Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2216. vajdai (válaszként erre: 2212. - 4e26ebc823)
2011. okt. 16. 14:23
Az nem kis ránc hanem az a vágás. Közvetlen a pillasor alatt vágott.
2215. vajdai
2011. okt. 16. 14:21

Megtaláltam a felvételt.

TANTI: Okvetlen hallgasd meg.

A Bumeráng archívumban 07.26.-n volt 07:12 perckor a riport.

2214. Borzoska3 (válaszként erre: 2203. - Vajdai)
2011. okt. 16. 14:08

A családon belül persze tudják, de a melóhelyen senki sem mert rákérdezni :) A főnököm pasi - Ő nem teheti meg, mert nem illik, ugye ez a mai világban már zaklatásnak minősül...a többiekkel meg elég távolságtartó a kapcsolat (most: szerencsére!) ez egy ilyen cég.

Azt én is sokszor hallom, hogy kinek ? miért ? és többnyire nem is a pénz hiánya az ok, hogy nem csináltatják meg, hanem a kényelmesség. Itt mi mindannyian sok energiát, fájdalmat, időt fektettünk ebbe az ügybe, erre sok hölgy nem hajlandó. Nagyon remélem, hogy érdemes volt !

2213. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2211. - Vajdai)
2011. okt. 16. 14:08
Az a helyzet, hogy én a műtéttől magától kicsit sem félek. Sem a fájdalomtól. Csak attól, hogy milyen lesz, ettől az egytől.
2212. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2208. - Vajdai)
2011. okt. 16. 14:06

A képen nem látni a heget, én azt hittem, hogy azt a kis ráncot mondod a második képen a jobb sarokban.

Amúgy hol vágott neked? Közvetlenül a pillasor alatt?

2211. vajdai (válaszként erre: 2209. - 4e26ebc823)
2011. okt. 16. 14:05

Volt múltkor a Bumerángba egy ilyen elcseszett műtétről szó. Ott a hölgy betelefonált és mindent elmondott ,hogy milyen pokol lett az élete.

Szerintem az archívumba megtalálható a telefonbeszélgetés.

2210. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2208. - Vajdai)
2011. okt. 16. 14:00

Na tedd el nagyon mélye azt a nagyítót..dddd

Na látod, a felsőnél is ugyanez volt. Tényleg nyugodj meg:)

2011. okt. 16. 13:58
Az a baj, hogy azt gondolná az ember, hogy aki praktizáló plasztikai sebész, az elvileg jó mind. Elmész konzira, mosolygás, biztatás, szép leszel....mutatnak pár referencia képet, ami persze tökéletes. A bizalmad 100%-os amikor a keze alá fekszel. Aztán kész vagy, és jön a rémálom.... ettől mentsen meg az Isten. Bizonyára minden orvosnak van vagy volt olyan műtéte, amivel nem igazán dicsekedne, persze ezek nem publikusak, a legtöbb esetben sosem kerül nyilvánosságra. Benne van a pakliba és csak reménykedhetünk, hogy nem mi leszünk éppen az a 100-ból vagy 1000-ből egy, akit elcsesznek.
2208. vajdai (válaszként erre: 2207. - 4e26ebc823)
2011. okt. 16. 13:58

Köszi.

Alul nagyon szép ,a vágás se látszik ,csak a szemem külső zugában van egy 1.5 cm heg ,ami még csomós, kemény de gondolom idővel ez majd szépen eloszlik.Ott varrta el a műtét végét a doki.Nekem mint írtam nem szedte ki hanem elterítette. Valahol gondolom be kellett hatolni.

De mintha napról-napra engedne egy kicsit ez a feszülő érzés. Azért nem aggódom annyira ,mert a felsőnél is megvolt ez az érzés. Feszül a szemem.

Azért még ödémás is. Főleg reggel ébredés után olyan fura érzés. Alul is olyan érzéketlen. Na de majd visszajön az élet bele.Lehet csinálok egy nagyon közeli csúnya fotót.

Egész nap nagyítós tükörbe nézegetem magam. Nyilván abban még szörnyeb a látvány.

