Szerintetek érdemes így tovább szedni a gyógyszereket? (beszélgetés)
Szerintem kicsit lazits, mert nagyon ugy latszik, hogy hibaztatod magad, mert nem jon ossze. Relax! 2 szer mar osszejott, harmadjara is fog, csak turelem. :)
Tudom nehez, mi is csak varakozunk egyelore! Nehez idoszak, de "minden miert-nek meg van az azert-je"! :)
Szia Adri,
En ugy tudom a Clostit 6 honapig lehet szedni. 3 honap siman, es a kov. 3 honapot meg szigoru orvosi felugyelet mellett.
Amugy ha eddig is volt peteeresed en mar nem szednem tovabb. Ha nem volt, akkor is tartanek szunetet (nekem pl nem volt korabban) de miota a clostit abbahagytam, van magatol, bar ki tudja meddig, de legalabb az almult 2 honapban volt.
;)
Én tavaly beszéltem egy számmisztikussal. Tudom van aki nem hisz benne,Én is elég szkeptikus voltam de azért elmondom, hogy mit mondott.
Szóval ez tavaly októberben volt. Azt mondta, hogyha a fejem tetejére állok akkor sem fogok teherbe esni, csak a következő születésnapom után. Ekkor le is álltam agyban a gyerek témáról. És nem csak ez az infó volt ami meggyőzött, hanem azok amiket a páromról és a fiamról elmondott. Olyan dolgokat, amiket csak olyan tud aki ismer minket. Szóval elkezdtem hinni neki;)
A születésnapom február végén van;) Áprilisban volt egy terhességem, de valszeg csak kémiai.(Azt is mondta, hogy több testvére is lesz a fiamnak, de ebbe beletartoznak a meg nem születettek is) Júniusban pedig újra sikerült, és már a 11 hétben járok;)
Annyira meggyőzött, hogy egyik percről a másikre leálltam a görcsöléssel. Ráadásul márciusban elkezdtem diétázni, és 8 kiló mínusszal kezdtem neki a terhességnek. Nagyon sok minden van, ami a teherbeesést befolyásolja, és ezek között nem feltétlenül a jó időzítésre gondolok. Sokkal több minden dől el fejben;)
És nem csak nálunk. A párom is sokkal lelkesebb volt, amikor látta, hogy a szex nem csak a gyerekgyártás miatt lényeges;)
Szia adri!
Nem tudom meddig lehet szedni a clostit, mert én még csak mostanában fogom elkezdeni. Viszont azt tudom, hogy az elmúlt 4 hónapból 3-mat azzal töltöttem, hogy nagyon akartam terhes lenni és természetesen nem jött össze. Folyamatosan annak éreztem magam, mindenféle jelet bebeszéltem aztán néhány negatív teszt és negatív UH után úgy döntöttem, hogy ezt többet nem vagyok hajlandó átélni.
Mikor ezt tudatosítottam magamban, olyan érzésem lett, mintha egy nagy kő esett volna le a szívemről.
Azóta bár megteszek mindent amit az orvos kér, beszedem a gyógyszereket és elmegyek vérvételre, stb. de ezen kívül elhessegetem a gondolatokat, amik a teherbeeséssel kapcsolatosak. Persze terhes még nem vagyok, viszont sokkal könnyebb lett az életem.
Próbáld meg te is, húzz egy vonalat. Remélem tudtam segíteni
Nem tudom, hogy meddig lehet szedni, anno én inszemeknél szedtem.
Hivd fel az orvosod, Ő megmondja, hogy mit tegyél!
Szia!
Én is szedtem clostyt de nekem semmit nem használt. Mi több mint 3 éve próbálkozunk a kistesóval, és most hogy nem ezen járt az agyam, más dolgokkal kezdtem foglalkozni, rögtön összejött.
Nem tudom nálad a hátteret, de ha kell a támogatás, akkor szedd tovább a gyógyszert, de agyilag is ki kell tudnod kapcsolni;)Sok sikert!
Szia adri!
Igen, a reményt soha ne add fel!!
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Magas vérnyomásra, felírt gyógyszert életfogytig kell szedni. Miért?