Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Dehogy sok a kép!!!!Tudod milyen nagy segítség ez nekünk, akik előtte állnak!!!
Együtt örülhetünk veled, és nagyon hasznos információkat nyerünk belőlük, várjuk szeretettel bármikor őket!!!!:))
Lányok !
Egy kis helyzetjelentés. Szépen oszlanak a csomóim,már alig fáj a szemem alatt.
Hát ne tudjátok meg mennyire egyszerű a szemem ceruzával kihúzni. Pedig csak egy szar minőségű cerka. Eddig volt ,hogy 3-4-szer át kellett húznom ,közben jobbra -balra húzogatnom ,hogy valami látszódjon,most meg egy rántás és még este így nézett ki ,mint ahogy a képen látjátok.Hát ez maga a csoda ,pedig még csak 2 hetes vagyok pont ma.
A szemem azért ráncos.azzal majd a lézerrel végzek.
Tényleg az lesz az utolsó.
Ha sok a kép szóljatok.legközelebb csak a végletes állapot lesz ,ha kibírom addig. Elég szar lett a kép ,mert előtte könnyesre nevettem magam.+ még itt van a nehéz nap is.
Puszi nektek.
Borzoska egyszerűen gyönyörű vagy nem tudok veled betelni.Érdemes volt ennyit szenvedned. Te már végleg túl vagy rajt.
Úristen! Egy újabb csoda, gyönyörű lettél, ezek a szemek, váóóó!
Ezen a képen látni lehet a ráncolódást, amiről beszéltél, de biztosan kifekszik majd a bőr rendesen, mert lehet jól kivehető, hogy furcsán gyűrődik, mint amikor varrás közben összehúzol egy szövetet, keresi a helyét, és meg is találja majd!
Gratuláció!!!!!!
Na ezen most már igazán betyartam!!!
OOOOOOOOOOOOOOO Ez itt a csodálat helye :)
Nagyon királynő vagy, szívből gratulálok, tényleg megérte, nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Te vagy itt az egyik legnagyobb csoda! Hol kapni ilyen bringát, ami visszafelé visz az időben napról napra? :)))))
Az afrikai fekete szappan maga a kánaán, csak ne menjen a szemedbe, mert kegyetlenül tud csípni. Én imádom!
A Shea vajjal nekem is vannak kenési gondjaim, de valóban a türelmes kézben való melengetéstől megpuhul kicsit és kenhetőbbé válik.
Akárhogy sakkozok az időmmel, nem fog beleférni az ez évi idő és pénzkeretembe sajnos. Legújabb reményeim szerint január legeleje lenne a nyerő, mint ahogy Vajdainak volt a felső idén :)
Akkor te előttem túl leszel rajta? Alsó vagy felső és kinél?
Jól bírod a kínzást, én már a gondolattól is szédülök, hogy a számhoz tűvel érnek.....de ha szép leszel az majd kárpótol!:)
Én úgy tudom többféle co2-es lézer, és kezelés létezik, te tudod esetleg melyikre vállalkoznál?
Felszíni vagy mélyrétegű hámlasztásról lenne szó, milyen eredményeket ígért a doki?
Hello Lanyok, bakker egy par napig nem voltam, hat volt mit visszaolvasnom :-))
Borzoska, Ildi, annyira szepek lettetek, szuuuuuper az eredmeny, nagyon megerte!!!
En is bagos vagyok, sajnos... Bar egyszer leszoktam 4 evre, de mar 8 eve megint fujom a füstöt :-( Epp a heten rendeltem magamnak ilyen elektromos cigit, megprobalom legalabb csökkenteni az adagot.
Szepseg temaban nalam csak a szajtetkomnal van ujdonsag: ugye csütörtökön megböködtek megint, most mar a 2 . reteg hamlik le rola, de szep lesz, az mar most latszik. Holnaputan megyek a börgyogyaszhoz 2 szemölcsöt leszedetni, na akkor megbeszelem vele a CO2-es lezerezes idejet is.
Én már alig várom a januári lézeres hámlasztásodat, ha az is ilyen tökéletesen sikerül majd, márpedig úgy fog, azt hiszem nem is gondolkodom tovább kit választok házi szabómnak!:)
Ez fájdalmas beavatkozás lesz, mert a lézerről mindenfelé azt olvasom, hallom(YouTube videók), hogy fáj? Nem tudom, hogy hatékonyabb e a kémiai hámlasztásnál, kíváncsi vagyok, nagyon!
Végül is pontosan milyen változásokat ígért vele a doki, milyen hatékonyságot várhatsz el tőle?
Köszi :)
a szürke karikáim nehezen múlnak, de már használhatok alapozót meg korrektort is, így festve már nem is látszanak annyira.
Tudod, el ne kiabáljam, de nagyon jól érzem magam a bőrömben. Reggel korábban kelek, kiföstöm magam, összeválogatom, hogy mit vegyek fel - újra tini lettem, már ami a szokásaimat illeti. És ami még érdekes, már "nem érnek fel hozzám" a napi piszkálódások, egyszerűen nem is izgat. Olyan, mint egy páncél - ami nem engedi át a kellemetlenebb dolgokat.
Júj, a cigit meg sem hallottam, hát, az a legnagyobb akadályozó tényező a szépülésben, mindenképpen megérné elbúcsúzni tőle!!!:)
Tudom mit beszélek, 10 évig dohányoztam, bár most már el sem tudom képzelni, hogy voltam rá képes...:))
Tyű a büdös mindenit. Ez nem 10 hanem 20 év mínusz. Nagyon-nagyon szép lettél.
Gratula.