Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Örülök neki és gratula. A viszketés természetes.
Nekem is estére még érzékeny a szemem.
Halló mindenkinek!
Nem tudom, hogy mennyire ismeritek Dr. Afshin Dehghani "alkotásait" szemhéjplasztika téren, de ha esetleg van bármilyen információtok, szívesen olvasnám!
Eddig cicivel kapcsolatban van tapasztalatom nála, amire panasz nincs, csak ez picit még kényesebb terület úgy gondolom, ezért inkább megkérdezném a tapasztaltabbakat. :)
Előre is köszönöm!
Oke, beszamolok!
Mar most kaptam egy kenöcsöt, amit ki kell valtanom a patikaban es a kezeles elött egy oraval be kell vele kenni az arcomat, mar ez kicsit elzsibbasztja. Aztan meg jön ra Lidocain is.
Szerdan valszeg megyek MÓvárra dr. Wittmannhoz konzira, ha meg tud fogadni. Itt nalunk ünnepnap lesz es meg nincs progi, ugyhogy raerek :-)
Jaj de jó. Akkor előttem mész,tudsz majd segíteni a jó tanácsaiddal.
Ha lehet írd meg mennyi időt vesz igénybe ,mit kell utána csinálni ,mivel kell kenegetni stb...
Írd meg légyszi az árát ,akár privilegizál is.
Üdv:I
Hello Lanyok!
Szep hetveget mindenkinek :-)))
Nekem megvan az idöpontom CO² lezerre, dec. 2-an megyek. Gyogyulas kb. 5-7 nap, utana munkakepes az ember es all. egyböl latszik a bör finomodasa, feszesedes kb. 2-4 honap utan.
Majd beszamolok :-)
Gabci, kivi vagyok a szemedre nagyon, de a kepeken gyönyörüüüü!! Megereszkedett szted, vagy mi a baj vele?
A Síkos Plasztika honlapján is nagyon jól sikerült képeket találta, van valakinek élménye onnan?
Tudom, hogy a negatív élményeket senki nem szokta nyilvánosan megosztani, SAJNOS!!!:((, de kérem, ha valakinek van tapasztalata velük, mindenképpen ossza meg velem akár priviben is, nem fogom nyilvánosan megírni, ezt garantálom.
Nekem már az is nagy segítség volna, ha azt jeleznétek, hogy kihez ne menjek semmiféleképpen, sajnos az internet nagyon becsapós tud lenni, és az arcunk egy életen át közszemlére van téve, így fontos a jó döntés!
Köszönöm!
Köszönöm lányok.....megrögzött szemüveges vagyok, ráadásul amikor szóbahoztam a szemműtétet, az ismerőseim lebeszéltek róla, mondván hogy nekem sokkal jobb a szemüveg mint nélküle.....na persze a térlátásnál nincs jobb a világon. Így aztán maradtam szemügés és persze a műtét ára is elég nyomós hátrahúzó erő. Sajnos nincs szemüveg nélküli előtte fotóm, a mostaniról lehetne, de nincs gépem, a telómhoz meg nincs adatkábelem....ha lesz módom csinálok és teszek fel nektek képet.
Engem Szegeden dr Varga János műtött.
nagyon jó ötletet adtál ! Találtam olyan helyet is, ahova bérletet lehet váltani.
Ezt meg is kérdezem holnap, mert most hogy beszélünk róla jutott eszembe, hogy amikor lámpázni jártam a sebészhez, a sebem gyorsabban gyógyult, de ezen kívül az arcbőröm is sokkal szebb lett. Én ezt akkor a műtétnek tulajdonítottam, de valószínűleg inkább a lámpa hatása lehetett.
csak kíváncsi voltam, beütöttem a keresőbe és napi 600 Ft-ért lehet bérelni, 1 hét a legrövidebb idő amire kiadják :)
Szóval, van itt minden, mint a jó bazárban !
Nekem a felső most 4 hónapos, és még mindig dolgozik. A sebész azt mondta, hogy 6-8 hónap amíg eléri a végleges állapotot, de lehet több is.
Időnként teljesen jó, aztán picit megereszkedik - ilyenkor szoktam tv nézés közben jegelni és másnapra helyrejön. Néha előjön egy gombostűfejnyi fehér púp a szemem belső sarkánál - azt hiszem valami felesleges zsír lehet valahonnan - aztán pár nap múlva eltűnik. Szóval türelem!
Ha úgy látod, hogy megereszkedett egy picit az valószínűleg inkább ödéma lehet, megerőltetted a szemed. Gondolj bele, amit kivágtak az ilyen hamar sem vissza nem nő sem meg nem nyúlik :)
Lehet, hogy alapozó- szemfesték- spirál stb. irritálja - esetleg az arckrém. Próbáljál meg váltani valami új fajtára, mert most még hónapokig érzékenyebb a szem, lehet ez valami enyhe allergiás reakció is.
Nagyon szép lett, gratulálok!
Az alsót csak akkor érdemes megcsináltatni, ha ráérsz, nagyon eltökélt vagy és már tényleg táskás - mint nekem volt. Sokkal hosszabb a gyógyulása, itt tényleg nincs festék kb. 2 hónapig, mert elfertőződhet, bepirosodhat stb.
Nagyon szép az eredmény, de vajdai-nak igaza van, úgy örülnénk egy szemüveg nélküli előtte-utána verziónak!Persze így is köszönjük, hogy egyáltalán megosztottad velünk!
Téged ki operált?
Koszi a választ Borzoska. A szeme alatti foltok, duzzanat az 5.-6. napra elmúltak a jeges borogatás hatására.
A szemész főorvos ajánlotta neki a lámpázást, mert a heggyógyulást a felére csökkenti. Megbeszélték, hogyan használja, színeket, stb. (én nem nagyon értem, miről van szó.) Agilis a hölgy, úgyhogy tegnap már házhoz is szállították neki, így azt mondja, most napközben 2-3x használja. Drukkolok, hogy látványos legyen neki, akkor anyukám is talán végre elmegy.