2207. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2206. - Vajdai)
2011. okt. 16. 13:26

Ildi, komolyan mondom, a fotókon meg sem látszik, hogy műtéted volt, annyira szép a heg.

Szerintem előfordulhat, hogy ilyen műtét után képződik ránc ott, ahol eddig nem volt. Megváltozott a vonalvezetése a szemnek, mimikai hatásoknak ugyanúgy ki van téve, és lehet, hogy itt talált utat magának egy ránc az új körülmények között.

Ezt csak abból gondolom, hogy amikor anno régen próbálkoztam a két szem közötti haragos ránc feltöltésével, akkor a régi ráncom eltűnt de mellette kialakult egy még mélyebb. Szóval a mimikai mozgás más irányba terelte a bőr gyűrődését. No ezt csak a józan paraszti eszem gondolja, semmi tudományosság nincs mögötte.

2206. vajdai (válaszként erre: 2205. - Kitty1975)
2011. okt. 16. 13:00
Hogy javul a hölgy?
2205. Kitty1975 (válaszként erre: 2200. - Tanti59)
2011. okt. 16. 11:45

Szerintem tanti próbáld meg, hogy több plasztikai sebésznek küldj e-mailt a fotóiddal. Biztosan találsz olyat, aki szakmai kihívásnak fogja tekinteni, hogy szépen rendbehozzon.

De talán érdemes próbálkozni szemészeknél is.

2204. Kitty1975
2011. okt. 16. 11:43

Borzoska lehetne a plasztikai sebészek reklámarca. A szája is gyönyörű lett.

Azt hol csináltattad Borzoska? Szép, természetes hatása van.

2203. vajdai (válaszként erre: 2199. - Borzoska3)
2011. okt. 16. 11:21

10 évet fiatalít a szád is. Tényleg úgy nézett ki ,mint aki meg volt keseredve:Most meg??

Szuper vagy. Látjátok ezért nem lehet sok begyepesedett hülyének ezt elmondani ,mert akkor jön ,hogy kinek ..miért és stb...

Én már szinte 2 hete szobafogságba vagyok. Holnap már munka.

Nekem az a szerencsém ,hogy mindig máshol vagyok.

Borzoska ,de most őszintén. Valaki

észre vette ezeket a beavatkozásokat? Már úgy értem az őszintét ,hogy rá mert-e kérdezni?

Azt gondolom ,hogy a nagyasszonyt árgus szemekkel méregetik:))

2202. Borzoska3 (válaszként erre: 2200. - Tanti59)
2011. okt. 16. 09:28
Külföldön élsz ? (nem Magyarországon)
2201. Borzoska3 (válaszként erre: 2193. - Tanti59)
2011. okt. 16. 09:24

Megnéztem a hozzászólásaidat, tavasszal, amikor erre jártál - sokunk még csak nem is álmodozott plasztikai műtétről :)

ha gondolod, tegyél fel képet, hátha valamelyikünk orvosa tud segíteni.

6 korrekciós műtét rengeteg, és az, hogy annyira sokat vágott ki, hogy vissza kellett pótolni a hiányzó bőrt, az borzasztó. Ilyet még egy kezdő sem csinál...mert ez a szemhéj már tényleg rutin műtét. A Te példádon látom csak, hogy nekünk mekkora szerencsénk volt, hogy jó kezekbe kerültünk !

Ha emiatt nem tudsz dolgozni már 1 éve, akkor érdemes lenne műhiba pert indítani, mert a kártérítési igényed mára már óriási összegre rúghat.

Az az orvos, aki ennyire elbánt veled Bp-i vagy vidéki ? Melyik városban történt ? Azért lenne jó, ha a helységet megírnád, hogy aki ilyen műtéten gondolkozik, azon a környéken óvatos legyen. Nevet ne írjál, mert az akár hitelrontásnak is minősülhet.

