Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Aki önzetlenül szereti a másik felet, és valóban egyedül van, és csak az adott férfi a főfő az életében az nem bírja ki a 10 év szeretőséget. Sem ülve, sem állva, sem sehogy.Pontosan azért mert szereti és mert fáj neki a dolog:)
Max:5 év. Maximum
Valoszinu megfenyegette hogy kasztralja ha nem latogatja rendszresen 10 even keresztul:)
Szerintem te egy olyan pasi vagy,aki felrejart jol erezni magat az asszony mellett,aztan valaki jol lehuzott egy gyerektartas erejeig.
Ilyen hangnemben no nem ir.
Aha:DD Az ilyen mesékbe nem hiszek.
Az az ember aki egy férfit valóban önzetlenül szeret, az nem bírja ki a 10 év szeretőséget.Csak az aki érdek-érzelmek nélkül..
Te miért vagy ilyen rosszindulatú?
Vica szerelmes volt, naív, rózsaszín ködbe élt, és azt hitte el, amit hallani akart.
Neki nagy tanulópénz volt ez. Tíz év! Ritka naív, vagy társfüggő, vagy szeretetéhes nő lehet.
Attól nem kell mégegyet belérúgni, és őt beállítani bűnbaknak. Kettőn áll a vásár. Van, akit 10 évig lehet "fogni", látod....
Én továbbra is amondó vagyok, hogy reálisan kellene nézni a dolgokat, hogy vajon a pici, ha megszületik, milyen életkörülményekben fog élni.
Sokkal fontosabb most az a kérdés, hogy nincs munka, nincs segítő család.....jelen helyzetben ezen kéne elgondolkodni, és cselekedni, nem a múltat boncolgatni!
Persze kívülállóként ez mindíg mindenkinek jobban megy!
Igen, tudtam róla, hogy van a párja, viszont az, hogy nem tett nekem ilyen- olyan ígéretet, nem igaz.
Fűt- fát, vadvirágot ígért (egy egész erdőt kaptam így), csak ne tegyem ki.
Nem kihátrálni:DD Egyszerűen nem kell neki a nő:)
Ha kellett volna neki, valóban mint ember, mint társ-nem lett volna 10 év szeretőség:D
Egyértelműen felelős a pasi is.Ha valakivel együtt vagyunk,akkor védekezés mellett is becsúszhat hiba..., ezt minden felnőtt embernek tudnia kell.Vagy,ha nagyon parázik a terhességtől lehet gyógszer+óvszer kombinácó.Gondolom a pasi nem igyekezett óvszert húzni...És csak annál az oknál fogva,hogy nem a pasi hordja ki a gyermeket,(így könnyebb helyzetben van,nem ő viszi vásárra a bőrét..)már el is fogadható egy"én nem akarom"mondattal a felelősség kérdése? Ha nem is kíván részt venni a gyermeke életében, azt minimumnak érzem,hogy valam kis támogatást adjon.
Bírom,hogy valaki kettős életet él 10 éven át,majd sunnyog,félti a kis szaros életét,mert képtelen megküzdeni.
Viszont az eszed sosem írta felül az érzelmeidet....tehát most sem fogsz "ésszerűen" dönteni, ami ez esetben sajnos az abortusz lenne, és utána új életet kezdeni!
Mert gondolom az eszeddel tudtad, már pár év után, ha nem lép a pasi érted, akkor soha nem is fog. Bíztál benne, hittél nek.
Őszintén! Most miben hiszel, miben bízol?
Nagyon nehéz egy gyereket egyedül nevelni, pláne együttes érzelmi és anyagi támogatás nélkül
Szia! Nem olvastam el az összes hsz-t, nem is érzelmi alapon kívánom megközelíteni a dolgot.
Nem vagyok abortuszellenes! De!
Mi az exemmel közösen akartunk babát, szétmentünk, és egy éve teljesen kifordult magából, nem keresi a gyerekét, és egy fillért sem fizet több mint egy éve. Nos, én dolgozom, nem minimálbérért, édesanyámnál lakunk, ez nagy segítség, és még így is (munka + segítség mellett) rettentően hiányzik az a sz@ros 20 ezer Ft gyerektartás is.....
Neked nincs munkád, nincs családi háttered.....őszintén, belegondoltál mi vár rád, rátok? Én sem gondoltam, hogy egy gyerkőc "ennyibe kerül".....gyes-ből pedig mire mész?
Őszintén nem értelek erről az oldalról. Az érzelmi részt természetesen megértem, csak próbálom picit más oldalról megközelíteni a dolgot.
Egyébként szörnyű, hogy a fiamnak egy éve nincs apja.....annyira fáj ez nekem....
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?