Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi!Már az éjjel meghallgattam.Pereskedni lehet,kevesen nyerik meg!Sok esetben lehet eggyezkedni az orvossal,persze nem mindegyik ismeri el.Ezek 1 klánt alkottnak,még ha orvosszakértötöl viszel is papirt!eb az ebet nem harapja!
Jaj, egy tipp, amit kipróbálhatsz : mivel nekem a fekete szappan a bőrömön nem vált be, kipróbáltam a hajamon, és le vagyok nyűgözve az eredménytől, azóta ez a kizárólagos samponom!
Jaja, vszeg kb. így indulnak el útjukra a legszaftosabb pletykák...:)
Na Bali kellett elgépelned:)Én értettem mert hiányzott a szócska!Most magyarázkodj!
:))))Megkönnyeztem ezt a kérdést!:))
Csupán javítottam egy durva elgépelést...:))
Drukkolok neked. Kihez mész?
Könnyen kenhetővé csak folyékony halmazállapotú anyaggal vegyítve vállnak, kböző olajokkal szokták keverni őket(oliva, jojoba, kókusz, teafa...etc).
Kben kenhetőek így is, csak nehezebben, a kéz melegétől puhulnak, én a shea vajat így szoktam magamra kenni, de ha rákeresel, a YouTube-ra töménytelen mennyiségű videót töltöttek fel a témában, ahol bemutatják , ki hogyan és mivel készíti az elegyet!
Sziastok lányok!Valaki tud segiteni nekem ?Vettem shea vajat kakaó vajat és mangó vajat!De annyira szilárdak!Szerintetek mitöl válik kenhetövé?És vettem afrikai fekete szappant is!Kiváncsi leszek hogy használnak -e!Köszönöm!Vali!
Nagyon igazad van!!! Én már nem is tudom mit tettem volna a helyedbe.
Én tudom ki volt a jó ember. Nem gondoltam volna róla.Nagy hírű sebészként van beállítva.
A Bumerángba egyébként nem szemhéjplasztikáról volt szó ,hanem lézeres kezelésről.De elmondta a nő a kálváriáját.
Név szerint ország-világ előtt elmondta a doki nevét aki hibázott és elmondta a másik doki nevét aki rendbe hozta.Azóta pereskednek .Érdemes lenne meghallgatnod.
Belemész a Bumerángba és az archívum címszó alatt az előtte leírt dátumon megtalálod a riportot,a hallgatói reagálások alatt.Érdemes meghallgatnod.A kis nyilakkal tudsz visszamenni ,és akkor már ott vannak a dátumok.
Jaj de jó ,már várom ,hogy elégedett legyél.
Rámész a nevekre és a képek alatt látsz eredményeket.
Sok sikert!!
Hahóó lányok,valaki akinek kész van megmutatná??Köszike
Gabcsi te mikorra is tervezed? Előttem ugye? Én november legvége, de max december eleje.
A mindenit! Kinek szállt a fejébe a dicsőség az itteni dicséretektől??? Kérek szépen privit, mert a második felvonás előtt állok és nem szeretnék hibázni.
Sziasztok!Nekem 21nap múlva lesz felső sz.héj plasztikázva!Akinek kész van már valahol esetleg meg tudom nézni?Köszönöm
Köszönöm, megnyugtattál nagyon! :)
Teljesen igazad van.... Itt mindenki a saját tapasztalatát mondja el, ha az rossz, akkor azt. Ráadásul már nem mész vissza hozzá többet. Pontosan ez a baj, hogy sokszor rejtve maradnak az ilyen sintér munkák, és a gyanútlan áldozatok meg csak mennek hozzájuk.
Tanti, borzalmas lehet a helyzeted, még elképzelni sem tudja csak az, aki benne van.Tiszta szívből remélem, hogy találsz egy lelkiismeretes dokit, aki megpróbálja helyrehozni a szemed.
nekem is az alsót kéne.de lehet hogy nmivan hanem olyan duzzadt..randa nem szeretem s mintha napról napra roszabb lenne. Januárra szeretném, addig minden mást kipróbálok mint a sok vizivás,szemtorna (van egy jó könyvem"facelifting )kevés kávé, korai lefekvés, nuku pia. Ha semmi szemmel látható változás akkor kés.De mi van ha elbaccák?? amilyen peches vagyok
Az felső vagy az alsó plasztikád szúrták el?
Vajdai-Borzaska nagyon szépek lettetek!Csak ámulok!!!gondolkodom mit vétettem engem igy elintéztek!Hat az álmom rémálom!
Nagyivbe lesz... a hitelrontást!ö gondolt az én egzisztenciámra ,munkámra stb-nem.Engem ki véd!az eltorzult arcommal?Éveket napszemcsi mögé bujni ugy dolgozni emberekkel.
Az természetes ,nekem is viszketett. Örülök ,hogy jól van.
Minden nap jobb lesz neki.
Csak telón beszéltem vele. Azt mondja, a szeme alól a foltjai és a dagadás gyönyörűen eltűntek,bár elég sajátságos technikával jegelte azokat:))))
Szerdán veszik ki a varratait, én majd jövő hét végefelé látogatom meg, mert akkor megyek anyuhoz és közel laknak. Arra panaszkodik csak, hogy esténként nagyon viszketnek a szemzugai.
nem baj, minden csoda 3 napig tart: NEKIK. neked viszont egy életre szól és ez a lényeg:))
Valószínűleg téma lehetek, az összes körítéssel együtt :)
na látod, ezért is írtam lentebb, hogy a fotók csalókák. valahol olvastam, hogy főleg az alsónál maradhatnak kisebb finom hegek, de ezt jobbára csak te látod, mert tudod, hogy ott van. A smink meg majd teljesen eltünteti. Majd ha a csomócskák felszívódnak,sokat javul.