Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretőként anyává lettem fórum

Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
720. sellobaby. (válaszként erre: 719. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 23:20
remélem, böki a formás feneked!
719. Ronikutyi (válaszként erre: 718. - Sellobaby.)
2010. jún. 24. 23:19

Amit főztél edd is meg.

Le szállok én rólad,ne aggódj.Már érzem a nyelved hegyét:DDDDD

718. sellobaby. (válaszként erre: 717. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 23:17
Szállj már le rólam! Utolsó bunkó vagy, aki támad, nem vall normális gondolkodásra. Nem lehet normális hangnemben írni?
717. Ronikutyi (válaszként erre: 716. - Sellobaby.)
2010. jún. 24. 23:14
Kinyújtottad a nyelved?:P
716. sellobaby. (válaszként erre: 713. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 23:13
Ne aggódj, a kezdő lépést már megtettem!
2010. jún. 24. 23:11

Na de lányok... Egyébként is szerintem lerágott csont.

Van, aki "védi", van aki izomból elítéli.

Van, aki megválogatja a szavait, van, aki nem.

Ettől vagyunk mások, de nem mindenképp emberek.

És Sellő... vagy olvass vissza, vagy ne véleményezz csak 1 hozzászólást. Mert az nem jó.

714. Ronikutyi (válaszként erre: 712. - Sellobaby.)
2010. jún. 24. 23:10
A visszaolvasás nem megy mi?Akkor meg ne ugass!!!
713. Ronikutyi (válaszként erre: 712. - Sellobaby.)
2010. jún. 24. 23:09
Tehetsz egy szívességet:P
712. sellobaby. (válaszként erre: 706. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 23:05
IQ-LIGHT, és no komment!
711. Ronikutyi (válaszként erre: 710. - Bnedora)
2010. jún. 24. 23:03

Hallod ezt Sellőpicsa,itt a bizonyíték,hogy érveket ütköztetünk össze a többiekkel,és én Nem ítélem el.Tudsz olvasni?

Tény,hogy hibázott,megértem a felháborodásokat is,hiszen az ember belegondolja magát a szituba,ki feleségként,ki pedig a másik oldalként,én sem lennék a feleség helyébe,ezt írtam is,de a baj megtörtént,most már az a kérdés,mikor fog kiderülni a család számára,hogy van egy 3. eltitkolt gyermek.Mert a fekete leves még ezután következik.Én azt mondom,vállalják mindketten a felelősséget.Mint mondtam,veri a sors eléggé a cikk íróját,ennél nagyobbat már ne rúgjunk rajta,én most,ebben a pillanatban jobban haragszom a férfire,aki két nőt vágott át,legjobban a feleséget.Persze nem elhanyagolhatóak a gyermekek,akik egész életükben szívni fogják a levét ennek a kapcsolatnak.

710. bnedora (válaszként erre: 699. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 22:56

...nem a mi dolgunk megállapítani,nem ítélkezhetünk felette. A baj már megtörtént, tanácsokat lehet adni finoman megfogalmazva is,mert elvileg azt kér a cikk írója...

Szerinted miért kér egy ilyen illető tanácsot. Amikor elcsábított egy nős férfit, akkor nagyon is jól tudta, hogy mit csinál. Én igenis elítélem ezeket a szeretőket.

