Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
te aztán baromi pesszimista vagy!
Attól, h az egyik megcsinálja, attól még a másik nem biztos, h meg fogja tenni!
Mindenkinek megvan a maga értékrendje!
én nem vagyok fehérmájú, nekem nem kell extra lóvé!
Nekem bőven elég, amit a párom nekem nyújtani tud!
nem figyeltél
Hogy még nagyobb legyen a csavar, a gyerek nem attól a nőtől van! Annak nyilván nem hagyta volna ott
Hát Veletek aztán nehéz szót érteni!
Nem, nem adta írásba. De tudom, h eszébe nem jutna! Akinek a pasijának meg eszébe jut, meg meg is teszi, akkor az gyorsan forduljon magába, h mit rontott el
Az egyszerit a gondolkodásra írtam, nincs ebben semmi rossz, az emberek többsége ilyen panelekben gondolkozik.
Az itt való önhergelést persze feleslegesnek találom, de a ti dolgoktok.
Mindenesetre én nem éreznék nagy erkölcsi fölényt, ha vadidegen embertársaimat emberi hulladéknak nevezném.
Nem bakker,nem bírja megérteni!:D
Homokóra!!!Mi van Veled???:D
nincs neked apakomplexusod véletlen?
Hát persze, hogy nem ok nélkül...te voltál az ok..
Nem ok nélkül hagyta ott az asszonyt! Én tudom, mi az ok, és nem egy ember támasztotta alá a történet valódiságát!
És tudod mit? Ha tehettem volna, már régen szültem volna neki gyereket! Neki a család az első! A lánya is rendszeresen van nálunk, szereti, gondoskodik róla! De gondolj, amit akarsz. Engem nem befolyásol. Előítéletek azok aztán vannak. Erre futja!
"Soha nem csallak meg!"Jah,de sokszor hallottam,szűzanyám!Aztán mégis....pépérppoppóóópó
Az a hülye,aki elhiszi egy szavukat is!:P
Kedves Homokóra!
Ne tévesszen meg a korom, lehet, h több szar dolgon mentem keresztül, mint Te azt el tudod képzelni! De ez nem ide tartozik. Ha meg nem bízom meg a pasimban, akkor ássam el magam jó mélyre! Én TUDOM, h nem csalna meg! Nem hülye! Ahogy én sem!
Nem olvastam el a hozzászólásokat, csak a történetet.
Jól érzed, Enci, valóban nagyon megalázó ez a helyzet. Én úgy gondolom,hogy ez a férfi soha a büdös életben nem fog benneteket felvállalni, nem fogja elhagyni a családját, ellenben téged lelki terror alatt tart. Amíg szereted, addig nem tudsz tőle szabadulni. Volt hasonló lélekvámpírral dolgom, csak az a megoldás, hogy megpróbálod meglátni az igazi arcát, s utána hiába könyörög.
Kitartást, s szebb életet, ilyent senki nem érdemel, mint amilyent most élsz...
Azt írtad az egyik hsz-edben, hogy mit nem adtál volna, ha te apa nélkül nőhettél volna fel..nem is kell egy gyereknek ilyen apa, mint a fórumindító szeretője..
Kérdezem én...akkor te kinek fogsz majd gyereket szülni?
Jesszus Isten!
1 évvel fiatalabb mint én...mennyire másként gondolkodunk...
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?