Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sztem a klimax csak egy körülbelüli jelzőpont lehet,de nem feltétlenül az,hogy a hormonális változásokra miként, és milyen gyorsan reagálnak a szervezet különböző folyamatai, erről talán Loral tud nyilatkozni, de az is lehet, hogy pl. egy korai klimaxnak semmi köze nem lesz a kollagén termelés változásához, tényleg lövésem sincs erről, így nem is okoskodom tovább.
Ne ezzel nekem nincs gondom. Most is olyan pontos ,mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Az anyunak is még 55 évesen megvolt.
na amilyen peches vagyok ezt is öröklöm.... anyukám nagyim is korán klimaxolt..(((( nagyi 35 körül, ezért is nem lett anyumnak tesója...
Érdekes kérdés, hiszen a kollagén termelésen alapszik ez a kezelési mód, és nyilván ezt nem lehet pontos életkorhoz kötni, mindenkinél más. Talán a menopauza egyfajta jelzés e téren is, de sztem a doki tisztában van ezzel, és nem ajánlotta volna, ha hasztalannak érzi. Egy próbát megér, talán nem lesz olyan hatékony, mintha egy 20 évesen végeznék, de még az is lehet, hogy mégis.
Ismét itt vagyok. Ilyen öregen ,még érdemes belevágni a lézerbe? (48) Van még kollagénem ?
Nem ám kidobok egy csomó pénzt aztán nesze semmi fogd meg jól lesz.
Hexikém gilisztáid megvannak még, vagy odébb kúsztak, esetleg megrövidültek?
Engem ebben a dologban igazából a Nobel-díj elnyerése győz meg némiképp, de még nem ástam bele magam, utána biztosan határozott véleményem lesz..
Hú, ez nekem való köszi, este rögzítem is őket szerény szürkeállományomba.
Bocsi már megint én.Nekem is a gondom. A szarkalábak. Ezért is ajánlotta Kovács dr ezt,mert ezzel eltűnik a szarkaláb.
Szia Loral!
Erre én is nagyon kivi vagyok. Ha publikus írd ide ,ha nem küldj egy privátot,mert ez engem is foglalkoztat ,de NAGYON!!(főleg az ár mert doki van hozzá)
Csak már annyi pénzt elcsesztem magamra most gyűjtögetnem kell. Meg már itthon is dobnak egy hátast ha megint előállok egy újabb ötlettel.
Nekem is már túl sok pénzem bánta az ilyen '"kíméletes" de hatástalan módszereket..(((
Gabi , nekem is azt mondták varratszedéskor, hogy már lehet, de én még azért nem használtam, mert több helyen piros volt a heg... Foltokra lehet az biztos, ott nincs seb...
Na megneztem :-)
Engem öszinten szolva nem gyözött meg, egyszerüen nem hiszek olyasmiben, ami egyaltalan nem faj es semmi kellemetlenseggel nem jar. NEKEM ilyesmi meg sosem hasznalt igazan. Vagy csak ideig-oraig.
En meg nem tennek, meg nagyon frissnek tünnek a hegeid...
Meg a sajatomra sem teszek egy darabig, pedig en mar egy nappal "oregebb" vagyok :-)
MÁR HÁROM ÉVE VOLT,NEM EMLÉKSZEM A MEGNEVEZÉSÉRE,DE UTÁNA NÉZEK.AKKOR A BŐRKLINIKÁN EZ VOLT A LEGJOBB.AZÓTA MÁR BIZTOS VANNAK SOKKAL JOBBAK,DE NEKEM A MÁJFOLTOKRA NAGYON JÓ VOLT,PÁR NAPRA RÁ MINT A MÁKSZEMET ÚGY SIMÍTOTTAM LE AZ ARCOMRÓL.AZÓTA IS HALVÁNYAK MARADTAK.MÁR ELMÚLT A BŐRMEGÚJÍTÓ HATÁSA,DE AKKOR EGY JÓ IDEIG VALÓBAN SZEBB VOLT AZ ARCBŐRÖM.
Szerintetek a felső szemhéjra mikor lehet alapozót illetve szemhéjpúdert kenni?
Dr.nő azt mondta, már lehet sminkelni, arra is értette?
Kepzeljetek, pont most nezem, kaptam egy mailt ilyen kuponos cegtöl es van benne egy hyaluronos rancfeltöltös kupon, 1 ml 129 Euro Becsben. Az tökjooo ar, kerdes, ki csinalja. Vajon el lehet ezt is szurni?
Hehe, ezt jol elmagyaraztad, mar nezem is. Sztem nem fog fent maradni a hsz, merthgogy reklamnak szamit, bar aztan ki tudja...
Na itt vagyok megint, megebedeltettem aZuramat ;-)Napraforgo, olyan jokat fözöl mindig, mind - halaszle a nagy kedvenc, de a pogi, krumpliprosza is - a kedvenc kajaim köze tartozik :-)
En ma sütöttem egy gyors turos sütit + brokkolis csirkelevest.
Nekem a szajtetko egyaltalan nem fajt! Pedig volt satir is es persze kontur. Felkent a kozmetikus elötte egy lidocainos kremet es nem ereztem szinte semmit. A szememmel jan. 31-en megyek :-) Es majd a szemöldökömet is szeretnem megcsinaltatni, de attol felek, mert csak vilagosat es nem nagyon vastagot akarok es olyan sokaknal elrontjak, mert tul sötet es vastag lesz. En meg szöke vagyok es vilagos tipus, nekem nem allna jol a tul sötet/vastag szemöldök.
Bernike, te milyen lezerre jartal az arcoddal? En dioda lezeres kezelesre, nekem sz*rt sem ert...
Gabicica, nekem azt mondta a W. dr., hogy az orr es orca közötti redökbe (ket oldalt) belemegy 1 ml + a szaj (felsö ajak nalam, az alsoba nem kell) es a bajusz rancai meg 1 ml. Pedig nekem az orca/orr közötti redök nem melyek...
Herpesz: koll.nömnek van valami csodaszere, majd megkerdezem, ha erdekel valakit, most igy fejböl nem tudom, mert ebben nem vagyok erintett.
Szóval,egy nagyon jó és rajzos magyarázó oldal van az elektroporációról (ami lehet tű vagy tű nélküli).A rollerezőknek a tű nélküli kell egyértelműen. Az én preferenciám a kombi kezelés(mezo-roller).Az elektroporáció 2006-ban kozmetikai Nobel díjat kapott.
No és vélhetően egy magyarázó oldalt csak megengednek kimoderálás nélkül:3 db dupla wilmos,pont,elektroporacio,pont,és huhogsz a végén:)
Kozm vattára tegyetek pálinkát v vmilyen erős alkoholt rányomni,borogatni,nem jön ki.
Egyetértetek, hogy nincs az a válság, ami a szépségipart megingatja?!:)))))))))))))))))))Amíg nők léteznek, addig tuti nem...
Amúgy a kozmetikai iparnak nem is érdeke, hogy tartós legyen a kezelés, hiszen akkor nem mennél vissza olyan sűrűn....
Lásd tetoválás, ha elkezded, akkor azt mindig kell frissíteni, mert elkopik. Itt is megy a duma, hogy ezért, meg azért nem végleges, de ez mind csak porhintés.Nem érdekük a végleges eredmény. Pl itt vagyok én.... alig van saját szemöldököm.. ha ki tudunk alakítani egy szép ízléses formát, finom technikával akkor miért bánnám meg azt mondjuk 5-5 vagy 10 év múlva? A másik dolog meg az, hogy hadd legyen az az én döntésem, ha nem tetszik 10 év múlva az legyen az én bajom...
szedted előtte napokban is?
Gondolom, hogy az a mélységtől függ, h mennyire mély az árok. Úgy tudom, h általában az ár 1ml, jelent, ennyi biztos, h kell...
nekem a telvarin mellett is kijött sajnos
Igazatok van, egyáltalán nem mindegy milyen a stílusa.. Remélem legalább a munkájával elégedett leszek.
Más kérdés: arcfeltöltéshet (orr ás száj közti mély redő) szerintetek mennyi ml töltőanyag kellhet? Az árat ált.0,5 vagy 1ml-ben adják meg. Akinek volt, annak mennyit kellett vennie?
na kikeverem a krumplisprószát:)))
Egyet értek én is végigcsináltam a lézerezést(orvosnál) a bőrcsiszolást,de csak ha rendszeresen járok akkor (havi 2-szer akkor tartja karban a bőrömet).Ha kihagyok hónapokat eltűnik az addigi hatás.A kozmetikai bőrcsiszolás nélkül el sem kezdi a kozmetikusom a kezelést.Lassan ez alapnak számít.Kívánom Borzaskának a hosszan tartó hatást,de ha észre veszi,hogy veszít az erejéből azonnal kezd el a fent tartó kezeléseket.Ez az én saját véleményem és tapasztalatom.
Telvirant én is szedem előtte már pár nappal.. érzem, is h erőlködne az a fránya herpesz, de nem tud kijönni....
no meg ebből él...így nem mind1, h milyen benyomást tesz rád. Az biztos, h lehet jó a doki, ha bántóan viselkedik, nem megyek hozzá. Volt egy jó fogorvosunk, aki a lányom fogsorát is szabályozta- nem két forintért....az tán egyszer nagyon nem jó stílust eresztett meg, ( lehet, h csak rossz napja volt...) többet nem mentünk hozzá. Úgy gondolom, h egy privát orvos, aki a betegeiből él, ezt nem engedheti meg magának.Nekem is vannak ügyfeleim, nekem mindig csak a mosolygós oldalamat látták, akkor is, amikor erre semmi okom nem volt.