Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Akkor jó,és kívánom így is maradjon!!!:-))))))))
Sajnos én nem mondhatom el ugyanezt.De nem baj...régen volt!!!
tudod a párom nekem mindig azt mondja amikor ilyen kis hitetlen vagyok, hogy: indulj ki belőlem...
:DD
Nemigazán indokolnak legtöbb esetben.....
Ahhoz vér is kell a pucába!!!
Vagy legtöbbször tényleg csak mondvacsinált az indok,adott volt egy lehetőség és eszerint döntött!!!Szerintem ennyi....
Mindig lehet okot találni,ha az ember nagyon akar,hogy "no erre fogom a dolgot"
Persze léteznek valós problémák is....
csak benéztem,meg végigolvastam, de mennem is kell már fürdetni...
számomra minden hozzászólás fontos, nekem most a bántás is segít legalábbis úgy érzem...
viszont indítottam naplót, akik nem köpködni akarnak, azokat szívesen látom :)
Na igen!!!Én sem arra lennék kíváncsi....
Mennyire lehet úgy objektív a dolog....pffff:-)))))))
Köszönöm:-))))))
Szeretném annak hinni magam!:-D
Szebb?? - nem.
Csinosabb, - nem.
Ápoltabb?? - nem.
Okosabb?? - nem.
Háziasabb?? - nem.
Megértőbb?? - nem.
Akkor milyen?? - más...
Hát elég gázul éreztem már én is magam! De elült a vihar, és megjelent Enci! Ennek örülök! Hogy vagy? Azt a sok butaságot el ne olvasd, amit ide irkáltak sok ilyen-olyan emberek! :D Kérlek!
Tök mindegy, miért bomlott fel az a másik házasság. A gyermeked jövőjét nem befolyásolja!
Te viszont igen! Igyekezz úgy tenni, h a gyermekednek legyen a legjobb, akármennyire fáj is ez neked. Ami történt, megtörtént. Kár rágódnod rajta!
Judy, gondolod, hogy miattam széledtek szét?
Mondjuk nem bánom, mert gáz volt itt ez a csata :)
Én nem szeretek ítélkezni....soha nem tudom merre visz az élet.
Akit ma leszólok,lehet holnap magam kerülök a bőrébe.
A szerelem nagy úr,sokszor nehéz tiszta döntéseket hozni,de azért írtam,hogy jobb a földön járni azért nyitott szemmel,hogy időben lépni tudjunk,ha baj van,és ne engedjük magunkat megalázni.
Mindettől független én még hiszek abban,hogy léteznek szép,őszinte kapcsolatok,talán ezzel én is naiv vagyok.
Azért csak jobb a földön maradni,de természetesen vannak emberek akiknek annyira fantasztikus a kapcsolatuk,hogy szinte már mese!
Sajnos keveset látni,de van....
Nagyon sajnállak, ez a pasi beteg, kezeltetni kéne. Amiket leírsz, ha csak a fele is igaz...te meg rab vagy. A saját szerelmed rabja. Mert az nem szerelem, hogy felcsinállak mert gyereket akarsz, aztán legyél a kutyám...
Bocs, de nem értem miért írtad ezt le, hiszen az eszeddel te is látod mi a helyzet.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?