Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Amúgy az ő ára méga magyar árak alatt volt magasan, mert máshol 350-nél kezdődik az alsó felső...
Amúgy meg ha 220 ezret ad meg árnak a honlapon, akkor tényleg ne kérjen többet. Már mindjárt akkor kellett volna szólnod. A másik az, hogy nem előrehaladott a szemhéjad állapota, szóval semmi sem indokolja, hogy többet kérjen.
Igen, biztos, hogy ezert a magasabb ar, de sajnos a telom miatt muszaj nekik elarulnom, raadasul most szerdan ott volt velem a fiam es a ferjem is, akik ugye nemetül tarsalognak egymassal, szoval... De mindenesetre elegge felhaborito a dolog :-(
Majd jövök reszletesebben is, Lanyok, de nagyon nincs idöm...
Sziasztok,
szerdán találkoztunk Borzoskával és Gabcival és elmondhatom, hogy alányok a valóságban is nagyon szépek !
Remélem, legközelebb nagyobb körben tudunk találkozót szervezni.
B.
Azért azt még leírom, hogy milyen érdekes, és egyben zavart keltő, hogy míg az egyik orvos azt mondta, hogy nincs kivágható felesleg a felső szemhéjon, addig a másik szerint mégis. Hát ugyanarról a szemhéjról, és ugyanazokról a mm-ekről, cm-ekről van szó, ez nem lehet viszonylagos.
Én már teljesen összezavarodtam, mire műtétre kerül a sor, nem hiszek majd senkinek!:)
Én is arra gyanakszom, hogy a külföldi lakhelyed miatt szökött így az egekbe a tarifa, ami elég szomorú, de remélem csak egy félreértés.
Tanulság: soha ne oszd meg az orvossal, ill. bármilyen szolgáltatást végzővel, hogy külföldön élsz, mert abban a pillanatban a szemükben megjelenik a bőrödbe égetett euro jele!:)
Örülök a szemléletváltásnak, ha tényleg nem bosszant már a látvány, és tudsz örülni az eredménynek, akkor veled örülök én is!
A te eseted, és tudom, hogy ezzel nem vagy egyedül, csupán nyilvánosan tűnik úgy, tanulságul szolgálhat azoknak, akik műtét előtt állnak az orvosnak "leadott" igény megfogalmazásában.
Ha természetes szemeket szeretne valaki, akkor az esetek tanúsága szerint ált. némi megmaradt bőrfelesleggel kell számoljon, magyarán az orvos nem távolít el minden lehetséges bőrt, így ha vki tudja, hogy zavarná minden mm bőrfelesleg, az ragaszkodjon a tökéletes kimetszéshez, és ennek az igényének nyomatékot kell adnia! Persze, lehet, hogy ez sem garancia, de én ezt a következtetést vontam le az általam ismert pár esetből.
A Valinak is 220-ért csinálta úgy tudom a télen. Nem lehet, hogy neked "osztrák páciens" árfolyamot számolt?:)))
Én előbb szeretném a műtétet, nov legvégén max dec elején, hogy az ünnepekre kinézzek már valahogy.
Sziasztok Lanyok!
Gyorsan beszamolok en is a konzimrol Dr. Wittmannal, szerdan voltam. Nagyon szimpatikus az orvos, eleg idöt szant ram, 1 es 1/4 orat voltam bent nala, mindent reszletesen elmagyarazott. Lenyeg: megcsinalja alsot/felsöt együtt, szerinte ez orvosilag nem problema es ö azt gondolja, hogy inkabb anyagi okai vannak, amiert sok orvos nem vegzi egyben a ket mütetet (egyebkent a doki, akihez dec. elejere vagyok bejelentve itt Au-ban konzira, ugyanigy gondolkodik: a kettö egyben szebb eredmenyt ad). Wittmann dr. szerint is van mar kis börfelesleg a felsö szemhejamon, bar nem sok, csipesszel meghuzogatta es megmutatta.
Az alsot ugy csinalja, hogy kivülröl vag es egy un. elektromos kessel zsugoritja a zsirszövetet es ha szükseges, valamennyit ki is vesz belöle, de nem tul sokat. Mindezt lokalis erzestelenitesben (Lidocain). Ha a paciens keri, tud ö is "macskasitani", külsö szemzugot felfele huzni picit. Ez ugy törtenik, hogy a szem sarkaban van egy inszalag, ezt kell feljebb varrni.
Meg ma fel szeretnem hivni telcsin, mert az arban kell meg vele kicsit egyezkednem, ugyanis nekem sokkal többet mondott, mint amennyi a honlapjan van (1100 Eur, a honlapon pedig 220.000 Ft szerepel, ami 750 Eur a jelenlegi arfolyamon).
A mütet karacsony elött par nappal lenne ambulansan, masnap megnezi es kitisztitja a szemet, sebet, a varratszedes 6 napra ra.
Hat diohejban ennyi :-)
Ne aggódj nekem is 4 hét után még mindig van duzzanat a szemem felett. A csomóim mennek ,most jött a duzzanat.6-8 hét
A duzzanat ödéma. nem kaptál rá gyógyszert?
Sztem ahogy kiszedték a varratokat gyorsabb lesz a gyógyulás.
jaj de jó.. komolyan nem tudtam elképzelni, hogy mi történhetett azokkal a csodálatos szemekkel:)))
Én megkaptam az időpontot a Sashegyitől... kiváncsi vagyok:))
Jajj Csajszi nem erről van szó! Az agyam ereszkedett meg!!!! :)
Tegnap szakavatott szemek néztek meg és abban maradtunk, hogy ez teljesen pont ugyanolyan, mint a képeken! :))) Én hülyülök!
Lányok, nagyon vigyázzatok, mert ez drog! Ha egy ideig nem csináltatsz magadon valamit, akkor tuti elvonási tüneteid lesznek és kezded beképzelni magadnak, hogy rosszabbodik az állapot. Mert hogy egy ideig javul, azután már nem tud hova tovább... Kvázi csak számunkra romlik a helyzet, merthogy nem javul az összkép tovább. Húúú, remélem világos volt a homály, ami kibukott a tollamból. :O
Igen a külső csücskök nem ívelnek oldalra, vagy felfelé (vagy hova a manóba) mert nem volt az a bizonyos macskásítás. Hazamentem, megnéztem és teljesen természetes valójában láttam a természetességet. Igen nem túl feltűnő a változás, mert én kértem így.
Mennem kell alsóra, mert ott lakozik a bibi az eszemen kívül! :)))
Gabcsi, hihetetlen, hogy azok a csodás szemeid ennyi idő alatt megereszkedtek:((((( A képen TÖKÉLETES volt. Majd csinálj tényleg egy fotót, hogy lássuk, hol ment félre a dolog. Téged az Ignác doktornő műtött ugye? Ő nem mondott erre semmit? Igaz a magyarázatokkal nem sokra mész, ha az eredmény neked nem tetszik..
Sajnálom, mert annyira lelkes voltál, hogy a lelkesedésed sokaknak bátorságot adott. De köszi, hogy megosztod a gondod is, nagyon fontos, hogy legyen ilyen is. Mennyi idő után kezdődtek a negatív változások?