2200. tanti59 (válaszként erre: 2193. - Tanti59)
2011. okt. 16. 09:02
Ilyen orvos sztem Mország sincs!Nagy mandula szemem volt most ,jobb kerek-bal1/2cm kissebb nem tapad a szemgolyora,ég ,fáj-tovább nem ragozom.
2199. Borzoska3 (válaszként erre: 2191. - Vajdai)
2011. okt. 16. 09:01

Te egy hős vagy ! - és szép lett a szájad is.

Nálam ez nem működne, én biztosan nem bírnám ki a tetoválást, a feltöltésbe is majdnem "belehaltam"...pedig ott több lidokain injekciót is kaptam, meg csak pár szúrás volt az egész.

Ezért keresek olyan kezeléseket is, ahol nem szurkálnak, meg nyúznak meg elevenen, mert alacsony a fájdalomküszöböm és olyan stresszes leszek, hogy az ájulás kerülget - szó szerint.

A második szájfeltöltésem (el ne kiabáljam) jól sikerült, most 7 hetes és még mindig olyan a formája mint a képen. Az én papírvékony szájamhoz 2-szeri töltés kellett és az Ellansé nevű anyag amivel másodszorra töltötték - nekem bevált. Remélem, hogy tényleg csak jövő ilyenkor kell mennem újra, úgy ahogy a prosiban is szerepel.

2198. vajdai (válaszként erre: 2193. - Tanti59)
2011. okt. 16. 08:55

Annyira sajnállak. Tudom ettől nem változik semmi.

El nem tudom képzelni ,hogy egy nagy hírű orvos .hogy tudott egy viszonylag rutinműtétet ennyire elrontani.

Nem teszel fel képet? Esetleg itt vagyunk ennyien talán valkinek az orvosa ellvállalna.

Ezt ha nem akarod ne tedd, megértelek.

Pl. én is megyek vissza kontrollra esetleg megmutatnám az orvosomnak. Azt tudom ,hogy hozott helyre pár elcseszett cicit.

Kinél voltál aki ennyire pofátlan volt? Talán annál akit utoljára priviben írtál?

Ha igen róla is hallottam negatív véleményt az utóbbi időben. Talán itt sok volt róla a dicséret.

Fejébe szállt a dicsőség.

2197. vajdai (válaszként erre: 2196. - Borzoska3)
2011. okt. 16. 08:48
Így kell gondolkodni:))
2196. Borzoska3 (válaszként erre: 2191. - Vajdai)
2011. okt. 16. 08:26

Ez még a soknál is több volt... de úgy döntöttem, megérdemlem, dolgoztam én már ebben az életben éppen eleget :)

Nagy szerencsém volt, mert úgy alakult az idei nyár, hogy időben is meg lehetett oldani, már csak pár nap szabim maradt, azt a két ünnep között veszem ki, meg előtte pár napot a főzésre, rendezkedésre.

Lélektanilag sem kutya ami történt... én eddig sem szenvedtem önbizalomhiányban, de határozottan kezdek elsárkányosodni...ha nem tetszik valami bátran szembeugrok bárkinek és helyreteszem a helyzetet. (persze, csak fontos dolgokban) És mivel közben kedvesen mosolygok - nincs is sértődés...

Eltűnt a fáradtság és keserűség az ábrázatomról (ez a nevető és marionett ráncok miatt volt) ezért pozitiv a kicsengése annak amit mondok és nem egy öregedő satrafa piszkálódásának tűnik.

És igen, igazad van, nagyon rámfért már, szerencsére én ezt akkoriban nem vettem észre :)

