Szeretőként anyává lettem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretőként anyává lettem
Jah,csak az nem szerelem gyerek,nem a szerelmük gyümölcse,hanem ha akarod felcsinállak.Mert ha szerelem gyerek lenne,akkor a férfi vállalná őt is,nem csak a másik két gyermeket.Ezért mondom,hogy egy féreg,hiába mondta meg Encinek,hogy ő nem akar két családot,akkor meg hol itt a "szerelem gyümölcs"?
Az az igazság,hogy Enci hibázott,buta volt.Vállalta a gyereket egy ilyen férfitól,de nem hiszem el,hogy azóta nem szeretett ki belőle,hiába van ott a kislány.Jah,meg azt is azért mondom,hogy ezt nem lehet eltitkolni életünk végéig,mert akármikor ránéz a gyerekre,mindig eszébe jut,hogy elkúrta az életét,és hazudni nem lehet egy életen át,de ez már megint csak erkölcs és pofa kérdése,az ő dolga,hogy neveli fel,hazugságban e,vagy sem,csak engem ez irritál.Na mindegy.
Érzelmi kötelék a nagy lószar!!!
Mit lehet egy ilyenen szeretni?Szerintem ami volt benne szeretet,azt ki is ölte belőle már akkor,amikor 2 évig játszotta az elhagyom a feleségem mert én annyira szeretlek szerepet.
Azt mi lett belőle?Egy kisgyerek,aki megszívja az egészet,nem beszélve a férfi családjáról.
A gyermekre kéne koncentrálni,nem az érzelmi kötödésre,mert az hol van,hol nincs,de a gyerek mindig ott lesz,és azt fel kell nevelni.
Szomorú, de tény, h vannak ilyen apák is!
Meg olyanok is, akik verik a gyereküket....
Azért ez nem ennyire sarkos... nekem nem volt apám, illetve 8 éves koromban elváltak. Apámat azóta nem láttam, egyszerűen nem érdeklem. Mikor tinédzser voltam próbáltam keresni, illetve mikor az első lányom megszületett. Mindig lepattintott, pedig én nem akartam semmit, csak kíváncsi voltam az apámra.
Harag már nincs bennem, de feldolgozni nagyon nehéz, hogy nem kellettem neki, hisz én nem kértem az életet. Gyakorlatilag én sem ismerem őt, de szerettem volna megismerni, akárhogy is volt régen.
Szerintem ez legyen az apa problémája, oldja meg ő. Enci nem abban kérte a véleményünket, hogy mikor mondja el a kislány apja otthon a történteket, és mi lesz, ha 15 év múlva megtudják a gyerekei, hogy van egy féltestvérük.
Hanem hogy hogyan szabaduljon ki ebből az érzelmi kötelékből, aminek - ez nyilvánvaló számára is - semmi jövője nincs.
Ez meg a másik.Olyan nincs,hogy valaki az egész életét hazugságban töltse,maximum a szappanoperákban,ahogy írtátok.Előbb utóbb kikívánkozik az anyából is,lásd Enci,egész életében nem tarthatja magában ezt a nyomasztó történetet.
Ha Enci nem,akkor majd más fogja elmondani neki.Az apa biztos nem,hiszen félti a nyugodt kis életét.
Én komolyan mondom akkorát rúgnék ezen a faszin,hogy ott elöntené a takony!!!
Felháborít,hogy belement ilyen kettős játékba,hiába a nő volt a kezdeményező,ő akkor is kockára tette a családját,hát akkor most vállaja a következményeket.Milyen szöveg az,hogy "jó csinálok neked gyereket,mert látom hogy akarod,és tudom hogy nem élsz vissza a helyzettel"?
Húú,ha egy csepp eszed lenne Enci,már bocsánat,én már kitálaltam volna.A bosszú nem megoldás,tudom,hiszen ezzel nem csak a férfinek ártasz,hanem az egész családjának,de valahogy ezt az ürgét felelősségre kén vonni.Most él otthon mint hal a vízbe,a tömérdek rosszból,amit elkövetett a felesége ellen csak egy töredékét vallotta be,és el van sikálva?Na ne!!!
Bűnhődjön ő is,ne csak te!Felforr az agyvizem komolyan mondom!
Biztosan vannak, ebbe nem gondoltam bele. Nekem eszembe se jutna, mondjuk! Tőlem nem tudja meg! :D
Na de komolyan!
Miért jó az, ha ismeri az apját??? Küldje a pénzt és kész. Mert másra nem való az ilyen férfi, aki semmibe veszi a gyerek anyját, meg lehet, h a gyereket is. Ha az "apa" nem szereti a gyereket annyira, amennyire egy apának szeretni illik a vérét, akkor ne bolondítsa meg a gyereket!
Esélyt kell adni a gyereknek a boldog életre. Ha nem ezzel az apával, akkor egy másikkal, aki szereti és elfogadja. Hallottunk már ilyen esetekről.
De, engem is ez zavar az egészben :)
Szerintem nem elmesélni kéne, ha felnő, hanem így nevelni fel, hogy tudja. Mert azért belegondolva, ha nekem a nyakamba zúdítottak volna egy ilyen sztorit, hát nem tudom mi lett volna.
Bár a véleményem ma is az, hogy egy szülő-gyerek kapcsolat alá-fölé rendelt viszony és a gyereknek nincs joga számon kérni a szüleit, de tizenévesen azért még én sem így láttam. Mára belátom, hogy a szüleim döntéséhez semmi közöm nincs, bár sok dolgot nem értek és nem is fogok, de muszáj volt elfogadnom a tényeket...
Ez az!
De ha visszaolvasol, vannak olyanok, akik "emberi hulladéknak" nevezik az ilyen nőket! Én ezt ítélem el. Mert nem értem, milyen jogon törnek pálcát az ilyen emberek felett?????
Ne ítélj, h ne ítéltess
Az vesse rá az első követ, aki nem volt hasonló helyzetben
mit értesz azalatt, hogy napvilágra?
gondolom nem rejtegeti a gyereket, van neki születési anyakönyvi kivonata, hordja orvoshoz és hasonló dolgok...
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Lisztérzékeny lettem...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Hogy lettem szerető?
- Segítség... szerető lettem és vagyok
- Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít?