Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3116. hexilein72 (válaszként erre: 3114. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 20. 20:31

Hehe, draga vagy es köszike a bokot, de van ott mit operalni, hidd el, csak kicsi a kep ;-), de amugy mostani, par hete keszült, ez a legfrissebb rolam :-) Csak kicsit komoran nezegetek bele a lencsebe, semmi mosoly, ami amugy nem jellemzö ram.

Most epp nem izgulok egyaltalan, nem erek ra! Es a ket "beavatott" (baratnöm ill. koll-nöm) csajszival is epp az elöbb telcsiztem, ök is nagyon szoritanak nekem, ugyhogy nincs is miert izgulni :-)))

Holnap (vagy legkesöbb holnaputan) jelentkezem!

3115. tanti59
2011. dec. 20. 20:28

Hexike!

Sikerülni fog!csak erre szabad gondolni.

Mi mind küldjük az energiát,gondolunk rád ,mint Napraforgónál is,meg jó a doki is.

Pusz:Tanti

3114. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3113. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 20:26

Már éppen kikapcsolni készültem a gépet, de szerencsére még láthattam a királylány fotót, és nem csalódtam, olyan bájos vagy, mint gondoltam, köszönjük a megosztást, de aztán hamar levenni a képet, nehogy támadjanak a keselyűk!

A fotó alapján a műtét indikációja érthetetlen, persze lehet, hogy egy ballagási képet osztottál meg velünk!

Veled leszünk holnap!

3113. hexilein72 (válaszként erre: 3112. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 20. 20:15

Pussz-pussz :-))

Tettem fel nektek egy kicsi kepet magamrol, csak hogy lassatok, kiröl/miröl is van szo :-) Majd kesöbb leszedem.

Ma du. total turbo voltam, kitakaritottam ez egesz lakast (180nm), futottam 10km-t, meglocsoltam a viragokat, bevasaroltam egy hetre inkl. karacsony, bepakoltam a holnapi cuccaimat, ugyhogy remelem, minden el van intezve. mar csak a mütetnek kell sikerülnie ;-) Aztan henyelhetek egy hetig, remelhetöleg...

2011. dec. 20. 18:40

Hexike, reggel első dolgom lesz energiáim összpontosítása, és feléd irányítása, most már én is izgulok miattad, persze csakis kellemesen, mert gond nem lehet, maximum ha nem lesz wifi, mert akkor mi lesz velünk?!:)

A legszebbeket holnapra!

3111. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3105. - GabciBSB)
2011. dec. 20. 18:37

Szevasz!

Oksa, akkor nem linkelem be újra, de most meg is nézem még egyszer, mert nekem ez a macskásítás projekt még mindig nem tiszta, hogy pontosan hogy is történik, talán másodszorra megértem..

Igen 2012 biztosan a te éved lesz, bár csatlakozom az előttem szólókhoz, gyönyörűek a szemeid, és ami megdöbbentő, hogy most vettem észre, hogy a szemünk színe, lgbb is a kép alapján mennyire hasonlít! Tesó!:)

3110. hexilein72 (válaszként erre: 3109. - Vajdai)
2011. dec. 20. 17:03

Köszi neked is Ildi :-))

Hivott Wittmann asszisztense az elöbb, hogy egy oraval kesöbb menjek, csak 11-re kell ott lennem, akkor rövid megbeszeles, aztan mütet. Majd utana jövök, remelhetöleg holnap du., vagy legkesöbb holnaputan.

Pusssz nektek!

3109. vajdai (válaszként erre: 3092. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 16:49

Hexikém egy kalappal. Holnap sokat gondolok rád. Csütörtökön megyek Móvárra én is ,de munkaügybe.

Holnap elkezdődik neked is egy új nap. Remélem tudunk beszélni. Várjuk a fejleményeket.

Pusszancs

2011. dec. 20. 14:07
Szerintem a Gabcsi is úgy van, hogy leginkább mosolykor gáz...mint nekem volt. Na az olyankor +15 év volt:)))
3107. hexilein72 (válaszként erre: 3105. - GabciBSB)
2011. dec. 20. 13:42

Gabci kösziiii :-)

Megneztelek meg egyszer es sztem neked most is olyan szep a szemed!! Söt, neked mar a müteted elött is szep volt. En nem is latok rajta mütenivalot, komolyan mondom, de persze neked kell tudni es elegedettnek lenni vele, szoval megertem, ha belevagsz!

Oksi, majd dokumentalok :-)

2011. dec. 20. 13:03

Gabcsi, neked csodás a szemed így is,az alsód sem tragikus, így majd

gyorsan gyógyul meglásd:)) Gabcsi te voltál dermarolleren ugye? vagy magadnak csináltad? Mi a tapasztalat a végeredményt illetően?

3105. GabciBSB
2011. dec. 20. 12:54

Húhhh lányok, végre sikerült visszaolvasnom az elmúlt 4 napot... nem volt vicces, annyit írtatok! Bali, megtaláltam a linkeket is! :)

Napraforgó és Mongigi, gyönyörűek lettetek, igazán boldog kari áll előttetek!!!

Hexi, tiszta erőből drukkolok és stresszmentes éjszakát és holnap reggelt kívánok! Remélem lesz wifi a hotelben :) Vigyél fényképezőgépet is magaddal, hogy tudj dokumentálni műtét után!

Én most már mindenről lecsúsztam idén, de még lehet, hogy a fodrászról is :((( Nem baj, jövőre újult erővel és remélhetőleg valamivel több szabadidővel vágok bele a projektbe, immáron a tőletek begyűjtött rengeteg hasznos infó birtokában.

3104. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3102. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 11:51
Miért ott csináltatod?
3103. GabciBSB (válaszként erre: 3069. - Vajdai)
2011. dec. 20. 11:43
Ildi, én potenciálisan jó zsírdonor lennék! :D
3102. hexilein72 (válaszként erre: 3101. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 20. 11:39
Ez a 400 Eur az osztrak viszonyokhoz kepest OLCSO!! Rendesen 1000 felett van, ezert nemtom, hogy tenyleg ugyanazt tudja-e...
2011. dec. 20. 11:24
Ok, az osztrák ár nem mérvadó, ott minden sokkal drágább... Szerintem itt nálunk ugyanaz felébe kerül.. akár csak a plasztikai beavatkozások,vagy fogászat vagy bármi...
3100. hexilein72 (válaszként erre: 3096. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 20. 11:19

A 400 Eur itt EGY kezeles ara. Nem tudom, hogy ez ugyanazt tudja-e, tenyleg nagyon nehez összehasonlitani. A dokinö szerint nekem max. 2-re van szüksege, de lehet, hogy eleg egy is. Viszont 8 honapot nem szabad varni 2 kez. között, mert igy nem stimuzza elegge a kollagent. Ugy 4-6 het a varakozasi idö, ugy emlekszem, ennyit mondott.

Amit te bemasoltal, az melyik dokinal van? Kivancsi lennek, Sopronban mennyit kernek...

3099. GabciBSB (válaszként erre: 2973. - Mongigi)
2011. dec. 20. 11:10
Gigi, neked alapból gyönyörű cicaszemeid vannak! Még ennél is cicább akarsz lenni? :)
2011. dec. 20. 11:08

Úgy gondoltam, h tavaszig felvennék két kezelést, januárban, februárban. Akkor ugye tavasz, nyár kilőve.. eltelik 8 hónap... ez idő alatt kell, hogy mutatkozzon változás. Ha nem tapasztalok semmilyen változást, akkor nem fogok többet venni.

Az a helyzet, hogy nem akarok olyanra áldozni, mint az IPL-es szívás volt. A tényleg hatásosat keresem, hiszen ezek nem 2 forintos kezelések, nincsenek kidobni való százezreim... hiszen ha csak kettőt veszek fel, annyi márpedig tuti kell, az is 100 E Ft, nyakkal együtt 150E...

ha valaki felveszi a 4-5 kezelést is, annak az ára már eléri lassan az arcplasztika árát, így elvárható hogy az eredmény is valamelyest közelítsen ehhez..

3097. GabciBSB (válaszként erre: 2967. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 20. 11:07
Kérek szépen linket az alsóról!!!! Csak otthon tudom majd megnézni :(
3096. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3095. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 11:02

De ez hány kezelés ezért a pénzért?

Amit most a doki honlapjáról idézek ott az árak:

teljes arc/ 50E/alkalom

nyak: 25E/alkalom

Dekoltázs / 35E/alkalom

Erről itt ez a leírás volt:

Hogyan hat a széndioxid fraxel lézer kezelés ráncok esetében?

A lézertechnikai fejlesztések leghatékonyabb újdonsága a fraxel eljárás, amely a lézer fényét nagyszámú, különálló oszlopra bontja. A fraxel lézer a hám és az irha egy részét cm2–ként akár több száz, mikroszkópikus méretű oszlopban eltávolítja. A hámon át az irhába behatoló lézerfény oszlopok eltávolítják az elöregedett, károsodott sejteket. Körülöttük ép hám és irha marad, amiből kiindulva a hám gyorsan újraképződik. A lézer hőhatása összehúzza az irhát, fokozza a rugalmas és kollagén rostok termelődését, így az irha tömörebbé, rugalmasabbá válik. Ezáltal eltűnnek a ráncok, a pigmentfoltok, a bőr egyenetlenségei.

Melyek a széndioxid fraxel lézer kezelés előnyei ráncok esetében?

Csak néhány napos felépülési időt igényel. A hagyományos lézeres eljárásokkal szemben nem kell számolnia a kezelt terület halványabbá vagy sötétebbé válásával. A kezeléseket általában ősztől tavaszig végezzük, azonban megfelelő fényvédelem mellett nyáron is alkalmazható. A fraxel lézer kezelés 2-5 alkalommal történő elvégzésével kíméletesen, biztonságos módon cserélődik ki a teljes hám és az irha. Biztonságossága miatt alkalmazható a teljes arcon vagy csak egyes területein (ajak, szem körül) és emellett az összes problémás területen, így a nyakon, a dekoltázsban, a kézfejen is.

3095. hexilein72 (válaszként erre: 3094. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 20. 10:30

Hat remelem, hogy tenyleg kapok valami nyugtatot...

Igen a fraxel lezerek nagyon különbözöek, nem ugy van, hogy csak a fejeket cserelgetik. Ahogy en ertettem, 3 erössegü van:

*a nagyon "durva" kivitel, ami utan 1 honapig gyogyulsz, de ez a leghatasosabb,

*aztan a közepes, ami csak a lyukakat furja a börödbe, de azert a felsö börfelszint szinten "leviszi", gyogyulas kb. 1 het,

*es a legenyhebb, ami szinten lyukakat fur (kollagen-stimulacio), de a felsö börfelszin marad, itt nincs gyogyulasi idö, masnap mar munkakepes az ember, nincs varrkepzödes.

A magyar arakrol fogalmam sincs, esetleg tud valaki tol-ig összeget irni? Kivancsi lennek... Nekem itt Au-ban 400 EUR-ert csinalja a doktornö az egesz arcot, ez itt nagyon jo ar, mashol ugyanez 1000-1200.

3094. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3092. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 10:14
Na holnap ilyenkor már lassan megkapod a Xanaxot:))))))
3093. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3090. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 10:11

Én is így voltam.... nagy bevásárlás 1 hétre előre, így amíg a kötés fent volt, csak kenyeret kellett venni, azt meg a lányom és a férjem elvégezte.:))

Na oks, ha nem zárja ki egymást a műtét és a lézer.... Én január második hetére tervezem, addig eldöntöm, h hová is menjek...

Sajnos én sem vagyok képben ezekkel a lézerekkel... de ahogy értelmeztem a frakcionált lézerek is több félék ebből kifolyólag a hatásuk is más...vagy ez is olyan, hogy van egy alapgép, és hozzá több fej, amit cserélgetnek? Hozzám közel is van egy bőrgyógyász, akinek van frakcionált lézere, de nem írta ki a honlapon, h melyik fajta. Írtam neki e-mailt, megkérdeztem, nem tudom, h válaszolnak-e ilyenre? Írtam a pesti lézercentrumnak is, mert ott még árat sem tüntettek fel, remélem, h válaszolnak. Szerintem a lézer az olyan, aminek az ára azért behatárolható, ugyanis régiónként szokták meghatározni: Szemkörnyék, az arc egyes területei.. nyak.. dekoltázs / alkalom. Szóval nyugodtan lehetne publikus. Sok esetben már itt eldől, hogy igénybe tudja-e venni valaki vagy nem... látja, h van-e rá pénze vagy nincs.. így aztán nem fut felesleges köröket... nem megy el konzira, h aztán ott szembesüljön vele hogy: na erre nincs pénzem...

3092. hexilein72 (válaszként erre: 3091. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 20. 10:05

:-)))

Holnap reggel, ha belefer az idöbe, akkor meg bejelentkezem mindenkepp. Vagy lehet, hogy ma este is, ha ugy jön ki a lepes.

Pusssz!

3091. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3090. - Hexilein72)
2011. dec. 20. 09:43

Nem lesz semmi gond, pocid tele lesz, szemeid még szebbek lesznek, 1 napig még a gyerekek sem nyaggatnak, tiszta kánaán, még hiányozni is fog!:)

Ha addig nem beszélnénk, a legjobbakat holnapra, gondolok majd rád, és a dokinak is édes álmokat küldök, hogy a megfelelő pihentséggel ugorjon neked!

Minden rendben lesz, és várjuk a részletes beszámolót, bár Napraforgó mindenre kiterjedő, folyamatos állapotjelentésit nehéz lesz felülmúlni, de most már elvárjuk ezt a szintet!:)

3090. hexilein72 (válaszként erre: 3086. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 20. 08:25

Napraforgo, megkerdeztem a bördokkert es azt mondta, hogy nem zarja ki a ket beavatkozas egymast, csak szte, ha nem gyogyul eleg gyorsan a szemhejplasztika, akkor en nem fogom akarni a masikat ilyen gyorsan. Hat meglatjuk. Dec. 28-an kell racsörgetnem, hiogy csinaljuk-e 30-an vagy se. Nagyon normalis a nö, azt mondta, hogy en döntöm el. A hegeket ö nem kezeli, a szem közv. környeket egyebkent sem, nemcsak a mütet miatt.

Bali draga, te egy olyan edes-draga-aranyos csajszi vagy, mondtam mar?? :-)

Holnap 11-re vagyok beütemezve, 10-re megyek Movarra, ill. mar 8-kor indulunk, mert penzt kell valtani, meg valami kajat kell vennem, mert ugye mütött szemmel mar nem maszkalhatok, aZuram meg nem var meg, igy magamra leszek utalva. ja es masnap reggelihez sem fogok megjelenni a hotelben ;-) Ugyhogy akkorra is kell valami kaja.

Viszem am a kis netbookomat, aztan ha lesz neccem, akkor bejelentkezem. Vagy ha mashogy nem, hat a telomrol.

Ma reggel megint bepanikoltam egyebkent... Nalam ez ilyen hullamokban jön, neha ugy gondolom, hogy minden o.k., aztan meg ramtör a frasz :-(

3089. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3087. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 20. 06:59
védőmaszk alatt= védőmaszk körül (különben miért hívnák így:))
2011. dec. 20. 06:40

Hexiiikeee, micsoda reggelre virradtunk, holnap tökéletesítik a mi kis rettegő királylányunkat, menni fog a drukk ezerrel, ezt garantálom!

Majd írd meg pontosan hánykor műtenek, hogy akkorra tartalékoljam a turbó energiákat!

Ne izgulj, maximum a boldogságból, nem lehet gond, bár nem én műtelek, de Wittmann doki is érti a dolgát!

3087. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3086. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 20. 06:37
Hexinek a hegeit nem kezelik, a szemhéját egyáltalán nem fogják, csupán a védő "maszk" alatt.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook