Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Semmi gond. nekem akkor KOVÁCS dr.
De ha ésszerűen belegondolsz a plasztika kb. akkora üzlet ,mint a gyógyszeripar.
A Wittman dr -nak ez saját klinikája ,míg a Kovács Ferenc dr "csak "alkalmazott a Wabiban.
Most gondolj bele üzleti szemmel ki mondd igazat.
Figyi a dokinak ésszerű körülmények között mindegy mekkorát vág ki pár mm-t vagy cm-t. A lóvé ugyanannyi.
Azért nézd meg Boroska eredeti szemeit meg Hexi szemeit.
Én azt gondolom ,hogy Hexinél még nem lenne ekkora látványosság a műtét után ,mint pl. Borzoskánál vagy nálam.
Még az alsó nekem se lett volna annyira égetően fontos ,de mikor már megvolt egy éve a felső akkor azt gondoltam essünk neki és én egy jó darabig el leszek.
Engem is kissé lebeszélt még róla ,de mondta ,hogy ez már nálam 1 év alatt agyba eldőlt úgyis megcsináltatom.Más orvos nekem meg szóba sem jöhetett. Pedig pl. én is minden második héten Móváron vagyok és eszembe sem jutott ,hogy oda is bemenjek konzira ,pedig ott megyek el a klinikája előtt.
Ezzel szerintem megmondtam mindent.
Jaj, a te kovács dokid nekem is rettentően szimpatikus!
Számomra az ijesztő csupán, hogy az egyik doki szó nélkül elvállalja, mert van mit kivágni, a másik viszont nem, ez nagyon el tudja bizonytalanítani az embert, mint az is, hogy van, aki egy ülésben végzi az alsó-felsőt, míg mások szerint ezzel nem érhető el olyan eredmény...és persze döntsük el mi, tudatlan szépülni vágyók, hogy kinek lehet igaza...:(
Erről ennyit. Szerintem ha már az elején van egy kis keserű szájízed az talán rossz ómen.
Én azt gondolom ,hogy én még Kovács dr -nál korrektebb orvost nem láttam.
Most gondolj bele ésszerűen neki lóvé lenne a te felső szemhéjad ,és tart kb. 40 percig az egész.
Ha Ő inkorrekt inkább rábeszélt volna nem pedig le.
Nem erőszakos. Pl mikor én említettem neki a botoxot pont Ő ajánlotta a CO2-t mivel ez pénztárcakímélőbb.
Te azért tudsz különbséget tenni osztrák és a magyar keresetek között.
A fiam is most indul Ausztriába dolgozni.
A szemem rendben ,gyönyörűen gyógyul. Még ahogy hunyorok akkor érzem ,hogy volt ott valami szabás ,de amúgy tényleg ok.
Figyi jövő szerdán megyek kontrollra ,utána teszek fel képet.
Azért jó ,hogy visszatértünk a főzés után az eredeti oldalunkról.
Itt nem az a kérdés, hogy jó áron dolgozik -e, mert még a neked ajánlott is kevesebb, mint sok helyen, hanem az, hogy vagy mindenkinek ugyanilyen alacsony, vagy mindenki fizeti a magasabbat!
Nagyon visszatetsző, ha feltételezett pénztárcamérethez szabják, mert ahhoz senkinek semmi köze, sztem ebben ez a nem fair!
Írj neki, ha ezt látod a megfelelőbbnek!:)
Hehe, pont egyszerre irtunk :-)
Te meg telcsiznel vele inkabb? Mondjuk abban is van valami, hogy eddig is ugy kommunikaltunk. Csak akkor, ha "szoban" szembesitem a tenyekkel, akkor nincs ideje meggondolni, mit mondjon.Irasban viszont van. Hat nemtom, mi a jobb, de szeretnem en ia a "magyar" es FAIR arat, akkor mennek hozza...
Köszi Csajok, irok neki mailt, aztan ha nem latja be, akkor tenyleg felejtös, akkor megyek mashoz. Legszivesebben Kovacs dokihoz mennek, mert Ildiet is tök szepre csinalta, csak nekem ö a felsöt nem akarja, meg föleg nem egyben... De pl.ö is teljesen korrekt, "magyar" arat mondott (180-at az alsora). Na majd meglatjuk, hogy lesz.
Ildi, milyen a szemed? Tegyel fel megint kepeket, hadd gyönyörködjünk!! :-)
Meg a többiek is, Borzoska pl.!
Szerintem mindenképpen jelezd neki ,hogy ez az ár nem korrekt. Hivatkozzál a honlapján levő árakra.
Ha ezt nem vesz jó szemmel akkor szerintem felejtős vele a dolog. Úgy emlékszem anno a Valinak is volt vele valami kis apró ügye. Talán a botoxszal nem volt elégedett. Figyelj a te szemed nem akkora nagy gáz ,hogy feltétlenül magasabb áron kell dolgoznia.
Ma csak ketten vagyunk itthon a férjemmel, úgy volt, hogy ő sem lesz itthon délben, gondoltam, összedobok magamnak egy kis zöldbabfőzeléket sült virslivel, tükörtojással. Megvolt hamar, közben ezerrel takarítás, mosás, közben elugrottam a temetőt is rendbe tettem...Közben a férjem is evett a főzelékből, mert az óra átállítást nem vette figyelembe a pocikája...
Délután nagyüzemi vasalás.)) Ez van, ilyen ebédre futotta ma, de finom volt, elég is volt.))
Tanti, én imádom a hortobágyit.))
Tanti, teged ki operalt, legyszi ird meg (akar priviben is).Köszi :-)
dok szerencset Dr. J-hoz!!
Ildi, tuti szep leszel, eltünnek azok a rancocskak!!
sajnos a legnehezebb olyat találni, aki más után takarít....
A Jánkyval beszéltél telefonon? El is mondtad neki, hogy miről van szó? Mondjuk ő is csak úgy tud valamit mondani, ha látja. reméljük, hogy aki nem vállalt az nem azért tette, mert úgy látja, hogy nem nagyon lehet mit tenni, hanem azért mert csak nem akar más után dolgozni.((((
Hány orvosnak mutattad meg eddig? Ennek az egynek?
A honlapján is kint van a 220 ezer és ettől nem fair.
Most azt képzeljétek el, amikor valakit ennyi pénzért még el is csesznek, lásd Tanti..((((
Elég húzós az ár.Ez a doki az osztrákok pénztárcájához van hozzászokva. Nekem még megvan az első újsághirdetése a Kisalföldből(napi lap) akkor mikor nyitott. Esküszöm előkeresem és megírom az akkori árakat.
Lányok azért valljuk be őszintén ez azért jó üzlet a dokiknak. 1 -2 óráért jól megfizetjük őket.
Mi ennyiért mennyit dolgozunk. Ezt az órabért én is elfogadnám.
Nekem nem voltak csomók a felső után és nyomtalanul is gyógyult. Nekem a szemhéjam rendesen csukódott a felső és az alsó után is. Nekem két kis csomó az alsó után lett a vágásnál ,de az is szépen oszlik.
Ma voltam értekezleten és mondták a fiúk ,hogy fáradtnak nézek ki.
Aki régi fórumozó az tudja ,hogy a felsőnél is ugyanez volt a problémám és egyszer csak huss elmúlt ,nagyon szép lett. Azt tudni kell ,hogy az alsó sokkal komolyabb beavatkozás. A sminket sem szereti még a szemem ,pedig nagyon könnyű most. Az ödémát szerintem pont az okozta ,hogy a szemceruza bekavart neki. Most 2 napig semmi nem volt rajt meg is nyugodott. Ma kénytelen voltam egy picit használni ,de ahogy hazajöttem már mostam is le. De most semmi baja. 2 hét múlva megyek kontrollra . Szerintem addigra egyenesbe leszek. tegnap ahogy néztem olyan volt a felső vége ,mintha ismét rálógna a szememre ,de ez is valószínű ,hogy még dolgoznak az idegek. Legalább is remélem.:))A vágás ami kb. 1.5 cm nagyon szépen gyógyul,már alig látszik. Hát kiváncsian várom a végeredményt. Egyébként alul gyönyörú sima lett csak a szemcsücskömnél mintha most jobban látszódnának a szarkalábaim.
Gabcinak igaza van ez egy drog.Ami rendbe jön utána mindig találok mást.!!
Most visszamegyek amit akarok kis apróságot azt megcsináltatom .januárban a CO2 és én tényleg befejeztem mindent.
Tudok egyébként kontrollt tartani és ezt tényleg betartom ,mert akkor ennek akkor sose lesz vége.
Közel 50 évesen nem is tudom mi a fenét várok. ha jól belegondolok az anyukámat ilyenkor én már olyan öregnek láttam akkor ,hogy most sem látom rosszabbnak.
Ezt hozza a megfelelési kényszer ,pedig abszolút magabiztos vagyok és sosem volt kisebbségi érzésem.Tulajdonképp egy rózsaszínű ködben nőttem fel ,a szüleimnek köszönhetően és azóta is kiegyensúlyozott házasságban élek 28 éve. A férjemnek ha a számig lógna a szemhéjam akkor sem szekálna érte, de elfogadta a döntésem a családommal együtt.
ha megkérdezhetem ki volt a szabód és mennyibe került. Ez jöhet privátba is.
Jó gyógyulást ,szép fogsz lenni.!!!Tegyél fel képet akkor jobban hozzá lehet szólni az állapotodhoz.