Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Én nagyon cifrákat hallottam már privikben a dokinő modoráról, és hangulatváltozásairól, de a legfontosabb, hogy a munkájára még nem volt panasz.
Herpesre azt hallottam hogy L-Lysyne vitamint kel szedni. Én már vettem nem is került sokba (3600). Utánnanéztem előtte a neten, állítólag nagyon hatásos. Nekem pár hónapja elrontották a satírom és most kell javítgatni, tehát mág pár alkalom előttem áll. Elég herpeszes vagyok, de csak ilyenkor jön ki. Már elkezdtem szedni, meglátom az eredményt.
Igen, félő, hogy hosszűtávon vajon hatékony marad -e.
Én a 20-as éveim elején(még leírni is furcsa:)) járta, mikrodermabr. először, és akkor a pattanásaimra jó hatással volt, de az tüneti kezelés, hiszen jót tett, hogy lecsiszolták a felső réteget, de a bőrképem cseppet sem változott. Majd a 20-as éveim közepén voltam párszor, és akkor is azonnali puhaságot éreztem, de pár nap múlva már a helyzet a régi volt.
Bárcsak Borzaska lenne a kivétel!
A kontrollon már nem volt gond, kedvesnek tünt. Lehet, hogy a műtétkor a betörés miatt volt olyan amilyen... A varratot is úgy szedte ki (ő, nem az asszisztense) hogy egy szunyogcsípést sem éreztem.
Érdeklődtem a ráncfeltöltésről is és úgy tünt szivesen adott róla információt.
Remélem mielőbb válaszol email-emre... jobb lenne ha ő is mondana valami véleményt, mégiscsak ő a szakember....
Ja és köszi mindenkinek a megtaláltam a dermaroller tropikált,ma majd olvasgatom.:-)(nem semmi kis csapat ez itt,fantasztikus az azonnali egymásnak a segítségadás jó tanács!)
IGEN A PLASZTIKÁZÁS UTÁN MINDENÜTT VOLT TETKÓ,CSAK OTT NEM AHOL KELLETT.LÉZERREL PRÓBÁLTÁK KISZEDNI RÉZBEN EREDMÉNYESEN,LEHET,HOGY TÖBBSZÖR KELLETT VOLNA MENNI,DE ALKALMANKÉNT KB.15000 Ft,ÉS NEM IS KELLEMES.VISZONT UTÁNA A SZEMHÉJAM NEM VETTE A FESTÉKET ÚGY AHOGY KELLET VOLNA.JÓ ESETBEN EDDIG NEKEM KÉTSZER KELLET TETOVÁLNI A VÉGLEGES EREDMÉNYÉRT,MOST NÉGYSZER(PEDIG SZERINTEM A SZEMHÉJ A LEGFÁJDALMASABB. A SZÁJ MÁR A MÁSODIK VOLT A KORREKCIÓ MOST GYÓGYULOK ÉS SZEDEM A TERVIRANT,MERT HERPESZES VAGYOK ÉS EZ SOKAT SEGÍT,VALÓBAN FÁJT TEGNAP,DE MÁR MEGSZOKOM EZT A SOK TETOVÁLÁST.Az elmúlt félévben mindent beleszámítva összesen 10-szer voltam.
Én Borzaskának a hosszú távú véleményére leszek kíváncsi, mondjuk pár hónap múlva, azaz hogy ez az eredmény mennyire tartós?
Voltam én már kozmetikai kúrán, ilyen-olyan extra pakolások, ultrahang... stb... míg tart a kezelés tényleg szép a bőr, feszesebb is, élettel telibb, de ez sajnos tiszavirág életű volt...
Szóval én már kozmetikai kezelésekben nem igazán bízom, ha a tartósságról van szó. A bőrcsiszolás után is látványosan szépül a bőr, de az is csak a felső réteget érinti, így az sem tartós. Én úgy láttam, hogy minden héten el kellene járnom, hogy fenntartható legyen a pillanatnyi állapot...amire nekem sajnos nincs időm.
Tudom, h az én esetem sem mérvadó, mert ahány bőr, annyi féle reakció, és a kezelés sem ugyanaz , mint Borzaskáé, lehet, h nála ez tartós eredményt hoz. Bárcsak bejönne neki, és létezne már tényleg egy hatásos alternatíva.
Bernike a szájtetkó az nagyon durva.. valahogy azok az érzéstelenítések nekem nem igazán hatottak.... csorgott is a könnyem közben....:)))A lézer minek kellett, Rontott tetkó miatt?
Megette a fene, ha nem válaszol rá....)))Az a minimum...
Az aloe vera jó...szerintem nem lesz azzal a heggel semmi gond.
Írtad, h arogáns volt a dokinő, visszaolvasgattam, de nem találtam hogy hol írtál erről, és h mi történt.
Igen, neked nagyon bejött szerencsére, aminek szívből örülünk, mert itt sokan szkeptikusak voltunk ezzel a kezeléssel kapcsolatban!
Nagyon köszönöm,most megyek fél éves kontrollra utána teszek fel képeket már sokat alakult azóta.Csak ugyan kell a hat hónap.Mondjuk azóta átestem szemhéj,és szemöldök tetováláson az is korrigál(a lézerelés miatt háromszor kellet megszenvednem és még februárban kell egy utolsó negyedik:-(, tegnap meg szájtetkón voltam.Imádom a "fakírságot"
Megfogadtam a tnácsotokat csináltam pár közeli képet a jobb szememről és elküldtem a drnőnek. Kíváncsi vagyok egyáltalán válaszol-e rá, illetve, hogy mit fog mondani......
