Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Felteszek egy kérdést az itt lévő embereknek,kíváncsi vagyok,kinek mi a véleménye,hogy cselekedne.
A kérdésem a következő.Ti borítanátok a bilit a cikk író helyében?
Magyarul napvilágra hoznátok,hogy igenis szültetek ennek a férfinak egy gyereket.
Már csak azért kérdem,mert én fel nem tudom még mindig fogni,hogy ezt hogy lehet eltitkolni.Ennek évek múltán súlyos következményei lehetnek.Vagy csak én látom rosszul?
Hát igen ezt szajkózom már mióta!
Á én még csak 23 éves vagyok, nyilván egy naiv kis p*csa. :)
Rám ne hallgassatok, majd csak 20 év múlva....pf
Köszi, csak már annyian elástak a kakiba, mert elmondtam a sztorimat, h már nyakig ér.
Bakter!!
És hullámzik is!! :)
ez olyan édes!
Ti hány megerőszakolt pasiról hallottatok?
Szex nem jön létre merevedés nélkül, ha pedig az megvan, akkor az ,ár nem számít erőszaknak!
Kivétel ez alól a bediszkódrogozott szegény fickók, akikkel jól kitolnak a csajok, csak hogy megdugja őket vki. Vagy fordítva
Azért tőlünk vár NEM MEGÉRTÉST, hanem SEGÍTSÉGET, mert mi is nők vagyunk! Talán mind tudjuk, milyen az, mikor elhagynak, megcsalnak megaláznak minket- látszólag ok nélkül!
De ismeritek Ti is: Bűn és bűnhődés! Ok-okozati összefüggések! Vagy egy agyalágyult a csávó, és valami komplexussal küzd, ha megcsalja a feleségét, aki MINDENT megtesz érte. Érted-e mire gondolok?
Egy nő csak akkor mászik rá nős pasira, ha szintén dilosz, vagy mert erre van szüksége. SEMMILYEN FÉRFIT, AKINEK TÖKÉLETES KAPCSOLATA VAN A FELESÉGÉVEL, NEM LEHET MEGCSALÁSRA KÉSZTETNI!!!!
Mostmár szólok Diófejkapitánynak!
Én is véleményeket vártam/várok a cikkeimhez, de....
normális hangnemben, és nem a szó szerint lehülyézést. Azt meg pláne sajnálni tudom csak, aki leqrvázza Encit! 34évesen gyerekre vágyott, és nem valószínű,hogy egy babával akarta volna magához láncolni a szerelmét. Ketyeg ám 30felett a biovekker is!!!
Nem azt mondtam, h simizzük meg a buksiját és súgjuk a fülébe, h jó volt kislány.
Na de! Kérdem én!
Hány olyan hölgy írt ide, aki szerint a megcsalás csak a férfi bűne, v a szeretőé???
Sztem, van itt olyan is, aki szerető. Van olyan is aki megcsalt fél, és ezért pocskondiázza Encit!
De most az a a legfontosabb, h Encinek támaszt nyújtsunk, h túl tudjon lépni. Attól, h valaki leribancozza, ill emberi hulladéknak tartja, attól már nem változik semmi. Csak annyi, h az amúgy is vérző szívébe még megforgatjátok a kést.
Kell ez????
Tévedsz, a cikk írója nem baráti szóra várt.
Véleményekre volt kíváncsi, a véleményéért pedig szerintem senkinek nem kell elnézést kérnie, akár pozitív, akár negatív.
Nem írta, hogy csak pozitív véleményeket vár, azt írta, véleményeket vár.
Szó szerint ezt:
"A történetemet azért írtam le, mert kíváncsi vagyok, mások hogy látják ezt a dolgot kívülről, mert én képtelen vagyok objektíven nézni a dolgaimat, bár érzem, hogy ami történik az már messze nem normális, sőt megalázó."
ha a mindennapokban nem is lehet rá számítani - sőt nem is szabad - az törvény előírta kötelessége, hogy anyagilag támogassa a kislányt! és ezt ideje lenne tudomásul vennie.
az előtörténetből gondolom, nem venné szívesen, ha bíróság mondaná ezt ki. talán így "önként és dalolva..."
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?