709. Ronikutyi (válaszként erre: 708. - A284cbe523)
2010. jún. 24. 22:55
Nem ő a cikk író,ő csak ugat a távolból!Le másokat,csak épp olvasni nem tud:SSSS
708. a284cbe523 (válaszként erre: 702. - Sellobaby.)
2010. jún. 24. 22:53
Én nagyon örülök annak, hogy abban a helyzetben vagy, amiben, mert a te akaratod gyümölcse... csak azt nem értem, miért nem élvezed ezt a gyümölcsöt.....pedig te érlelted azzá, ami
2010. jún. 24. 22:45
Elnézést,de felidegesítettem magam,nem szeretem,ha valaki nekem esik úgy,hogy végig sem olvasta az eddigi hozzászólásaimat.
706. Ronikutyi (válaszként erre: 702. - Sellobaby.)
2010. jún. 24. 22:41
Te miről beszélsz te idióta!!!Egész végig a cikk íróját védtem,pont hogy a többi hozzászólásban érzékeltem ezt a kifejezést,tanuljál már meg olvasni.Ne a pofádat jártasd bazd meg!!!
705. globus (válaszként erre: 704. - Diófejkapitány)
2010. jún. 24. 22:40
Részben igaz lehet, részben számít az is, hogy gyakorlatilag nulláról kell kezdenie az életét. Ritkán fordul elő, hogy a befogadó hölgy kőgazdag. Szex mámorának elmúltával nagyon is józanul gondolkodnak.
704. diófejkapitány (válaszként erre: 703. - Gavrilo1)
2010. jún. 24. 22:28
Mert gyáva. De máshoz nem volt gyáva...
703. Gavrilo1 (válaszként erre: 696. - Drnéni)
2010. jún. 24. 22:22
Senki sem beszélt a mennyországról- de talán a topiknyitó esetében sincs mennyország a férfi házasságában. Mégis marad?! Miért?! Ki érti a férfiakat?!
702. sellobaby. (válaszként erre: 699. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 22:21
Milyen jogon mersz leri..ncozni bárkit is? Gusztustalan vagy, igazán megválogathatnád a szavaidat. Nem tudhatod, mikor leszel esetleg Te is hasonló cipőben! Neked hogy esne, ha lazán leri..ncoznának? Milyen nő az ilyen? Áhhhhhhhh.....
701. drnéni (válaszként erre: 697. - Kingi7)
2010. jún. 24. 22:14
Jó volna, ha a dolgok ilyen egyszerűek volnának, de sajnos sosem azok. Bár lehet, hogy valakinek sikerül elhitetnie magával, nem tudom.
2010. jún. 24. 21:57
Hú, izzik ez a fórum.
699. Ronikutyi (válaszként erre: 698. - Kingi7)
2010. jún. 24. 21:37

Az,hogy a fórumindító mekkora ri..nc,azt nem a mi dolgunk megállapítani,nem ítélkezhetünk felette.A baj már megtörtént,tanácsokat lehet adni finoman megfogalmazva is,mert elvileg azt kér a cikk írója.Nem tudja mit merre,meddig.Mi könnyen mondjuk az áldást,mikor nem vagyunk olyan helyzetbe mint ő,így kívülről könnyű okosnak lenni.

Leírtam,mit tennék,de abban is vannak ellentmondások,hiszen nem csak a férfi szenvedne megérdemelten,hanem a feleség,és a gyerekek is.Mert akkora cirkusz lenne ebből otthon,hogy csak na.Már én sem tudom,mi lenne a jó,de ha a helyében lennék,akkor biztos kitálalnék,szerencsére nem vagyok a helyében,és még így tudok józanul gondolkodni.

698. kingi7 (válaszként erre: 691. - Ronikutyi)
2010. jún. 24. 21:30
Aki ilyen szituba megy bele, az meg is érdemli! Itt egyedüli szenvedő alany a gyermek, anyja önzősége miatt...
697. kingi7 (válaszként erre: 690. - Drnéni)
2010. jún. 24. 21:28

Á értem, szóval ez teljesen normális? Na ne én legyek aki miatt így alakul! isten nem ver bottal, mindig utoléri a sors az embert...

Szóval jobb felcsináltatni erőszakkal fondorlatos módon a "szerelmünkkel" csak mert ÍGY AKARJUK?

Legnagyobb baromság és szégyenletes!

Mit lehet ezen tisztázni? A pasinak soha nem fog kelleni, mert egy jó kaland volt, tetszett a hiúságának... ő is hibás, de a fórumindító inkább,mert úgy rátapadt,mint légy a légypapírra...Nem lett volna egyszerűbb lezárni, ha tudom, hogy van 2 pici gyereke, már zűrős...úgy csinált,mintha csak egy pasi lett volna a világon, nincs ok, amiért megértsem!

