Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Amit főztél edd is meg.
Le szállok én rólad,ne aggódj.Már érzem a nyelved hegyét:DDDDD
Na de lányok... Egyébként is szerintem lerágott csont.
Van, aki "védi", van aki izomból elítéli.
Van, aki megválogatja a szavait, van, aki nem.
Ettől vagyunk mások, de nem mindenképp emberek.
És Sellő... vagy olvass vissza, vagy ne véleményezz csak 1 hozzászólást. Mert az nem jó.
Hallod ezt Sellőpicsa,itt a bizonyíték,hogy érveket ütköztetünk össze a többiekkel,és én Nem ítélem el.Tudsz olvasni?
Tény,hogy hibázott,megértem a felháborodásokat is,hiszen az ember belegondolja magát a szituba,ki feleségként,ki pedig a másik oldalként,én sem lennék a feleség helyébe,ezt írtam is,de a baj megtörtént,most már az a kérdés,mikor fog kiderülni a család számára,hogy van egy 3. eltitkolt gyermek.Mert a fekete leves még ezután következik.Én azt mondom,vállalják mindketten a felelősséget.Mint mondtam,veri a sors eléggé a cikk íróját,ennél nagyobbat már ne rúgjunk rajta,én most,ebben a pillanatban jobban haragszom a férfire,aki két nőt vágott át,legjobban a feleséget.Persze nem elhanyagolhatóak a gyermekek,akik egész életükben szívni fogják a levét ennek a kapcsolatnak.
...nem a mi dolgunk megállapítani,nem ítélkezhetünk felette. A baj már megtörtént, tanácsokat lehet adni finoman megfogalmazva is,mert elvileg azt kér a cikk írója...
Szerinted miért kér egy ilyen illető tanácsot. Amikor elcsábított egy nős férfit, akkor nagyon is jól tudta, hogy mit csinál. Én igenis elítélem ezeket a szeretőket.
Az,hogy a fórumindító mekkora ri..nc,azt nem a mi dolgunk megállapítani,nem ítélkezhetünk felette.A baj már megtörtént,tanácsokat lehet adni finoman megfogalmazva is,mert elvileg azt kér a cikk írója.Nem tudja mit merre,meddig.Mi könnyen mondjuk az áldást,mikor nem vagyunk olyan helyzetbe mint ő,így kívülről könnyű okosnak lenni.
Leírtam,mit tennék,de abban is vannak ellentmondások,hiszen nem csak a férfi szenvedne megérdemelten,hanem a feleség,és a gyerekek is.Mert akkora cirkusz lenne ebből otthon,hogy csak na.Már én sem tudom,mi lenne a jó,de ha a helyében lennék,akkor biztos kitálalnék,szerencsére nem vagyok a helyében,és még így tudok józanul gondolkodni.
Á értem, szóval ez teljesen normális? Na ne én legyek aki miatt így alakul! isten nem ver bottal, mindig utoléri a sors az embert...
Szóval jobb felcsináltatni erőszakkal fondorlatos módon a "szerelmünkkel" csak mert ÍGY AKARJUK?
Legnagyobb baromság és szégyenletes!
Mit lehet ezen tisztázni? A pasinak soha nem fog kelleni, mert egy jó kaland volt, tetszett a hiúságának... ő is hibás, de a fórumindító inkább,mert úgy rátapadt,mint légy a légypapírra...Nem lett volna egyszerűbb lezárni, ha tudom, hogy van 2 pici gyereke, már zűrős...úgy csinált,mintha csak egy pasi lett volna a világon, nincs ok, amiért megértsem!
Vállalta? Túlzás, én inkább kierőszakolásnak vélem, csak színezve van. Áltatja magát, soha nem hagyja ott a családját, vagy mindenhova pottyangat gyerekeket? Azért kiváncsi lennék a másik fél véleményére is, mert nagyon úgy látszik, hogy egyoldalú volt a dolog... szegény gyermek...
Ó, én hány ellenpéldáról tudok.
A szép, csinos, inteligens feleségét elhagyta a gyerekekkel együtt. Miért?? Ki érti a férfiakat?? Az új nő nem szép, nem inteligensebb és még nem is fiatalabb a réginél- mégis eldobott mindent a férfi érte.
Nem lehet általánosítani.
Az első felvetésre: a pasik mások, mint mi vagyunk. Nekik egy kis félrelépés nem olyan nagy ügy, képesek mindenféle érzelem nélkül is lefeküdni bárkivel, és a legtöbbjük nem hagyja ki a kínálkozó alkalmat. Akkor meg pláne nem, ha tudja, hogy a feleségét és a gyerekeit nem fogja elhagyni senki kedvéért.
És itt vannak a nők eltájolva: azt hiszik, hogy az újdonság varázsa mindenképpen felülírja a régi kapcsolatot. Amit természetesen az elcsábított férj be fog fejezni. Miért ne tenné? Itt van az új nő, szebb, fiatalabb, kívánatosabb, mint a feleség.
És vár, vár, reménykedik. Van, hogy évek telnek el, mire rájön: az elcsábított apa nem fogja elhagyni a családját. Azok fontosabbak neki.
A másik gondolathoz:
Szerintem Enci nem a gyereket akart, hanem egy visszavonhatatlan erős kötést azzal a férfival, akit szeretett. Persze később lehet ezt másként is magyarázni, és igazad van, úgy a legjobb, hogy "mindenáron akartalak téged!"
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?