Egyébként én aloe vera levével kenem.
Dermaroller, a-val, de úgy is rátalálsz, ha pl. nálam vagy Loral adatlapján az interaktivitás fülnél rákattintasz a hozzászólásainkra, és mivel mi ott is jelen vagyunk, így egyből odajutsz, bár ez így leírva még bonyolultabb....:)
Köszönjük a képet, neked egy teljesen új tekintetet adott a plasztika, gyönyörű! Akkor tud ennyire látványos lenni vkinél, ha viszonylag nagy a mozgó szemhéjrész, a doktornő szép munkát végzett.
Feltételezem a látványosabb hegvonal annak is köszönhető, hogy nem voltál úgy agyontapasztva, és így lassabban forrt össze, bár lehet, hogy tévúton járok...én a sarok hegét sem látom olyan vészesnek, de talán igaza van Hexi-nek egy képet küldhetnél a dokinőnek, hogy van e okod aggódni, vagy egyáltalán kenegesd e bármivel!
Bernike nagyon szép nagy szemeid vannak, nálatok igazán látványos a szemhéjplasztika.)))
De már az is sokat gyógyult neki a varratszedés óta....
bernike, pedig kiadja, ha oda beírod... menj lejjebb a fórumok felsorolásban van.
Berni, dermaroller, a-val, nem o-val, ezert nem volt talalat.
Gabi, szep lezel, nyugiii, csak meg meg kell varni, amig szepen meggyogyulnak a hegek. A JOBB SZEMEDNEL ARRA A KIS SEBRE SZTEM MAR KELLENE VALAMI HAMKEPZÖ; DE EZ CSAK MAGANVELEMENY; LEHET; MEG KENE KERDEZNED AZ aNNAMARIAT 8IRJ NEKI EGY MAILT ES KÜLDJ KEPET) bocs Capslock volt.
Loral,nagyon kíváncsi vagyok a műtétedre,igazán látványos végeredményt adhat,de még annyira nem sokat hallani róla:-) Azonban elnézést a tudatlanságom miatt,de hogyan tudom megtalálni az általad említett dermoroller tropikált.Beírtam fent a keresőbe a dermoroller szót,de nem volt találatom,pedig szívesen elolvasnám az általad ajánlott beírásokat.Ha lehet adj útba igazítást..?-)
Elektroporaciot nem tudom, ezt most hallom elöször, de a radiofrekvencia, pl. a THERMAGE egyertelmüen a kollagenre megy ra, ezt a temat mar körbejartam (de nem csinaltattam).
Gondolom, annál csinálják fejbőrnél, akinek pl a homloka is ráncos, mert feltételezem, h ez arra is jó.
tantinál sincs.. írta már:))
Gabi, látom, még fel van dagadva a szemhéjad, látjátok, ez sem egyforma, nálam pl egyáltalán nem volt feldagadva így...
Mindezek ellenére látszik, hogy kiemelkedik a felső ív, és ez akkor is így lesz, ha elmúlik a vizenyő...
Nagyon látványos a kontraszt a régi és a mostani között, a tiéden is látszik, h jó lesz a végeredmény..:))) remélem megnyugodtál , látva az eredményt. sokat fog ez változni, szépen, napról napra javul majd, csak légy türelmes.))) Szép leszel meglásd.))
Na az enyém sem bozontos:-D de ügyes kezű doki a szemöldök közelében nyisszant félhold alakban,amiből egy kis vágás látszik majd (ha nincs keloid hajlamod),de itt úgy látom senkinek nincs,(Tanti volt gyanús ez ügyben d még nem reagált)és így leszel kis pikáns:)van endoszkópos eljárás is,de kihagynám..:)
Így van, sajnos NINCS MIT stimuláljon....
Az a baj, ha 70 éves leszek, akkor nem csak az arcom lesz megereszkedve, hanem az egész testem....
Na ilyenkor lenne természetellenes a vasalt fej és a ráncos test....:((( Azt hiszem, én megpróbálom amennyire lehet arcplasztika nélkül megtenni, amit lehet és amit a buxa enged...és egy bizonyos kor és általános állapot után el kell fogadni, h ez van, és örökké nem harcolhatunk az idővel... De azt hiszem, 70-80 körül ez is a normális. Addig szabad erőlködnünk, amíg az nem megy az összhang rovására...
ja, h az jó a szarkalábakra is....
Nekem bizti nem tudnák szemöldökbe rejteni a vágást...)))
Az elektroporáció SEM! a kollagént stimulálja!Korábbi HSZ.-em.
Igen ismerem a módszert és a szálas tetkó tetszik is,arról híres hogy teljesen észrevehetetlen...viszont nekem dupla célom van: (már többen hülyét kapnak ha még egyszer leírom:)),de akkoris!!:-D a kis szarkalábaim zavarnak,amit szemöldök emeléssel gyakorlatilag el lehet tüntetni,ha nem vészesen sok van belőlük + a megemelt szemöldök pikánssá teszi az arc keretét.