Vállalta? Túlzás, én inkább kierőszakolásnak vélem, csak színezve van. Áltatja magát, soha nem hagyja ott a családját, vagy mindenhova pottyangat gyerekeket? Azért kiváncsi lennék a másik fél véleményére is, mert nagyon úgy látszik, hogy egyoldalú volt a dolog... szegény gyermek...

696. drnéni (válaszként erre: 694. - Gavrilo1)
2010. jún. 24. 21:12
Én nem hiszek benne,hogy az átkozott harmadik a mennyországot dúlja fel. Legfeljebb akkor derül fény a nagy bajokra, amikor megjelenik.
695. drnéni (válaszként erre: 692. - 793a9334d7)
2010. jún. 24. 21:11
A gyerekakaráshoz: tudom, miről van szó, a tesóm készül most az egyedülálló anyukaságra. Náluk nőtlen, gyerektalan az apuka, de nem igazán akarta a babát, a tesóm viszont annyira, hogy ő is kerek-perec megmondta, nem hajlandó semmit tenni a teherbeesés ellen, ha úgy alakul, egyedül vállalja. És úgy néz ki, így is lesz.
694. Gavrilo1 (válaszként erre: 692. - 793a9334d7)
2010. jún. 24. 20:33

Ó, én hány ellenpéldáról tudok.

A szép, csinos, inteligens feleségét elhagyta a gyerekekkel együtt. Miért?? Ki érti a férfiakat?? Az új nő nem szép, nem inteligensebb és még nem is fiatalabb a réginél- mégis eldobott mindent a férfi érte.

Nem lehet általánosítani.

2010. jún. 24. 20:15
Sajnálom hogy sokan ilyen borúsan látjátok az eseményeket de én remélem hogy a kislány nem egy csonka családban nő fel hanem enci igenis megtalálja a számukra megfelelő férfit és boldogok lesznek mint egy család.Sajnos sok gyerek megy át a váláson az egy éjszakás kalandokon de ők is felnőnek ki így ki úgy.De még mindig jobb egy szerető anyával élni mint egy olyan apával aki soha nem akart minket.Tesóméknál tapasztaltam pedig ők évekig voltak sajnos együtt.Most pedig egy szerető férfi áll mellette és a gyereke mellett aki apja helyett apja a csemetének.
692. 793a9334d7 (válaszként erre: 690. - Drnéni)
2010. jún. 24. 19:53

Az első felvetésre: a pasik mások, mint mi vagyunk. Nekik egy kis félrelépés nem olyan nagy ügy, képesek mindenféle érzelem nélkül is lefeküdni bárkivel, és a legtöbbjük nem hagyja ki a kínálkozó alkalmat. Akkor meg pláne nem, ha tudja, hogy a feleségét és a gyerekeit nem fogja elhagyni senki kedvéért.

És itt vannak a nők eltájolva: azt hiszik, hogy az újdonság varázsa mindenképpen felülírja a régi kapcsolatot. Amit természetesen az elcsábított férj be fog fejezni. Miért ne tenné? Itt van az új nő, szebb, fiatalabb, kívánatosabb, mint a feleség.

És vár, vár, reménykedik. Van, hogy évek telnek el, mire rájön: az elcsábított apa nem fogja elhagyni a családját. Azok fontosabbak neki.

A másik gondolathoz:

Szerintem Enci nem a gyereket akart, hanem egy visszavonhatatlan erős kötést azzal a férfival, akit szeretett. Persze később lehet ezt másként is magyarázni, és igazad van, úgy a legjobb, hogy "mindenáron akartalak téged!"

691. Ronikutyi (válaszként erre: 690. - Drnéni)
2010. jún. 24. 19:22
Pontosan,én is így gondolom,hogy borítani kéne,de mindegy,majd a cikk író eldönti,mit merre meddig,amíg az ember nincs benne ilyen szituban,addig kukorékolhat látatlanba,mert nem tudhatjuk valójában mit érez.
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook