Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Feltételezem, hogy csupán a szemed látszik, így biztosan nem ismernek majd fel, viszont ez tényleg őszinte elismerés a doki részéről is, hiszen nyilván a legsikerültebb "alkotásait" reklámozza vki, gratulálok az eredményhez!
Pedig ehhez nyilatkozat kell Hollandiában is.
Én mondjuk nem szeretném ha mutogatnának :))
Amikor voltam kozmetikai tetováláson, arról is kellett nyilatkozni, hogy egyáltalán lefényképezhet-e, illetve publikus lehet-e részben vagy teljesen. Ez így is van rendjén. A plasztikai műtét is ugyanolyan orvosi titoktartás köteles, mint bármi más. Láttam olyan képeket weblapokon, ami csak úgy immel-ámmal volt kitakarva, ha ismerős látja, tutkó ráismer. Én ebből nem kérnék:)
Persze, masnap jön ertem aZuram ;-)
Jo ejt nektek!
Az ember magával mindig nagyon kritikus tud lenni, semmi sem elég tetszetős magán, bezzeg a másé...:)
Nekem nagyon tetszik a tekinteted, hát még 2 hét múlva.....lilán(az majd kiemeli a zöld szemeket)!:)
Köszi, draga vagy :-)
En nem talalom szepnek, csak atlagosnak (ezt nem szerenykedesböl mondom, hanem tenyleg igy gondolom).
Meglehet, de lehet, hogy csupán a fiatal korod okán volt olyan gyors a regeneráció.
Arra gondolok, ha annyira nagy volna a különbség a gyógyulásban ezzel a módszerrel, akkor sokan alkalmaznák ezt az eljárást, mert megérné beruházniuk egy ilyen berendezésbe.
Még fiatalok vagytok Hexivel, így egy szempillantás alatt helyrejöttök majd!
Jo reggelt!
Napraforgo, nem telcsivel fenykepeztem, hanem rendes geppel, megis "kancsalit";-)
Megneztem a klinika honlapjan es van lehetöseg ott aludni, majd megkerdezem, mennyiert, meg azert körülnezek ott a környeken is. Ugyhogy valszeg maradok a mütet utan egy ejszakara.
Igen, de nem lézerrel vágtak, hanem szikével viszont utána dioda lézerrel preparáltak.IDÉZEM:
"Miután a plasztikai sebész szikével átmetszi a bőrt, dióda lézerrel preparál, és az izomzatot is azzal rekonstruálja. Az új berendezés szinte már a műtét alatt meggyógyítja a szöveteket. Gyakorlatilag nincs tehát vérzés, és rendkívül jól összehúzza az izomzatot, miközben a zsírsérvek is elláthatók a segítségével. Az alsó szemhéjplasztika sebét már nem varrjuk csak ragasztjuk. "
Vszínűleg még nem annyira elterjedt, vagy itthon nem alkalmazzák, bár már évekkel ezelőtt is hallottam róla, elvileg gyorsabb gyógyulna a heg ha lézerrel vágják ki a bőrt, de lehet, hogy butaságot írok...
Sztem tökéletes a hagyományos módszer, és ha jó kezekbe kerülsz, tökéletesen gyógyul, szinte láthatatlanul, nem hiszem, hogy a lézer után sokkal szebb volna, sőt nagyobb a kockázata, nekem kevésbé szimpatikus megoldás.
Szia!
A lézeres szemhéjplasztikán mit értesz? Lézeres eljárással kezelni a szemhéjak bőrét, vagy lézerrel végzett bőreltávolításra gondolsz?
Az utóbbiról itt a fórumon még nem olvastam senkitől, az előbbiről majd vajdai nevű kedves fórumtársunk tud nyilatkozni januárban, neki akkor lesz lézeres kezelése azon a területen is, viszont ő már korábban átesett egy "hagyományos", szikével végzett alsó-felső plasztikán(külön-külön).
Nagyon izgulok már miattad is, mintha én mennék, nemsokára már írod a beszámolót, olyan gyorsan el fog repülni ez a kis idő!
Gondolok(unk) rád az biztos!
Jól van, drukkolok, hogy jókedvvel és őrjítő szemekkel vághass bele!Egyébként így már a szemhéjaidat is kezeli majd a lézerrel, mit mondott? Bár lehet, hogy az még korai volna 10 naposan...fene tudja?
Nagyon jó ötlet az ott alvás, sztem a klinikát kérdezd meg, talán még anyagilag is jobban jönnél ki vele, de kényelem szempontjából mindenképpen ideális volna.