mutat a merleg, persze ez utobbinak meg mindig orulok, pedig mar meg kellene allnom.
Amugy ma itt is esik, de nem baj, ugyis dolgozom egesz nap. :(
Koszi. A heten csak 2szer tudok menni es jovoheten is, mert husvet lesz, hetfon, kedden zarva es most nekem kene sutni/fozni.
12ken jar le, nem tudom mit csinaljak, menjek meg vagy sem, menjek inkabb szaladni vagy sem... Az a baj, hogy a paja ahova mennek, hogy ne aszfalton szaladjak, a varos masik vegeben van, kocsival kell menni es akkor tobbe kerul a benzin mint a havi berlet.
Jó reggelt!
kezdünk megint"eltünedezni" innét...:S:(
Remélem csak azért mert mindenki kint a jóidőben(nálunk most esik az eső...:(:() tölti a napjait(ha éppen nem dolgoztok)....Vagy tojást festetek a locsolóknak?:D
Szép napot!
Voltaam fitnesen. Gyorsgyaloglas 2 km, aztan 10p bicikli, ujra gyorsgyaloglas 2 km, 10p bicikli es hasizom.
Elegge untam, mert megint egyedul voltam.
Sziasztok!
Vicus!Talált!De nem volt nehéz kitalálni,igaz?:D
Nekem eltelt a hétvége,de nem volt a legszuperebb hétvégém...
Acska!Én is remélem,h.az időjárás nem szúr ki velünk úgy,mint tavaly...
Klári!Köszönöm(itt is),a kaja tippeket...
Zsu??Tényleg merre vagy már?
Szép napot Csajok!
Hello, merre vagytok? Hogy telt a hetvege?
Mi kicsit setlatunk szombaton, azert kicsit, mert mire elindultunk megeredt az eso es egyre jobban esett. inkabb hazajottunk, minthogy megfazzunk:9.
Remelem nem lesz ugy az iden is mint a tavaj, azaz hetkoznap szepido es hetvegen mikor lenne idonk kint lenni esik az eso.
Helló csajok:))
A második hétvégém,amit sikeresen teljesítettem diétaügyileg:))Olyan jó érzés:))
Holnap egy kemény fenékprogramom lesz.
Krisztácska a piros felsős vagy,tutira:))
Kinek mi a terve a húsvét előtti hétre?Szoktatok ilyenkor enni az ünnepi kajákból?
Zsu,szépen eltüntél....:((((
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?