2195. Kitty1975 (válaszként erre: 2193. - Tanti59)
2011. okt. 16. 07:58
Így hirtelen is elég szörnyű, amit írsz, de nem egészen értem, pontosan mi történt? A többiek mind tudják?
2194. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2193. - Tanti59)
2011. okt. 15. 23:41
Nyugodj meg, bár érthető a dühöd, remélem azért majd akad egy tehetséges orvos, aki elvállalja a szemed és orvosolja a problémát! Nagyon drukkolok neked!
2193. tanti59
2011. okt. 15. 22:42
Kicsit ki vagyok ma !elutaztam 300km ,telefonon elmodtam az orvosnak miröl van szo,még besem léptem közölte nem vállalja,bizzak meg az operálo orvosba.Majdnem ráboritottam az asztalt!!!Mondom ezt komolyan mondja?6 elcseszet mütét után?akkor nem jövök ide,ez is hülyének nézett.A konz dijat bezzeg kérte-hát en meg a benzin költséget-ott hagytam a szemetet.Látni akart 1 b... szemet,ez volt a konzi dij mondom magamba.Mennyilehuzoval fogok még talizni? Bocsi lányok-ki vagyok akadva!!!
2192. tanti59
2011. okt. 15. 21:55
Sziasztok Lányok!Kicsit eltüntem 1év munka nélkül kéményen érintett!Látom sok régi van még itt.Az új mütötteknek gyors gyogyulástkivánok,gyönyörüek a szemek!talán emlékeztek én voltam akit rendesen eltoltak.Még mindig rossz a bal,az arcom heges 1 év után is.Keresem az orvost-nem vállalt eddig még senki,mert ugye a kontáromhoz nem akarok 6 mütetre vissza menni.
2191. vajdai (válaszként erre: 2189. - Borzoska3)
2011. okt. 15. 21:50

Köszi édes vagy.

A külső csücsökkel. Az még nagyon gáz.Valóban jól látod még mindig ödémás a szemem. Alul is még érzéketlen. Meg olyan fura az is ,hogy ismét feszes. Meg kell szoknom újra. Eddig megtudtam csípni alul a bőrt most meg semmi. Mondjuk ezért mentem.

Újra megnéztem a képeidet. A szemed már nem dicsérgetem azt te is tudod ,hogy szép lett de a szád is ég és föld. Ne sértődj meg de nagyon rá fért.Szép és esztétikus lett. Nem esett át a doki a ló túloldalára. Természetes hatás. Nem venni észre csak azt ,hogy ismét tele van élettel.

csináltass még egy szájtetkót. Jól állna.

Tudom ez most sok volt de jövőre szánd rá magad. Nem akkora költség és hidd el csodákat tesz az is.

2190. Borzoska3 (válaszként erre: 2186. - Vajdai)
2011. okt. 15. 20:31

én dohányzom (amikor abbahagytam rövidesen híztam kb 16 kilót)ezért a szájam körül bizony voltak ráncok. Ezt a töltés tüntette el. Lehet keveset is töltetni, a kontúrba és akkor a ráncok (nagyjából) eltűnnek.

Hosszú évek óta nem rúzsoztam már magam, mert öregített. Most rátaláltam az Astor szájfilcre, ennek a végében balzsam is van. Azt hiszem ez beválik, még az én ügyetlen kezeimhez is, természetes, szép színt sikerült találnom.

2189. Borzoska3 (válaszként erre: 2188. - Vajdai)
2011. okt. 15. 20:14

megnéztem a fázisfotóidat, nincs veled semmi baj ! Még csak 10 napos vagy, nekem ennyi idősen még a varratokat sem szedték ki. Ez egy nagy műtét volt, még picit ödémás a szemed, de ez rövidesen el fog múlni, nagyon szép lettél !

A külső vagy a beső csücsköddel vagy elégedetlen ? Nem látom a képeken sem, hogy hol a csücsköd.

2188. vajdai
2011. okt. 15. 19:19

Hát nagyon köszi. Elnézve a képeimet mindenhol annyira ráncosodok szerencsémre a homlokom nem. így utólag belegondolok mindig is a szememmel hunyorogtam.Azért higgyétek el a szemem csücske gáz. De csak kisimul.

Majd folyamatosan készítek fotókat. Okultam a felsőből akkor nem voltam ilyen profi még a fotózásban.

2187. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2184. - Vajdai)
2011. okt. 15. 18:31
Gyönyörű a szemed, hát, én nem látom a gyűrődést, bár lehet, hogy nem vagyok ehhez elég vájt szemű, én csupán annyit látok, hogy simaság mindenfelé, és ráncnak nyoma sincs, csodálatos, jaj, nagyon jól sikerült!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook