Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi! - és jól is érzem magam a bőrömben.
Most szervezek valami kozmetikai kezelést - jövő héten szabin leszek, belefér. Csak azért, hogy ki ne jöjjek a gyakorlatból :)
Szépen apad. Azt mondják már nem is látszik ,de én mindig a nagyítós tükörbe ellenőrzöm.
Ezt nem kellene.
Sziasztok!
Csak benéztem, látom mindenki szép, szebb és nagyon szép, így megnyugodtam :-)
Szia Hexi!
Gyógyulgatok ,de most húzódik a szemem csücske. tegnap volt 3 hetes. tegnap voltam egy VIP programon ,hát estére nagyon elfáradt. A bal szemem nem is érzem ,de a jobb szemem csücske az húzódik.
A sebek szépen gyógyulnak.,már a csomócskák is oszlanak el. Annyira nem izgulok ,mert a doki nyomatékosan felhívta a figyelmem a 6-8 hetes gyógyulásra. Ez azért nagyobb műtét jóval ,mint a felső.
Egyébként a szemem alja közvetlen is olyan érzéketlen. Vagy ennyi idő alatt megszoktam a lazaságát most meg megint feszes. Még mindig olyan fúra érzés.Egyébként ha elkezdem vakargatni ,nekem is nagyon be tud Indulni a viszketés. Állandóan ott van az ujjam ,folyamatosan csesztetem ,pedig jobb nem hozzá nyúlni.
2 hét múlva megyek kontrollra ,majd utána teszek fel képet.
A te beszámolód pedig nagyon-nagyon várom.:))
Szia!Volt itt egy fórumozó a nyáron, és ő azt állította Bajusz Hubáról, hogy korábban egy fülműtétje volt vele, és elrontotta, bár nem fejtette ki, hogy pontosan mi volt a probléma.
Nem tudom igaz volt -e, de gondoltam leírom.
HSZ 1540 - Csorike13
Szerintem van visszajelzése. Igen, a külső csücskök nem úgy "állnak" ahogyan szerettem volna.
Megnéztem a "sashegyit". Hmmmm, azt hiszem benézek hozzá, köszi a tippet! :)
Jajj, nehogy úgy állj hozzá a kérdéshez, hogy nem szabad örülni az első sikernek. Neked sikerülni fog!!!
Úgy tudom, hogy benne van a top10-ben:)
tanti, a sashegyinek van a helyreállító sebészetben is tapasztalata, ezen a területen több évig dolgozott Németországban úgy tudom, esetleg érdeklődj nála is.
Ildi, te hogy vagy, hogy gyogyul a szemed? Mar 3 hetes, ugye?? Latszik meg valami a müteti hegböl?
Napraforgo, en mindenkepp egyszerre szeretnem a kettöt, mert szerintem szükseges mindkettö, idöm (ill. szabim) meg nincs 2x 2 ket a gyogyulasra...