Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
hagyjattok mar abba. en figyelhetnek egy kicsit jobban . O pedig nem tud banttani.Mezo:nagyon koszonom ,hogy felhivod a figyelmem,
a hibakara,de tapintatosabban is fel lehett hivni vallaki figyelmet.egyszer megbanthatsz olyat akit nem szerettnel
Ne haragudj, de igaza van.
Bárki ír egy nyilvános fórumba, a minimális elvárás, hogy a magyar helyesírás szabályainak megfeleljen.
Ez nem csak tisztelet az olvasók felé, hanem egyszerűen kellemetlen elolvasni az ilyen borzasztó helyesírással megírt kusza szöveget, sőt néha érthetetlen is.
Olyan nagy nehézséget okoz bekapcsolni egy helyesírás-ellenőrzőt? Pirossal aláhúzza a hibás szavakat. Ha már van internet, meg kell tanulni használni. Legalább ennyit mindenki megtehet.
végülis kiírta és senki nem halt bele, hál isten.
:)
Én nem tudom hallod!!!
Bár belelátna az ember a fejükbe...
De manapság a nők sem sokkal különbek....csak mégis más az indíttatás!!!
elég hihetetlen! Akkor azoknak valami baj van a fejükkel! Vagy túl fiatalok még -(30alattiak), vagy csak maguknak sem merik bevallani, h mi az igazság.
Szerintem
Enci!
Mikor veszel már be a naplód olvasói közé?
Ott vagyok a várakozóban.
Idemásolom a 115-ös hozzászólásomat:
Ebből a kapcsolatból te sohasem fogsz kilépni, és nem is lehet, mert ez a férfi a kislányod apja. Nagy hiba volt ilyen bizonytalan és túlfűtött érzelmekkel teli helyzetben világra hozni, de ezt már nem lehet visszacsinálni.
Mostantól szerintem rendezd be úgy az életed, mintha elvált gyermekes anya lennél. Tehát a láthatáson kívül ne legyen semmi közöd az apához. Nem számoltathat be a magánügyeidről, nem ellenőrizhet. És te sem őt.
"DE mivel iszonyat mód függök érzelmileg ettől az embertől, ez nagyon nagyon nehéz. "
Szerintem így próbálj távolodni:
- először a pénzügyi kapcsolatot kell befejezni, mindenki adja meg a másiknak, amivel tartozik
- utána beszéljétek meg, igényt tart-e arra, hogy a kislányoddal kapcsolata legyen, és ha igen, milyen időközönként (szerintem erről le fog mondani)
- ne kezdeményezz találkozást
- ne írj e-mailt, sms-t, ne telefonálj
- ritkítsd a válasz-sms-eket és telefonokat, mondjuk először csak minden másodikat vedd fel, aztán minden harmadikat stb. végül soha ne legyél elérhető. Üzenetet hagyhat pl. a szüleiden keresztül, ha a gyerek érdekében múlhatatlanul fontos (pl. kiderült egy öröklődő betegsége)
Amire most koncentrálnod kell, hogy a kislányod apa nélkül is viszonylag épségben nőjön fel.
Nehéz lesz, mert téged a véred hajt és nem tudsz higgadtan gondolkozni.
Egyelőre férfimintát kaphat otthon a te édesapádtól, ami persze nem ugyanaz, de valamennyire pótolja.
Ha sikerült megszabadulnod és függetleníteni magad attól a családos embertől, akkor lehet, hogy lesz valaki olyan társad, aki a kislányod életében is betölti az apa szerepét. Javaslom, hogy ha férjhez akarsz menni, ne a szerelmet kergesd és ne a vörös kendőt rázogasd a bikák előtt. Próbálj meg találni egy olyan kapcsolatot, ahol nem az érzékek dominálnak, hanem a megbízhatóság és a megbecsülés.
Ja...igen értelek!!!!
Hát annyira egyedi kit miért csalnak meg,ez az elhanyagolósdi élő dolog,de van hogy sz sincs erről.
Olvastam egy felmérést erről,miszerint azok a férfiak akik csalják a feleségüket,74% állítja,hogy semmilyen konkrét hibát,okot nem tud felhozni a nejével,vagy a párkapcsolatával kapcsolatban,ami miatt tette a dolgot...
Jaja!
Van benne valami!
De mindig elsőnek kell lenni a kommunikációnak,hogy meg tudják beszélni mi folyik,és ismertetni az igényeket....ha nincsenek alapvető dolgok meg,akkor nem kell mindenáron ragaszkodni a kapcsolathoz...
Az gyávaság,félelem...
Majd küldd a topik címét!!
Egyébként mennyivel jobb a hangulat, tényleg.
Ha mondhatok valamit. Bár nem biztos, h terem itt még nekem babér. Képzelj el egy nőt, két gyerekkel -2 évesek múltak mindketten- könyvelőként dolgozik, még otthon is! a Férje megtesz mindent érte, tkarít ha kell, játszik a gyerekekkel stb...
Este a férj hullafáradtan lefexik, várja a feleséget, aki még mindig a gép előtt ül. Reméljük dolgozik. De nem. Chatel valakivel. Így telnek el hónapok! És mikor a férj találkozik az alkalommal, hát kihagyja, mert szereti az asszonyt. De nem biztos, h ez így megy egy életen keresztül. Példa volt
Vannak!!!
Sokan!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?